Şimdi Ara

Araç Seçimi 30.000 Kadar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bravoyu al sat yapıcak adam yoktur diye düşünüyorum
  • 35-40 arası olsa çok seçenek varda 30 tam kilit noktası ben en mantıklı seçenek Bravo olarak belirledim sizde Bravo bakın diyebilirim yada opel astra ben biraz performans'da olsun istediğim için Bravo'yu seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrbilgin

Merhaba,sıfır araç alacak olmam sebebiyle aracımı satıyorum..

İlgilenirsen ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz,temiz-bakimli-137773502/detay/..

Syg.
    2009 astra hb var bende otobanda 190 bastıgımı bilirim zorlasam 200 de olurdu ama çekindim açıkcası .tek derdim sehir içinde çok yakıyor namussuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 20 Eylül 2013; 10:52:57 >
  • Patronumda da 1.3 Astra J var Opel'i o yol tutuşundan istedim açıkcası 180 ile viraj tutuyor araba hasta oluyorum çok keyifli kullanımı var :) Araba 200'e vuruyor fakat çok ağır kalkıyor o yüzden biraz soğudum açıkcası çünkü ara sıra çok acelem oluyor çok hızlı ve trafikte akıcı olmak zorunda oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrbilgin

Merhaba,sıfır araç alacak olmam sebebiyle aracımı satıyorum..

İlgilenirsen ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz,temiz-bakimli-137773502/detay/..

Syg.

Teşekkür ederim ama peg. Düşünmüyorum zaten ilanda açılmıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi tane bravo buldum aradım ilanınız için aradım dedim hangi araç dedi galericimisiniz dedim hayır dedi peki o zaman kaç tane arabanız var tarzı konuşma yaptım dik gittim biraz çok beğendiğim bir araçtan daha mahrum olmuş oldum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Beyler bi tane bravo buldum aradım ilanınız için aradım dedim hangi araç dedi galericimisiniz dedim hayır dedi peki o zaman kaç tane arabanız var tarzı konuşma yaptım dik gittim biraz çok beğendiğim bir araçtan daha mahrum olmuş oldum sanırım

hangi ilan
  • Sen yapma hocam
  • Evet beyler Bravodan vazgeçtim 2.el'de çok zorlanırım diye bi 100-110 BG bir dizel yada az yakan benzinli bakıyorum 30.bin kadar varmıdır başka öneri
  • 308 lere bakabilirsiniz.

focus 2011 civarı comfortlar var. 2 bin tl daha çıksanız temizi bulunur
  • Şöyle söylemek istiyorum aldığım araba bana tuzlu olmamalı hem okuyorum hem çalışıyorum bütün kazandığımı arabaya vermek istemiyorum.Arabanın çok hantal olmasınıda istemiyorum sonuçta bazen gerçekten çok acele bir çekime yetişmem gerekiyor hantal arabaya bu yüzden karşıyım ve aldığım araba dolu olsun istiyorum ESP yağmur sensörü felan bu fiyatlara bulunabilir mi ki bulduğum tek araç Bravoydu fakat yine beni etrafımdakiler vazgeçirdi 2.el satamazsın altından kalkamazsın diyerek
  • TolgaGürsoy kullanıcısına yanıt
    30.000 TL gerçekten tam kilit noktası B segmentinin fulleriyle C segmentinin boşu arasında geziyor bende çok aradım bir dönem konu bile açmıştım Araçta asr, esp gibi donanım istersen çember iyice daralıyor. Cruze donanım ve görünüş olarak gerçekten güzel, Bravo 120'lik multi-jet emotionda çok başarılı hem donanım hemde güç açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

30.000 TL gerçekten tam kilit noktası B segmentinin fulleriyle C segmentinin boşu arasında geziyor bende çok aradım bir dönem konu bile açmıştım Araçta asr, esp gibi donanım istersen çember iyice daralıyor. Cruze donanım ve görünüş olarak gerçekten güzel, Bravo 120'lik multi-jet emotionda çok başarılı hem donanım hemde güç açısından

Bravo'dan vazgeçtim aslında çok güzel bir araçta bulmuştum ama zor satarsın son sahibi olursun diye laflardan sıkıldım acıkcası Bravo'yu alacağım adam bugün beni arıyor durum böyleyse gerçekten 2.el zayıfır.Şimdi Opel Astra'nın Full donanımını alabiliyorum Fiesta olabilir Pegeout 308 bakıyorum şu aralar Cruze'ye çok uzağım aslında bakarsanız

• SIFIR POLO YADA CLIO IV
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

SIFIR POLO YADA CLIO IV

Polo düşünmüyorum Clio IV olabilir. Fakat onlar biraz daha yüksek fiyatlı ve çok sorunlu araç diyorlar.
  • quote:

quote:

SIFIR POLO YADA CLIO IV

Polo düşünmüyorum Clio IV olabilir. Fakat onlar biraz daha yüksek fiyatlı ve çok sorunlu araç diyorlar.

bence 30 bin tl ye 2. el araba almaktansa 2-3 daha koyarım(bütce el veriyorsa) sıfır araba alırım daha mantıklı bana göre sorunlu araç oldugunuda sanmam

• quote:

quote:

quote:

SIFIR POLO YADA CLIO IV

bence 30 bin tl ye 2. el araba almaktansa 2-3 daha koyarım(bütce el veriyorsa) sıfır araba alırım daha mantıklı bana göre sorunlu araç oldugunuda sanmam

En boş paketini mi alıcam 0 diye :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

SIFIR POLO YADA CLIO IV

Gir bak en boş arabanın özelliklerinehttp://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/ozellikler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SIFIR POLO YADA CLIO IV

Gir bak en boş arabanın özelliklerinehttp://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/ozellikler

Benzin ? :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SIFIR POLO YADA CLIO IV

Benzin ? :)

evet benzinli ama az yakıyor 7 litre şehir dışıda 4-4,5 litre felan diğer benzinli arabalar en az 10 litre,9 litre tavsiyem bu kadardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.