Şimdi Ara

Araç Seçimi 30.000 Kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bravo derim kalite olarak gayet iyi motoru konuşmaya zaten gerek yok tasarım olarakda fena değil.

2.el cok zayif diyorlar ?

Çok zayıf olduğu söylenemez ancak peynir ekmek gibi de satılmıyor tabi ki.
  • quote:

quote:

quote:

Bravo derim kalite olarak gayet iyi motoru konuşmaya zaten gerek yok tasarım olarakda fena değil.

Ortalama ne kadar sürer gördüğüm kadarıyla cogu bravo galericilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Araca göre değişir galericilerde olmayan sahibi tarafından satılan araçlara bakın.

• bravo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Araca göre değişir galericilerde olmayan sahibi tarafından satılan araçlara bakın.

Tamam bir araştıralım bravoyu teşekkürler bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

bravo

Teşekkürler fikir için

• Up

• birazdaha yoruma ihtiyacım var
  • Bende sizinle ayni durumdayim suan 30.000 tl param var cok arastirdim ailenizle beraberseniz benim gibi ford c max super bi araba tek seniz focus hb yada astra hb yada golf tercih ederdim ama aklim gonlum c max ile focus arasi olurdu super araba
     Araç Seçimi 30.000 Kadar

• senin alacağın araç astra diğerlerini sil.
    hele 2. el diyip bravo yazmışın oraya tam facia olmuş yani
    astra cdti motora modül uygulanıp +20beygir alınabiliyor böylelikle hantallık da kalmıyor arabada ekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gorulmeye-deger-orjinal-arac-136780923/detay

Soyle bir arac isinizi gorebilir

Evet güzelmiş araç fakat zarar etmek istemiyorum Bravo sevdasından vazgeçmek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

Bende sizinle ayni durumdayim suan 30.000 tl param var cok arastirdim ailenizle beraberseniz benim gibi ford c max super bi araba tek seniz focus hb yada astra hb yada golf tercih ederdim ama aklim gonlum c max ile focus arasi olurdu super araba
     Araç Seçimi 30.000 Kadar

Ailemle beraberim yaşım genç C-max'ı pek sevmiyorum zaten sürekli ailemle bi yerlere giden birisi değiim arabayı benden başkasıda kullanmıcak Ford Focus HB çok mantıklı geliyor onuda araştırıyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

senin alacağın araç astra diğerlerini sil.
    hele 2. el diyip bravo yazmışın oraya tam facia olmuş yani
    astra cdti motora modül uygulanıp +20beygir alınabiliyor böylelikle hantallık da kalmıyor arabada ekleyeyim.

Astra zatende temiz astra bulamadım henüz.Ufak araştırma sonucu Bravoların peynir ekmek gibi satılmadığını ama sonuçta satıldığını söylediler.Şu sıralar Honda Vtec 2 - Ford Focus - Opel Astra'da yoğunlaştım Fiesta olsun diğerleri olsun bi şekilde hoşuma gitmedi zamanım daralıyor Opel Astra'da 2007 model benzinli full + full arabaya 31.000 yazınca bütün olay bitiyor çünkü komşum geçen sene 0'ını 37 bin liraya aldı 2012 model Opel Astra H'yi

• dediğim gibi 2. el dediğin an iş biter.
    haa ben beklerim birkaç ay arkadaş sorun değil sonuçta araba gırtlağıma yapışmıyo dersen zaten gider bravoyu alırsın.
    astradan aşağı kalacak bir araba değil o,hele 120lik dizeli biçer opelleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Eylül 2013; 11:26:02 >
  • Şöyle söyleyebilirim çok çok zor durumda kalsak arabayı satmadan halledebiliriz diye düşünüyorum fakat Bravo pek bulamadım o paraya alacağım Opel'de benzin mi yoksa dizel mi diyede düşünmüyor değilim Opel 1.3'ler biraz kesiliyor
  • bravo iyidir,,,, taş gibi araba,taş gibi motor,,,,emotion larda yok yok, 2009 ları 30bin civarı, fiyat çok uygun (fayda/fiyat oranı çok yüksek bir araba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

bravo iyidir,,,, taş gibi araba,taş gibi motor,,,,emotion larda yok yok, 2009 ları 30bin civarı, fiyat çok uygun (fayda/fiyat oranı çok yüksek bir araba)

Satarken zorlamasın beni
  • quote:

quote:

bravo iyidir,,,, taş gibi araba,taş gibi motor,,,,emotion larda yok yok, 2009 ları 30bin civarı, fiyat çok uygun (fayda/fiyat oranı çok yüksek bir araba)

Satarken zorlamasın beni

ikinci el alırsan arabayı zaten en düşük ederinden alıyorsun,zarar eden biri varsa ilk alıcısıdır,,,,, sıfırı 60bin tl, bu parayı verince çok kuvvetli rakipleri olduğu için bu araba az satılıyor,halbuki bunun standart donanımındaki bir çok şey rakiplerinde opsiyonel,,,, bu arabanın piyasası belli, acil satmak istersen piyasasının 1-2 altına verirsin havada kaparlar,normal piyasasını yazarsan biraz bekler satarsın,fiyatı abartırsan birçoğu gibi satamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 17 Eylül 2013; 15:35:26 >

• quote:

quote:

quote:

Satarken zorlamasın beni

ikinci el alırsan arabayı zaten en düşük ederinden alıyorsun,zarar eden biri varsa ilk alıcısıdır,,,,, sıfırı 60bin tl, bu parayı verince çok kuvvetli rakipleri olduğu için bu araba az satılıyor,halbuki bunun standart donanımındaki bir çok şey rakiplerinde opsiyonel,,,, bu arabanın piyasası belli, acil satmak istersen piyasasının 1-2 altına verirsin havada kaparlar,normal piyasasını yazarsan biraz bekler satarsın,fiyatı abartırsan birçoğu gibi satamazsın

Fotografcıyım bunun bir +'sı olur mu satmakta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.