Şimdi Ara

ARAÇ SATIŞINDAKİ ANLAŞILAMAYAN BAŞLIKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman dikkatimi çeken ve artık olayın inanılmaz derecede abartıldığı bir konuyu sormak ve paylaşmak istedim. Satılan araçlarda DOKTORDAN, AVUKATTAN , SUBAYDAN, ASTSUBAYDAN, EMEKLİ ASTSUBAYDAN, HAKİMDEN diye başlık atıldığında araca ek bir değer katıyormu ? Kaporta ustası olsa anlarım, Yetkili serviste çalışan yada herhangibi bir usta olsa anlarım ama DOKTOR'lar mesela şansıman konusunda ustamıdır ? Yada HAKİM rot başı hiç görmüşmüdür ? Yada AVUKAT bakında triger kayışının değişip değişmeyeceğinimi anlarlar ? olayın bu denle abartılmasını anlamış değilim. Bugün baktığım EMEKLİ ASTSUBAY ilanının inceledim. Sonra profile baktığımda aslında galerici olduğunu ve 45 tane aracın yaklaşık 40 tanesine aynı başlık attığını ve sanki hepsini bizzat kendisi kullanmış gibi anlatmasını garipsedim.Bu tarz araç satanlar bana hep itici gelmiştir. Bu durum beni inanilmaz rahatsız ediyor. Acaba tek rahatsız olan benmiyim ? Bahsettiğim ilanların genel linki aşağıdadır.
    http://ozturk-otomotiv.sahibinden.com/
     ARAÇ SATIŞINDAKİ ANLAŞILAMAYAN BAŞLIKLAR

• Insana guven verır dıye yazıyolar yoksa arac bıldıgınden degıl sımdı ornek vereyım ısı gucu olmayan belırsız bı kısıden almak var bıde alman hastanesı doktorundan almak var ama muhattap olcagın kısı kalıtelıdır gıbısınden .Ben bugune kadar hıc almadım oyle bırınden bıde bayandan yazıyolar ya kacarak uzaklasıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ögretmenden ve memurdan basliklarida var

• astsubay köşeyi dönmüş vay bee
  • o meslek guruplarının genelde daha az km yaptığı varsayılır. mesela astsubay; genel olarak titizdir ( askeri temizlik zihniyeti ) az km yapar çünkü evden servis alır...

bilinçaltına farklı mesajlar işte
  • Doktorundan degil hastasından diye satanlar var birde asıl onlar anlaşılması zor ve uzak durulması gereken ilanlar.:-)

• Bir aralar da "daha stepnesi kullanılmamış" ifadesi modaydı.

Yedek lastiğin kullanılıp kullanılmamasının araç üzerinde nasıl etkileri var, irdelenmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meslek belirtenler beni buz gibi soğutuyor ilandan. Mesleği ne olursa olsun. Bana ne. Hangi meslekten olursa olsun aracı adam gibi kullandığının garantisi yoktur.
  • Doktordan, subaydan, öğretmenden, memurdan şeklinde yazılmasının açılımı şudur: Ben ortanın üzerinde kazanıyorum. Arabam sürekli bakım halindedir. Yetkili servislerde bakımları yapılmıştır. İşimden evime, evimden işime gider, gelirim. Arabayı fazla yıpratmam demek istiyor.

Emekliden yazmasının sebebi de şudur. ben unumu eledim. Eleğimi astım. Sabah kalkarım. Gazetemi okurum. Çiçeklerimi sularım. Torunlarımı severim. hafta da bir kere de ailecek pikniğe, gezmeye gideriz. yani araba her zaman temiz ve bakımlıdır demek istiyor.
  • Doktor'un kim olduğu da önemli burda. Haydar Dümen ise o araba alınmaz.
  • doktorlar, askerler yemin törenlerinde arabama temiz bakıcam dıyede namus sozu verdıklerınden başlıklara yazıyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Doktor'un kim olduğu da önemli burda. Haydar Dümen ise o araba alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myaslicimen -- 29 Nisan 2013; 17:10:20 >
  • bu detaylar beni zerre etkilemiyor hemşire veya halkla ilişkiler veya avukat olması onun sorunu

servis ekspertiz raporu borcu yok kağıdı

sms le değişen vs tesbiti gerisi kader kısmet diyorum..

buna zamana kadar böyle yaptım bir sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 29 Nisan 2013; 18:03:26 >
  • allah akıl fikir versin bunlara memurdan temiz araç nedir abi ? biri açıklasın şunu bana
  • Geçen gün jinekologtan vardı.
  • ADAM olsun yeter. Mesleğinden bana ne.

Sanki oraya Ordinaryus yazınca %100 dürüst mükemmel bir adam sanılacak.

Asıl böyle ünvanını ön plana çıkarandan onun kisvesine sığınandan çekineceksin. Her halt beklenir...
  • varmıdır acaba diye bakayım dedim ve hakikaten varmış avukattan satılık daire gördüm 2 tane :) Avukattan satılan cep telefonunu saymıyorum bile :)
    http://www.sahibinden.com/emlak?query_text=avukattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Doktor'un kim olduğu da önemli burda. Haydar Dümen ise o araba alınmaz.

• peki "Gözbebeğimi satıyorum" yada "orijinal yer uçağı" başlıklı ilanlara ne demeli?
    ayrıca deri direksiyon olan araçlara 5 liralık kılıf taktıklarında anında ilanı kapatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Geçen gün jinekologtan vardı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-dis-doktorundan-19.000-km-de-piril-piril-servis-bakimli-kacirma-120864878/detay

Diş doktoruda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.