Şimdi Ara

Araç Seçimi 30.000 Kadar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satarken güzel fotoğraflarını çekersin,ofsayt yerleri PS la rötüşlersin,,işe yarar tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

satarken güzel fotoğraflarını çekersin,ofsayt yerleri PS la rötüşlersin,,işe yarar tabiki

Araba satış ilanlarını bir boyut yukarı taşımış olduk PS çok iyi ya Adam arabayı görmeye gelince napıcaz peki bu kapı resimde sağlamdı ne zaman çürüdü

• Hocam audi A3 ya da seat ibiza düşünmez misin
  • dizel astra varken diğerlerinin yanından bile geçilmez. 6. vitesi çok keyiflidir ayrıca. bu arada sık sık vites değiştirmek zorunda kalıyorsun astra ile
  • quote:

Ben o bakımdan demedim resimde güzel görünen araba daha çabuk satılır kusurlarını örtmem söz konusu değil sonuçta kul hakkı bu elbet çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Araba satış ilanlarını bir boyut yukarı taşımış olduk PS çok iyi ya Adam arabayı görmeye gelince napıcaz peki bu kapı resimde sağlamdı ne zaman çürüdü

Yok ya olur mu öyle şey iyi fotoğraf dikkat çekmenin yoludur :))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam astra dizel al chiplersin
  • Git gite çemberimi daraltıyorum fakat hantal olsun istemiyorum chiple bu sorunu aşarmıyım hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Git gite çemberimi daraltıyorum fakat hantal olsun istemiyorum chiple bu sorunu aşarmıyım hiç bilmiyorum

bence aşılır ama senin arabadan ne beklediğinde önemli hocam
  • Şöyle söyleyebilirim arkadaşlarımda Peugeot 307 (2007),Polo 1.6 (2013),Bmw 5.20 (1994) ara sıra dolaşmaya gidiyoruz hani arkadan gelen kuyruk olmakta istemiyorum :)
  • 1.6 düz vites i30 yada ceed olabilir. Hem keyiflidir hem güçlüdür hem donanımlıdır hem 2.eli hızlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

1.6 düz vites i30 yada ceed olabilir. Hem keyiflidir hem güçlüdür hem donanımlıdır hem 2.eli hızlıdır.

Bu paraya beğenmediğim kasaları var artık bravo'da %50 kesinleştim volvo s40'larada bakıyorum bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de güzel araçlar. S40 da alsan Bravo da alsan aynı derecede memnun kalırsın. Ama bence bu ikisinden uzun süre satmayacaksan bravo daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

İkisi de güzel araçlar. S40 da alsan Bravo da alsan aynı derecede memnun kalırsın. Ama bence bu ikisinden uzun süre satmayacaksan bravo daha iyi.

Bende öyle düşünüyorum buldum bi tane araba Konya'da gidilir mi hiç bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bravo Galeriden alınır mı ?
  • quote:

Beyler Bravo Galeriden alınır mı ?

araba temiz olsun,kilometresi orijinal olsun alınır tabiki,,,, asıl bireysel al sat yapan çakallardan kork
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Sonunda üstüne kata kata oluşturduğum miktar 30 bin TL oldu bu fiyata alınabilecek çok araba var fakat bir seçici olduğum için bir takım sıkıntılar ve etraftan gelen fikirler iyice kafamı karıştırdı. Aklımda bir kaç model var bunlardan sizce hangisi olabilir ?

Opel Astra H (Dizel)
    +Dizel ve çok beğendiğim bir kasa.Yol tutuşu gayet iyi
    - 1.3 motor ve 1 vites hantallığı

Opel Astra H (Benzin )
    +2-3 bin kâr edip bunu arabanın görselliğine harcamak.
    -Cim modülü arızası

Honda Vtec 2 (2004-2006)
    +Honda 1.4 ies'ten gelen bir aşk diyelim.2 el piyasası ve güçlü motor.
    -Çok kazalı ve pert araçları mevcut temizi çok zaman alır.

Fiat Bravo
    +Görsel ve motor olarak iyi
    -2.el piyasası

Ford Fiesta(pek bir bilgim yok )

VW Jetta (Benzin)
    +Konfor & güçlü motor
    -Piyasasına göre düşük miktarda param var

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum şimdiden

Kardeşim bende aynı butceye sahıbım alırız umarım en kısa zamanda güzel bi şey. yorumları dikkatle takip ediyorummm

• Merhaba,sıfır araç alacak olmam sebebiyle aracımı satıyorum..

İlgilenirsen ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz,temiz-bakimli-137773502/detay/..

Syg.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.