|
Bildirim
“Mühür parası” ve onun arkadaşı “Mühür vergisi” hayırlı olsun beyler
|
O nasıl imza, adam müdür olurum diye özel çalışmış anlaşılan :)
|
Eski plakalerin degistirilmesi icin son tarih 30/12/2017, sadece 59.99TL
|
Yıl olmuş 2017 soğuk damga ile sahteciliği önleyeceklerini sanıyorlar. Plakayı sahte yapan adam damganında sahtesini yapar.
|
Motosikletlerde yelken gibi duran 1 m2 lik plakalardan ne zaman kurtulacagiz acaba ??
|
yani gene gitti bizim paralar....
|
Bende bekliyordum ki devlet babamız bizi ne zaman tekrar hatırlayacak diye! Bakın unutmamış ama hazinede para bitti bize para lazım demek istiyor.
Yok vallahi, cepte para kalmadı! 250 lira ödemem var, nasıl vereceğim düşünüyorum! Kaldı ki önümüzdeki ay arabamın vergisi de var onu sonra düşünmem lazım! Hadi 250 lirayı hallettim, ya sonrası! Doğru ya, Takvim Gazetesi hergün toz pembe zamlar dağıtıyor, Finlandiya dan daha zenginiz diye emekliye bile her allahın günü zam veriliyor. Bu kadar masraf yetmez asla taklit edilemeyen Plaka da lazım hepimize. Aslan parçaları konuşsa da aydınlansak hani yeni kimliğin sahtesi de olmayacaktı diye! YouTube da izlediğim adam Çine gidip oradan buradan topladığı parçalarla birebir sıfır iphone yaptı, ki plaka nın sahtesi şimdiden olmuş bilin (belki yanılıyorum). Sonuç olarak teknoloji hergün gelişiyor. Unutmadan, plaka mlaka anlamam, geçinmek zor artık! Öyle her yıl telefon alan birisi de değilim HTC desire serisini de geçmedim (sözleşmeyle) Ama bu sefer ona da para çıkılmadı gidip xiaomi (borçla) aldım. Aldığımız para hergün eriyor. Adamlar plaka diyor Biliyorum belki saçmaladığım yerler vardır ama plaka işi asabımı fena bozdu. Pek iyi olmasada herkese iyi geceler. |
Yap OGS / HGS gibi plaka içine çip, hem OGS / HGS derdinden kurtar, hemde plaka üstü örtülse bile sistem görebilsin, araç alırken çipli kimlik ile eşleşsin, kimlik, ehliyet, kredi kartı, otobüs kartıda tek kart olunca, al sana en kolay sistem, ama olmaz hepsinden ayrı ayrı para almak lazım.
|
Mühürlü olsa ne olacak ki? Adam bizim plakayı bastığı vakit kırmızı ışıkta geçerse sistem geçen aracı bizim araç gibi algılayacak. Trafik ışıklarındaki sistem mührü okumadıktan sonra faydası yok.
Sahte plaka basan yolda mühürsüz görülürse Polis yakalarsa ancak ceza alırlar. Elemanlar zaten akıllı evine gidince sahteleri söküyorlar zaten. Sistemleri gerçek mührü okuyabilecek hale getirseler kimse mağdur olmazdı. Dediğimi de kimse yapmaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 19 Aralık 2017; 3:18:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 19 Aralık 2017; 14:44:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|