Şimdi Ara

Araç önerisi 700bin tl civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

700bin civarı ile araç bakıyorum. şu an için 2 model arasında gidip geliyorum.

birisi alayım 3-5 yıl binerim dediğim fiat 500x en dolu paketi cross plus 130bin km civarı bulunabiliyor bu fiyatlarda.

diğeri de alayım istediğim zaman satar model değiştirirm dediğim 1.2tsi polo allstar 60bin km civarında birkaç parça değişenli bulunabiliyor. bu daha mantıklı geliyor. 1.2 tsi yakıt konusunda üzer mi ona emin olamadım 4 litre yaktırdım yazan da var 15 litre yakıyor diyen de.

bunlar dışında da öneriniz varsa alabilirim. manuel olsun yeni, özellikli olsun kafasındayım. malum otomatik olunca aynı model aynı kmde 80-100bin fiyat koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerOnur06 -- 28 Ekim 2024; 0:23:16 >

• Hangj segmentte araç arıyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt

hatchback veya b suv tarzı.

• Büyük şehirde ağırlıklı olarak kadınlara hitap eden arabaların ne kadar piyasa arabası olsa da satışı çok kolay değil. Yeni evli, kadın gibi büyük bir alıcı kitlesi çoğunlukla eleniyor. 500x için belki daha da zor olur satışı.

VW grubunda çevre yola çıkıp yokuş aşağı 30 km kullanıp şehir içi 3.5 - 4 lt yakıyorum diyen çok ciddiye almamak lazım ama yine de yakıt olarak üzmez agresif kullanılmadığında.

Ben bu şartlarda Polo alırdım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de mantığım polo'ya doğru kayıyor. clio, i20 vs. de bakıyorum ama polo sanki daha iyi bir seçim olacak gibi geliyor.

• Astra J belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Azıcık yukarı esnersen su araca da bakılabilir
    https://www.sahibinden.com/s/iqvhDvBg

Yoksa polo polodur satılır her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Ekim 2024; 18:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.