Şimdi Ara

Araç sahiplerini çıldırtan zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2014 Leon FR

Eski fiyat (sıfır araç): 590 TL (Anadolu Sigorta)
    Yeni fiyat: 588 TL (Allianz)

En fazla çıkan da 832 lira gibi bir şeydi Generali'den. Benim yaptırdığımdan daha düşüğünü verenler de vardı ama saçma sapan şirketlerdi 416 liraya kadar düşüyordu.
  • Yarin haber veririm ben de aigorta yaptiracam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada lancia delta icin 540 lira yaptirdik.

• Aracım 2004 model, geçen sene 190 vermiştim, bu sene en ucuz 220den yaptırabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

Sigortam bitince 1 hafta veya 10 gün sonra yaptırsam arada boşluk olması sıkıntı çıkarır mı? araç satışı yaparken sigorta şart mı?

Arada boşta geçen süre yeni poliçeye zam olarak yansıyor. AYrıca trafik sigortası yoksa muayne ve satış yapılamıyor.
  • Sizin yine iyi ben hiç kazasız bir yılın sonunda indirim beklerken 15 tl zamla yaptırdım yenisini

• 2005 model skoda octavia geçen sene 580e yaptırdım bu sene haziranda 370e yaptırdım.Biraderim aracını değistirdi en düsük 800 lira çıkıyormus 2012 passat neden olarak da artık orjinal parça kullanma zorunluluğu getirildi demisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Şu ülke de hiç mi düzenli, nizami ilerleyen bir şey olmayacak...

Var olmaz mı 1938 den sonra hep artan bir sey var ama ozelden yazayım sana

• konusunuda açmıştım daha once yeni aldığım 2006 model chevrolet kalos otm aracıma 750, 1000 tl gibi fiyatlar teklif edildi sompo japon 280 liraya yaptırdım.

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    bitmeden mi yaptırayım. yoksa son gününde mi yaptırayım?
  • akşam yemeğinde pastırma yiyeceklerdir vatandaş ısmarlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Fiyatlar haberde konu edildiği kadar değil ancak isyan edecek kadar zam geldiği doğru. ( en azından ben ediyorum !)

ve bu "ZORUNLU" işlemlerdeki yüksek fiyatlar insanların sigortasız gezmesine sebep olur. Kuralsızlığa iter.

kasko sistemindeki gibi paketler olmalı ve isteyen zorunlu sigortasının kapsamını belirleyebilmeli.

Ben zaten hem kasko yapıyorum hem zorunlu sigorta. Neden her ikisine de ayrı ayrı para vereyim ki ? değer kaybımı kasko da karşılayabiliyor...

Biri sizin kendi araciniz icin biri ise karsidaki arac icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

bitmeden mi yaptırayım. yoksa son gününde mi yaptırayım?

Bitmeden de yaptırsan eski poliçenin süresi dolduğu gün yeni poliçe devreye giriyor. Tavsiyem Sigortanın bitimine 1 hafta kalmadan yaptırma bazı sigorta şirketleri erken teklif vermiyor artı Son hafta azda olsa rekabet ortamı doğabiliyor.

• trafik sigortası geçen sene 497 TL'ye yaptırmıştım. Geçen ay tekrar yeniledim 535 TL dediler. 40 TL para iadesi aldım 495 TL'ye geldi. İnternetten sorgulattığımda 1000 TL üstü teklif veren de vardı. Saçma sapan haber yapmak isteyene malzeme çok.
  • Sigorta ve kasko sistemini degistirmek lazim.

Kaza yapmayan adam cok cuzzi zirt virt kazaya karisan adama dahis fiyat cikaracaksin ki adil olsun

• Belki hatirlayan olur. Baba oldummmm! Diye konu acmistim 5 ay once. Zaman ne cok geciyor. 6 aylik olacak neredeyse sipa. Bazen ona baktikca onu bu sacma sapan ulkede dunyaya getirmekle iyi mi ettik diye dusunuyorum. Suan burnu bktan kurtulmuyor vatandasin. Ya onun zamaninda ne olacak?

• Para lazım para,yol yapacaklar köprü yapacaklar vs vs vs yani daha çok para lazım.
  • Bu zamlar olmasa Rize Valisinin 642 bin liralık makam arabasının parası kimin cebinden çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.