Şimdi Ara

araç seçemiyorum yardım lütfenn ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni bi araba almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım marka ve model konusunda .. henüz d segmenti mi yoksa c segmentimi bi araba alacagıma bile karar veremedim maalesef..
    aradgımm araçtaki özelliklere gelince dizel yada benzinliyse de lpg uyumlu otomatik vites zenon far + led gündüz farı bütçe de yaklaşık 60000 70000 tl arası 24 yaşında oldugum için de spor bir araç almayı düşünüyorum yakıt konusunda beni üzmicek 2. elde de çok kaybettirmicek bi araç arıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)))

• 2010 model passat 2.0 highline dti dsg...güçlü motor, sorunsuz 6 ileri otomatik şanzıman, ister spor ister klasik kullanıma uygun...tek sıkıntısı vergisi, eğer onu da hallederim diyorsan ballı kaymak olur....
  • Yeni golf diyorum
    1.6 tdi dsg highline alabilirsin
    hitap ettigi kitle cok genis
    satarkende, turkiyede en az zarar ettiren arabalarin basinda gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebugra88

merhaba arkadaşlar ben yeni bi araba almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım marka ve model konusunda .. henüz d segmenti mi yoksa c segmentimi bi araba alacagıma bile karar veremedim maalesef..
    aradgımm araçtaki özelliklere gelince dizel yada benzinliyse de lpg uyumlu otomatik vites zenon far + led gündüz farı bütçe de yaklaşık 60000 70000 tl arası 24 yaşında oldugum için de spor bir araç almayı düşünüyorum yakıt konusunda beni üzmicek 2. elde de çok kaybettirmicek bi araç arıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)))

a3 ve 1 serisi bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Ekim 2012; 11:37:37 >
  • evet bende a3 yada bmw 3.16 serisini düşünüyorum artık peki 3.16 nın yakıt durumu nedir bi bilginiz varmı ?? lpg takılıyormu ???
  • opel astra 1.4 turbo 140hp ve 1.6 180hp spor paket,VW Scirocco 1.4 TSİ 160ps Sportline,Golf 1.4 TSİ 160HP R-Line veya Highline..3.16i biraz bmw beklentilerinizi karşılayamabilir..a3'ün ise performansı biraz düşük ve boş araçlar..
  • Hocam tek bişey söyleyeyim,Sakın i40 sedana bakmadan karar verme.Böyle bi araba yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Golf en güzel tercih olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.