Şimdi Ara

Araç secimi Mercedes C180 1.6-Audi A4 1.4 TFSI B9-Audi A4 2.0 TDI Quattro B8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Audi ve Mercedes'ten kalite olarak daha düşüktür.

Bende öyle tahmin etmiştim hocam.Ama sanırım sürüş zevki olsun motor şanzıman kombinasyonu olsun bu açığı kapatabiliyor doğrumuyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw audi mercedese göre iç mekandaki malzeme kalitesin dolayı önermiyorlar foromda yazanlar galiba anladığım kadarıyla.40 yıl 3,20 ied içi nasıl .40 yılın belki içi farklıdır.
  • O fiyata en mantıklı araç Bmw.Şanzuman ve motor olarak bu açığı kapatabileceğini düşünüyorum.Konfor olarak yine belli bir seviyede fakat kendi segmentindekilere göre biraz düşük sonuçta.Peki Mazda 3 veya 6'ya baktınız mı?
  • Yukarda audinin b8 kasasinin kaporta namina bır şey tasimadigini belirtmistim.e segment araclar eger uygun renklerle alinirlarsa gence daha cok hitap eder.hele ki yeni kasa a4un o jettadan bozma tasarımına genc isi demek hakikaten de akil izan ister.bugun amg paketli bir e serisi bu araclardan daha guzel görünür.

• Hocam kendisi şu an Volkswagen Golf 1.4 tsi manuel kullanıyor yakıt tüketiminin 7.5 8 civarında oldugunu alacağı araçta max 10 lt kadar tahammülü olduğunu söylüyor.Bu kriterinde dikkate alınmasını rica ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Orijinalden alıntı: izzmitli41

Birde B8 A4 hakkında fikir sahibi olan arkadaşlarda yardımcı olursa seviniriz.2.0 dizel motor 177bg Quattro bir araç sizcede bahsettiğimiz öteki araçlardan daha iyi değilmidir?

İyi bir araç ancak altyapısı çok eski nesil kaldı güvenlik olarak yenilerle baş edemez yeni a4+uzatılmış garanti en iyi tercih arkadaşınız bmw sevmiyorsa.

Makyajlı A4 dizel 2014 model felan 115-120 bin lira civarına en iyi tercih olur.
  • quote:

Hocam kendisi şu an Volkswagen Golf 1.4 tsi manuel kullanıyor yakıt tüketiminin 7.5 8 civarında oldugunu alacağı araçta max 10 lt kadar tahammülü olduğunu söylüyor.Bu kriterinde dikkate alınmasını rica ediyoruz.

E 180le apaci kullanimi olmadiktan sonra şehir ici 8 9 lt gorulebiliyor.uzun yolda tum benzinliler ekonomiktir.
    S80 dizel otomatik zaten onu saymiyorum.
    Listeye sunu da eklesin,40bin tl si cebinde kalir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-otokoc-samsun-dan-volvo-s60-1.5-advance-geartronic-152ps-318439354/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Ağustos 2016; 16:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Hocam kendisi şu an Volkswagen Golf 1.4 tsi manuel kullanıyor yakıt tüketiminin 7.5 8 civarında oldugunu alacağı araçta max 10 lt kadar tahammülü olduğunu söylüyor.Bu kriterinde dikkate alınmasını rica ediyoruz.

E 180le apaci kullanimi olmadiktan sonra şehir ici 8 9 lt gorulebiliyor.uzun yolda tum benzinliler ekonomiktir.
    S80 dizel otomatik zaten onu saymiyorum.
    Listeye sunu da eklesin,40bin tl si cebinde kalir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-otokoc-samsun-dan-volvo-s60-1.5-advance-geartronic-152ps-318439354/detay

Güzel hoş güvenli vs vs
    Ama bagajı yok. Bu yüzden son dakikada insignia ya döndüm ben.

• İkinci el 320d m paket alınır.
    Ya da 320i ed yakıt sorun olmayacaksa alınabilir.

