Hayırlı olsun. Ben de Alpine paket demir mavi 1.0 a yazıldım. İzmir de 998 bine. Sizde aracınızın paket fiyat ve il bilgisi paylaşır mısınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç satanlar arabanızı satabiliyormusunuz ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Artık lale devirleri bitti. Bayiler artık tiktok"a araba satmaya çalışır hale gelmiş. Düşün durumun vahametini.
Birde hemen teslim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Clio evolution metalik renk, yedek lastik, alaşım jant 940 bin. İstanbul.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaşım hatasız 71.000 km de 2018 BMW 520i epeydir uğraşıyor satamadı. Diğer arkadaş 2012 Mini Countryman 6 aydır satamıyor. Tek etrafımda satılan 2022 A3 sportback ile 2020 corolla oldu
keşke Alpine alsaydınız çok az fark var arada ama sanırım bütçe meselesi
Aynen hocam hem bütçe hemde yeterli göründü gözüme evolution donanım.
Sen araba satmıyorsunki keriz arıyorsun
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Sen beni başkaları ile karıştırmissin piyasası ne ise onu yazarım ben
Herkese merhaba, bundan 3 hafta önce 120.000 kilometrede Opel Corsa C 1.2 essentia 2006 model otomatik vites aracımı 449.000 liraya popüler bir ikinci el sitesine ilana verdim. Telefon akşam ve gece susmadı. Ertesi gün sabah noterde buldum kendimi, 440.000 liraya 12 saat içinde satmıştım. Beklemeyi göze alsaydım bir ihtimal 470-480 bin civarına da gidebilirdi ama 500 bin de edecek bir araba kesinlikle değil. 3 yıldır bindiğim yaşına göre nispeten sorunsuz bir araçtı. Boyasında yer yer deformasyonlar olduğunu da gösterdim, söyledim. Çok hızlı satınca acaba çok mu ucuza verdim diye sorgulasak da bu işi bilen bir çok arkadaşım 10-15 bin lira ucuz olabilir o kadar, yani normal bir fiyata gittiğini söyledi. Üstelik alan kişi de al-satçı olduğunu saklamadan söyledi en başından. Bir ara konuştuk, aracı sevmiş satmaktan da vazgeçmiş. Veri olsun diye yazdım, Opel Corsa'ların piyasasıyla ilgili bir hız da olabilir. Şans diyecem ama bir sürü telefon geldi... Durum böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
pahalı olduğu için değil,
araç küçük herkese gitmez.
otomatik değil.
bu tarz araçların otomatikleri çok satılıyor. manueller bekletir.
fiyatı şöyle pahalı böyle pahalı diyenlerin de araçlarının fiyatını görmek isteriz. herkes bilir kişi :D
biri 750 bine sıfır araba var diyor 520 bin nere 750 bin nere. sanki 5-10 bin fark ediyor :)
-
elf gözlerim beni yanıltmıyorsa, 12 yaşında 150bin km'deki manuel Yaris için 520bin TL isteniyor ve "pahalı değil, araba küçük sadece" deniliyor.
Bence yorumu yazan arkadaş 490bine alsın bu aracı, fırsat sonuçta, kaçırmasın bence.
Haftaya elini öpene 510bine satar, ne güzel kar....
-
Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun.
Sorun sadece yaris'in fiyatı mı sence ? Hadi 80 bin TL aşağısına versin, ee sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 gün önce aracımı sattım. 2021 Peugeot 208 Prime 30bin km ve 35bin tramerli. Temmuz ayında ilana koyduğumda 1 ay boyunca arayan olmadı. Eylül’de daha uyguna koydum ve 5 gün içinde satıldı. Piyasa yavaş ancak doğru fiyat ile satış oluyor. Önerim fiyatınızı kademeli olarak indirmeniz. Yaris Türkiye’de tutulan bir model değil üstüne manuel vites. Doğru bir fiyat ile alıcısını bulacaktır.
1- arabayı yatırım aracı olarak görmüyorum.
2- araba küçük mü yazmışım sadece oku ve okuduğunu anla önce.. küçük ve otomatik değil dedim.
bu yüzden de o arabanın satış süresi uzar da uzar.
3- 150 bin km çok mu fazla? yıllık 12500 yapmış? siz araçlarınızı streçe sarıp evde saklıyorsunuz galiba :)
bir tanıdığım var yılda 500km yapıyor o musunuz acaba diye şüphe ettim :D
-
hee salarlar bekle
bitti o devir geçmiş olsun
-
manuel araç için çok pahalı hem de yaris. 350k hadi 400k veririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada mutlaka alıcı var ama dikkatli olmak gerekiyor. Nacizane önerilerim:
- Fiyatı sonradan kırmayın. Baştan vurucu br fiyatla ilana çıkın çünkü ilana en çok ilk günlerinde bakılıyor. Bekleyen az sayıdaki (belki de 1 tane) alıcı zaten ilk günlerde sizi arar.
- İlk arayana önem verin. Nasıl olsa başkaları arar demeyin. Özellikle çok çok tutulan araç değilse. İlk arayanın teklifine hemen tamam demeyin (hemen derseniz sonra daha düşüğüyle gelir), biraz daha yukarı çıkmasını isteyin, ailemle babamla görüşeyim vs biraz nazlanın (ama irtibatı koparmayın). Sonra da verin gitsin.
-
araban hem tutulan bir model değil hem de düz vites. ilanı sil, 1-2 gün sonra yeniden ilan ver ama bu sefer fiyatı baya bi düşürmen lazım, tabi arabanı gerçekten satmak istiyorsan.
şu anda 500.000 lira paraya odea bank 32 gün için 18.000 lira faiz veriyor. piyasanın durgun olduğu bu ortamda, senin 500.000 lira paran olsa, araba almak yerine paranı faize koymaz mısın? ki bu faiz oranı (%43) bile hala reel faizden daha az.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X