Şimdi Ara

Araç şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorunum var bana çok mantıksız geldi ama bir bilen vardır belki diye sormak istedim

şimdi sorunum şöyle eşim iphone 4 kullanıyor aracında usb şarj aleti var çakmak gözüne taktığımız klasik alet usb çıkışına iphone şarj kablosunu taktığımız zaman rahat rahat şarj oluyor eşimin cihazı
    bende BB bold 9700 kullanıyordum aynı araç şarjına kendi usb kablomu taktığım zaman benim cihazımda şarj oluyordu. Lakin 2 hafta önce falan galaxy s4 aldım bugün eşimin aracını kullanmamız gerekti şarjım azaldı yanımda usb kablosu vardı ve telefonumu şarj etmek istedim fakat hiçbir kıpırdanma olmadı sonra bi ara kendi kendine cihaz şarj olmaya başladı bende kabloda sorunmu oluyor acaba temassızlık mı yapıyor diyerekten çıkardım tekrar taktım kabloyu ve yine şarj olmamaya başladı bir süre sonra yine kendi kendine şarj olmaya başladı cihaz hiçbirşey anlamadım ben direk şarja taktığım zaman değilde yaklaşık yarım saat sonra falan kafasına göre şarj oluyor cihaz :S
    araç şarj aletinin gücümü yetmiyor acaba :S en kötü pc de olduğu gibi yavaş yavaş şarj olması gerekmezmi cihazın bu usblerin çıkışları mA olarak voltaj olarak standart değilmiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu2706 -- 6 Haziran 2013; 23:33:34 >

• 1. si o sarj aletinin amperi ya 500 miliamper yada 1 amperdir o yüzden s4 sarj etmez
    2. si kullandığınız kablo s4 ün kendi orjinal kablosu olursa daha iyi olur
    not: s4 %100 verimli sarj olabilmesi için 2 amper çıkışlı bir sarj aletine ihtiyacı vardır
  • valla şarj aletinin amperine hiç bakmadım muhtemelen düşüktür :) şarj kablosu olarak orjinal kabloyu taktım o konuda sıkıntı yok

ben en iisi orjinal araç şarjı yada batarya şarj kiti almalıyım ama daha bulamadım hiçbiryerde
  • Volt az geliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Piller%20ve%20%C5%9Earj%20Aletleri/s-link-ip-800-ip-800-ipad-2000maiphone-44s5-1000ma12v-arac-sarji/productdetails.aspx?I_ID=63397

arkadaşlar vatan dan bu cihazı aldım benim galaxy wonderı çakmaklıktan
    şarj etmiyor nedeni ne olabilir.
    Acaba yükleğim romlamı alakalı.

not:Kablolar batarya hepsi orjinal
    not2:Cihaz rootludur ve Telefonda android 4.3.1 kurulu.

• Bende de aracta telefonu sarj ederken benzer bir sorun var.

Usb cikisi olan cakmak aldim. Orjinal kabloyla telefonu bagliyorum. Yaklasik 1 saat sonra sarj etmeye basliyor.

Aparat suna benzer bisey

Acaba aparatsiz direk baglanan sarj cihazlarindan alsam takar takmaz sarj ermeye baslar mi?

Edit: Tek parça şarj cihazı aldım. Takar takmaz çalıştı. Önceden uydurma aparatlarla boşuna uğraşmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 30 Nisan 2015; 18:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.