Şimdi Ara

ARAÇ ÖNERİSİ (BÜTÇE 30.000-TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Piyasa koşulları göz önüne alındığında bütçemin çok yetersiz olduğunun farkındayım.
    Model ve marka ayrımı olmadan 30.000-tl seviyesinde araç düşünüyorum.
    Aklımda bu fiyata alınabilecek, zengin donanım seçenekli bir kaç model var :
    2000-2002 model aralığı Volvo S40 2.0T
    2000-2002 model aralığı Peugeot 406 2.0
    2002-2004 model aralığı Renault Laguna

Bu 3 araç harici de fikirlere açığım.
    Bu süreçte yardımlarınızı rica ediyorum.

• temiz bir stilo al o paraya 2004 2005
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Buradaki ana konusunda çok fazla şikayet yapılmış. Kullandınız mı daha önce stilo? Tecrübelerinize göre + veya - yönleri nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Buradaki ana konusunda çok fazla şikayet yapılmış. Kullandınız mı daha önce stilo? Tecrübelerinize göre + veya - yönleri nelerdir.
    Kullandım tabi kullanmasam yazmazdım. temiz düzgün elektronik aksamları kurcanlanmamış stilo alınır.

+ ları

çok dolu olması

çok konforlu olması

geniş olması

- leri

beyin problemi
  • quote:

Araba sorunlu elektronik arızalı. Punto da öyle yaklaşma.

Piyasa yüksek bu ara saydığın arabalara rn az 5bin fazla ödeyeceksin bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki söylediğiniz araçlarla konfor ve sınıf olarak ilgisiz olacak ancak marka ve model farketmeksizin dediğiniz için o bütçeye temiz bir Hyundai Getz 1.3 Gls alınır ve sorunsuz binilir.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Hemen bugün alamayacağım da, en azından bir model belirleyip hem bütçeme hem de düzgün bir araç bulabilmek için araştırmaya başlayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    geçen ay açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xSlayerPro X kullanıcısına yanıt
    Evet, bayağı sınıf farkı var doğru 🙂 Ama getzi de aklımızın bir ucunda tutalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hemen bugün alamayacağım da, en azından bir model belirleyip hem bütçeme hem de düzgün bir araç bulabilmek için araştırmaya başlayacağım.
    Satıcılar kendilerinde mal benim istediğim fiyatı çekerim diyorsa sende alıcı olarak istediğin fiyatı teklif edersin.

• 307 m vardi 2005 model 1.4 hdi. 3 yil bindim ogrencilik zamanimda 200binde almistik araci buyuk sorunlar acmadi basimiza temizini bulursaniz dusunebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lagunayı ele direkt cope gidecek araba o yıllar.. volvo turbo olması dolayısıyla zevklıdır pug 406 ise bir ust sınıf ve o yıllar cok tutulan bır aractı. Zaten guzel secenekler bulmussun zevklı secımle rgoruyorumkı. Ancak ekstra trıger amortısor baskı balata vs için bir kenara 5 bın tl ayırmalısın 2. el yası bellı araclar sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrisanam -- 14 Eylül 2019; 13:26:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.