Şimdi Ara

Araç secimi Mercedes C180 1.6-Audi A4 1.4 TFSI B9-Audi A4 2.0 TDI Quattro B8 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başka forumlşarda okumuştum passatın rüz gar sesi trim sesi ve dsg sorunu var.ayrıca passat a 195 bin verilmez bence.
  • 3 serisi alıp geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

40. yıl paketli 320iED almak varken, bu diğer kötü tercihlere neden yönelir insanlar anlamak güç.

40. Yıl paketi çekici makul kılan özellikler nedir? Merak ettiğim için soruyorum sürekli 40. Yıl yazısını görüyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40. yıl paketli 320ied butcenızı aşabılır zira paket fiyatı 11.000euro. M plus 8.000bin euro alternatif olarak tercıh edılebılır. Az yaksın derseniz 320d Türkiye paketi olabilir. Şahsen ben olsam 320d Türkiye paketli alırdım ya da uzerıne bır ıkı opsıyon belkı olabılırdı.
    Daha 25 yaşında olup bu arabalara bınenler ne iş yapıyolar çok merak edıyorum , 21 yaşındayım 4 sene sonra boyle arabaya binebileceğim imkansız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 6 Ağustos 2016; 14:21:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

40. yıl paketli 320iED almak varken, bu diğer kötü tercihlere neden yönelir insanlar anlamak güç.

40. Yıl paketi çekici makul kılan özellikler nedir? Merak ettiğim için soruyorum sürekli 40. Yıl yazısını görüyorum da

Türkiye paketi üstüne ek olarak;

5000 küsür Euro istenen navigasyon ve büyük ekran
    Harman Kardon
    Elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı deri koltuk
    Sunroof
    Bi-Xenon
    Antrasit tavan döşemesi
    M paket
    Fren fonksiyonlu CC
    ConnectedDrive

Şuan tüm rakiplerinden zengin donanıma sahip ve fiyatı da rakiplerine göre ucuz. Performans olarak rakibi yok zaten rakipleri 150 ve 156hp

Teşekkürler

• zotacing kullanıcısına yanıt
    vergi olayını yakıtına bakarak karsılastırmak daha dogru olur. Zira dizelle benzinli arasında neredeyse yarı yarıya bir fark olucak litre bazında. Her ne kadar fabrika verileri benzinli için 5,4 ve dizel için de 4lt dese de bunlar çok iyimser veriler otopark testlerinde gerçek değerleri görüyoruz. Eğer hal böyle olursa dizel yakıttan kurtarır vergi farkını.
    Ama alıcak kişi bütçeyi 150-160k o da maksimum olucak şekilde belirtmiş, verilen paketler zaten bütçesinin çok üzerinde alıp almamak konu sahibine kalmış hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

40. yıl paketli 320ied butcenızı aşabılır zira paket fiyatı 11.000euro. M plus 8.000bin euro alternatif olarak tercıh edılebılır. Az yaksın derseniz 320d Türkiye paketi olabilir. Şahsen ben olsam 320d Türkiye paketli alırdım ya da uzerıne bır ıkı opsıyon belkı olabılırdı.
    Daha 25 yaşında olup bu arabalara bınenler ne iş yapıyolar çok merak edıyorum , 21 yaşındayım 4 sene sonra boyle arabaya binebileceğim imkansız gibi.

Hocam herkes aynı soruyu soruyor fakat yukarıda bir çok kez açıklamasını yaptım.Kuzenim şu an babasının boya ve kimya fabrikasının başında bulunuyor 25 yaşına rağmen.Kimileri buna baba parası der ve hayıflar ama babalarda kimler için çalışır birikim yapar onu bilmezler.

• izzmitli41 İ kullanıcısına yanıt
    yorumunuzu görmemişim hocam kusura bakmayın. Allah arttırsın ne diyelim meraktan sordum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

yorumunuzu görmemişim hocam kusura bakmayın. Allah arttırsın ne diyelim meraktan sordum sadece

Yok hocam rica ederim ne kusuru.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Umarım herkes günün birinde refah ve bolluk seviyesine ulaşır.

• Peki aranızda 320i Ed 40.yıl hakkında fiyat bilgisi olan varmı acaba?Renk Estoril Blue olmak kaydıyla.

ben olsam önceki kasa a4 alırdım keyfime bakardım kim nederse desin.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    iskonto oranı hakkında bilginiz var mı acaba ne kadarlık bir indirim uyguluyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 6 Ağustos 2016; 18:33:45 >
  • Amcaoğlunu en azından Bmwye bakmak için ikna ettim.Pazartesi günü Kocaeli Bmw Öztorun otoya bir uğrayıp fiyat bilgisi alacağız.

Aile için, geniş iç hacim ve bagaj diyince aklıma direk Skoda Superb 1.4 tsi 150 act Prestige geldi eğer 10bin-15bini geçmiyorsa yapcağı km, yoksa dizele yönelmenizi tavsiye ederim.

• 40.yıl bmw mantıklı tercih
  • BMW'nin kasası eskidi bence zaten kasa değiştirmesi de yakın. Bu nedenle Mercedes C veya Audi a4 tercihim olur. Eğer arka koltuk ve bagaj genişliği öncelikli kriterler değilse makyajlanan A3 sedan dizel iyi bir alternatif olabilir.
  • bmw 3 serisi 2018 de kasa değiştirecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bmw audi mercedese göre iç mekandaki malzeme kalitesin dolayı önermiyorlar foromda yazanlar galiba anladığım kadarıyla.40 yıl 3,20 ied içi nasıl .40 yılın belki içi farklıdır.

Forumda tecrübe yok ki, sokakta E30 gören F30'u öyle zannediyor.

40. yıl pakette deri koltuk, elektrikli koltuk vs... her şey var. Malzeme kalitesi de kapı içleri, kokpit fln gayet kaliteli işçilik, çok daha deri fetişi varsa, 1500€ verip ön konsolu komple deri yaptırabiliyorsun sıfır alırken.

kapalı garaj yoksa deri konsol önermem deri fetişistlerine. deri konsol aracım vardı güneşten korumama rağmen dikişler yıllar içinde atıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.