Şimdi Ara

Araç satanlar arabanızı satabiliyormusunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 30 eylülde ilana koymuştum.Zaten uygun yazdığımı düşünüyorum ve sonradan 15000 fiyattan kırdım.10 gündür tek bir kişi bile aradı veya mesaj atmadı.Arabamın piyasasının ölü olduğunu biliyorum ama daha önce ilana koyduğumda en azından arar sorarlardı.

Öte yandan faizleri kesinlikle düşürmesinler,hatta 40-45 olursa daha iyi olur.Eğer düşürürlerse faizci vampirler kredilere saldırıp gene ev ve arabalara hücum ederek fiyatları yükseltirler.

• araba küçük ise otomatik olacak.

araba binek ise sedan olacak

suv ise otomatik olacak

b segment ise full olacak

c segment ise altın 5li de olacak (civic, corolla, astra, focus, megane)

bu ülkenin kuralları bunlar. bunlar dışında değerinde araç satamazsınız.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hele sinoplu al satçıya bak hele.

Sen de elinde malla yakalananlardansın muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ölü filan değil. 3 yaşında arabaya 0km liste fiyatı yazarsan tabi yaprak kımıldamaz. Koy her sene için %10 deger kaybi, ver liste fiyatinin %30 altina aninda satilir.

Vatandas keriz mi 2020 model arabaya 0km parasi versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faize yatırılan paraların faize yatmadan piyasa uçuşa geçerse amma olur .d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasada al satçılar kenara çekilince fiyatlarda gevşeme hızlandı iyice. Satı sitede 500-1000k arası yazılan ikinci eller dip fiyatın minimum 50k altına bitiyor şu anda. Pazarlıksız, son fiyat, ilandan kalkacak gibi laflara kanmayın, ipler tamamen alıcıların eline geçti artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi bankalar 1 milyona aylik 50 bin tl faiz veriyor. 500 bine de 20 bin tl. Yani kimse arabaya bulasmiyor. Acil ihtiyac disinda 6 veya 8 ay faize koyarim, yine su anki fiyatina o zamana alirim dusuncesi hakim herkeste

Simsek goreve geldigi anda, ne olacagini bilen benim gibiler elindeki altini arabayi vs 3 e 5 e bakmadan hizlica elinden cikartti, kalanin elinde kaldi

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

lan bir de manuel he olum 600e yaşı küçük egealar var sen baya bildiğin keriz arıyorsun

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Lan kaç para koyalim söylede onu yazalım o zaman

• Şöyle en az %30 daha düşer umarım. Azdan az çoktan çok düşer. Arabam var ama şu mercedes audi vs biraz daha alınabilir olsun da bu sayede binelim

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    İşte ekomoni bilmek ve anlamak bu yönden çok önemli, maelsef benim gibi kk, kmh hesapların da geçinen kişiler çok kötü boşluğa düştük, birleşik faiz oranları neredeyse 71 buluyor, yani 100 bin borcum, seneye 171 bin oluyor. Eskiden 21-22 olurdu

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Biz 500 bin TL çektik esnaf kredisi.600 bin TL geri ödemeli 6 ayda bir ödeniyor toplam 5 yılda bitecek

• arabam.com trink sat senin arabana 407 bin lira verdi. Fiyatını 460 a düşür, 450 ye sat. bu iyiliğimi de unutma   

• Yaris bakanlar %95 otomatik bakıyor, ek olarak bir parca yüksek fiyat.

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

hangi bankadan çektiniz bu krediyi

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Halkbank hocam

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Ben al satci degilim bu isi resmi yapiyorum faka cok ustune dusmuyorum bu işin elimde 1 kamyon 2 panelvan var onlari da aktif olarak kullaniyorum egea da gecen ay satildi satilmasa yine zarar ettirmezdi

• Jax T. kullanıcısına yanıt

Insallah dedigin gibi olur ama olmayacak bunu herkes biliyor

• Faizlerden dolayı değil problem. Dolar 27.50 lere çıktı faizleri arttırdılar dolar geri çekildi piyasalar geri çekildi. Şimdi dolar tekrardan arttı 2. el arabaların artması lazım. Sıfır arabalara zam gelecek büyük ihtimalle diğer ay.

• Opel Corsa Active 1.3CDTI 2013 model aracımı ilana koydum gecesi gelip baktılar sabaha da satışını verdim. Fiyat olması gereken olunca satılıyor. Şimdi 10 senelik 100.000 e yaklaşmış ağır bakımı gelmiş, dpf i dolmuş, çizikleri göçükleri olan araca sıfır egea 1.4 fiyatına yakın para yani haddinden fazlasını istemek benim aklıma mantığıma uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 9 Ekim 2023; 20:14:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.