• Hocam S60 gerçekten çok kaliteli bir araç fakat bagajı değil D segmenti, C segmenti standartlarında.

• Bende aynı fiyatlara araç bakıyorum. 520i yi artık satacağım muhtemelen keyfini aldım bukadar yeter gerçek hayata dönelim

Seçenekler zaten belli C200d amg, Yeni A4 1.4 tsi, B8 Passat , F30 320ied 40. yıl Başka alternatif bir araç yok.

Yakıt,2. el piyasası vb. gibi etmenlerden dolayı eski aracım olan B8 passat a 1.6 tdi dsg r line olacak şekilde geri döneceğim gibi.. Eğer yakıt ve 2. eli düşünmeseydim F30 320ied yada Yeni A4 1.4 tsi tercihim olurdu. C200d yakıt olarak iyi fakat bi türlü ısınamadım araca..

Şimdiden hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bende aynı fiyatlara araç bakıyorum. 520i yi artık satacağım muhtemelen keyfini aldım bukadar yeter gerçek hayata dönelim

Seçenekler zaten belli C200d amg, Yeni A4 1.4 tsi, B8 Passat , F30 320ied 40. yıl Başka alternatif bir araç yok.

Yakıt,2. el piyasası vb. gibi etmenlerden dolayı eski aracım olan B8 passat a 1.6 tdi dsg r line olacak şekilde geri döneceğim gibi.. Eğer yakıt ve 2. eli düşünmeseydim F30 320ied yada Yeni A4 1.4 tsi tercihim olurdu. C200d yakıt olarak iyi fakat bi türlü ısınamadım araca..

Şimdiden hayırlı olsun..

Hocam C200d için gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum aynı zamanda 1.6tdi dsg higline passat içinde.Yakıt ekonomisi yapacam derken çok fazla para döküyoruz.1.6 lt benzinli motorlar sanki daha iyi gibi.

• Chipli 5.20 den sonra ne passat ne c200d tatmin eder:)

40.yıl paketli 3.20 diyecem ama o da bmw ailesinin ürünü sonuçta ben olsam yeni a5 i beklerdim farklı bi heyecan olurdu a4 hikaye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bende aynı fiyatlara araç bakıyorum. 520i yi artık satacağım muhtemelen keyfini aldım bukadar yeter gerçek hayata dönelim

Şimdiden hayırlı olsun..

Hocam C200d için gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum aynı zamanda 1.6tdi dsg higline passat içinde.Yakıt ekonomisi yapacam derken çok fazla para döküyoruz.1.6 lt benzinli motorlar sanki daha iyi gibi.

Dediğinize kesinlikle katılıyorum bukadar para verip 1.6 dizel arabaya binmek zorunda kalmak iyi birşey değil.. 160-170 lere GOLF R lar var tertemiz.. Ancak duygusallığı bırakıp mantıken hareket ettiğinizde 100 bin tl bandını geçtikten sonra fiyat DİZEL araba şart oluyor. 1.4 tsi araçlar bile 100 bin tl üstü fiyatlarda ise ciddi zarar ettiriyor. C200d gereksiz pahalı.. 2. elleri uygun okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Chipli 5.20 den sonra ne passat ne c200d tatmin eder:)

40.yıl paketli 3.20 diyecem ama o da bmw ailesinin ürünü sonuçta ben olsam yeni a5 i beklerdim farklı bi heyecan olurdu a4 hikaye

F10 520i den sonra tekrar bir E segmenti araç dışında (yeni 5 yada yeni E) hiçbir araç beni tatmin etmez orası gerçek.. Ama dediğim gibi mantıksal boyutta düşünüldüğünde 150-200 bin tl bandında bir araca biniliyorsa Dizel + otm. + full donanım 3 lüsünün olması şart. Aksi halde değer kaybı muazzam. Satmakla uğraşmakda ayrı bir dert.. Yarın birgün acil birşey olsa para gerekse ben bu 520i yi ilana koysam kıçımı yırtarım satmaya satamam aylarca.. Önceki aracım Passatı ilana koyduğum gün sattım Aynı durumu volvo s60 2.0T de yaşamıştım araba 3 ay ilanda durdu cillop gibi arabaydı fiyatıda uygundu satana kadar canım çıktı..

