Şimdi Ara

Plaka Değiştirme yardım. (Mevcut kullanılan araç plaka değişimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
36.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcutta kullandığım aracın plakasını değiştirmek istiyorum. Netten biraz araştırma yaptım, çıkan sonuçlar hep noter satışında plaka değiştirme ile alakalı çıktığı için bilgi edinemedim.

Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa prosedürler nelerdir yardımcı olabilir mi? Ankara Emniyet Müdürlüğü plaka tahsisden plaka rezerve yapıp mevcut plakamı o plaka ile değiştirmek istiyorum.

Selamlar, saygılar.

• Merhaba,

Bizim milletin çok sevdiği bir tabir vardır; "keyfe keder"

Noter satışı ile plaka değişikliği dışında bilgi edinmek istiyorsanız, arama motorlarına "keyfe keder plaka değişikliği" şeklinde anahtar kelimeler yazınız.

Bu arada, satış olmadan plaka değişikliği olmuyor diye biliyorum. Biraz uğraşmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 16 Eylül 2014; 11:36:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Facebookta plaka servisi adlı bir sayfa vardı arkadaş istediğiniz plakayı ayarlıyordu tabi bu iş size kaça patlar orasını bilemem.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Satış olmadan plaka değişikliği olmaması çok saçma bence. Dediğiniz gibi aratınca birkaç sonuç çıktı :)
    Emniyette TŞOF'tan belge alınıp onunla işlem yapılabiliyormuş.
  • Eşim 50 plaka aracını 07 ile değiştirdi. Bunun için takipçiye para verdi imzalar atıldı 1 günde aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı eşinize satın veya geri alın kasko yapıyorsanız satıştan etkilenir.
  • Buffa B kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta Trafik Şube'de bizzat sordum. Görevli komiser, mevcut plakanızı değiştirmek için, aracın tekrar satış görmesi gerekir dedi. Satış işlemi olmadan değiştirmenin tek yolu ise ikamet adresini farklı bir il veya ilçeye aldırmakmış. İkamet değişince bir ay içinde yeni ikamet bölgesindeki trafik şubeden işlem yapılabiliyormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kendim plakamı değiştirdim, adres değişikliği yaparak aynı il içinde plaka değişiyor. aracım Ankara gölbaşı plaka idi, adres Ankara Çankaya olarak beyan edip daha sonra trafiğe gidip hallettim. çok küçük şehirler hariç birçok şehirde ilçe bazlı plaka harf grubu veriliyor ve her ilçenin kendi trafik tescil şubesi oluyor. yapılması gereken aynı ilde farklı bir ilçe (trafik tescil şubesi olan bir ilçe) adres verip yeni plaka için başvurmak. detaylı bilgi isteyen olursa pm atabilirim.
  • Sa başkn biz araç alalı 1 ay oldu bi aptallık edip değiştirmedik bi yardımcı olurmusun açıklayıcı bir şekilde 05319747212 numaramda bu irtibata geçmen dileği ile saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.