Bizi bu hale getirenler utansın.. Türkiyede 1.6 dizel otomatik arabadan başkası bize haram..

Bu arada gerekli mercilere haber verelim.. Bazzat a geri dönüyorum bittiniz @shadowgeist@kartalus@jimhendrix@TheCaliph_

Passaratiye Hazırmısınız beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Ağustos 2016; 19:38:58 >

• 2.elden 5.35 d alınıp chiple 350 ps sonra dibine vur benim diyen turbo benzinlinin canına okunur:)

Yüksek hacim dizel bi başka..pedalı paspasa yapıştırsan da max 10 litre yakar.

• Araç alırken kaportası hiçbir şekilde umrumda olmadı. Euroncap iihs testi vs işim olmaz.
    He dikkat ederim derseniz sakın 3 serisinede bulaşmayın small overlap testinden marginal almış bir araç. Hemde eskidi artık ve iç mekan rakiplerinden bariz kötü. Dış tip desen görecelidir ben bmw tasarımlarını oldum olası sevemedim.(e39 kasalardan sonra)

E180 o kasaya çok hantal. e250 almadan önce e180 i kullanmıştım kesinlikle yetersiz kalıyor o kasaya 156 beygir. E alıncaksa e250 alınmalı yada 350 :)

B9 a4 ü 1.4 150hp çekiyor rahatlıkla. Dahada seri olsun isterseniz racechip takarsınız 190 hp vaad ediyor. Çarpışma testlerine önem veren biriyseniz zaten good çarpışma testi sonucu.

C200d ise 136 beygir dizel araç ne kadar tatmin eder bilemem ama c180 düşünürseniz alın. Yeni kasa C serisinin iç mekanına bayılıyorum.
  • Ozaman s80 veya e serisi bakilir iste paranin karsiligini tam alin maksat.

• 5serisi yerine passat oylemi
    Yahu git arabana lpg taktir,olmadi ikinci el 150binde 520d bak,yine de o hatayi yapma.attan inip essege binilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

5serisi yerine passat oylemi
    Yahu git arabana lpg taktir,olmadi ikinci el 150binde 520d bak,yine de o hatayi yapma.attan inip essege binilmez.

şuan 100 bin + km olan f10 520d lerin istisnasız hepsinin şanzımanında vuruntu var. Temiz 520d ler 200bin + , 200 bin+ para verdikten sonra farklı seçenekler var kasa değişecek arabaya okadar para verilmez. Bana en yakın seçenek 420d M coupe di istediğim araç 280 bin tl. Fiyat tamam ama kredide 1 ve 3 serilerinde olduğu gibi faiz kampanyası yok. Oda benim işime gelmez.. Mercedesde keza kredi kampanyası yok.. Almak istediğim E200 AMG 265 bin tl. C serisi almam ısınamadım, F30 320ied 40. yıl gibi başka bir seçenek var 0.49 faiz kampanyası var birtek onda onuda 167 ye veriyolar , 5 ay önce aynı fiyata arkadaşım aldı şimdi 150 ye satmak için yırtınıyo 1 aydır ilanda araba.

Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş sizinkiside öyle işte.. Herkes dalga geçiyor ben dahil bukadar paralar passata verilirmi diye. Gözümün önünde arkadaşım 198.000 TL den ilana koyduğu Gırtlak dolu 1.6 TDİ HİGHLİNE R LİNE passatını 195 e teklif eden oldu ve satmak istemedi.

Malesef Türkiyede şartlar bunu gerektiriyor attan inip eşeğe binmek gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Ağustos 2016; 19:58:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.