Şimdi Ara

Araç secimi Mercedes C180 1.6-Audi A4 1.4 TFSI B9-Audi A4 2.0 TDI Quattro B8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu düşünüyorum piyasa diyorum ama passat abi passat ya 160-170bin vermek çok koyuyor adama hemde 1.6tdi dag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Chipli 5.20 den sonra ne passat ne c200d tatmin eder:)

40.yıl paketli 3.20 diyecem ama o da bmw ailesinin ürünü sonuçta ben olsam yeni a5 i beklerdim farklı bi heyecan olurdu a4 hikaye

F10 520i den sonra tekrar bir E segmenti araç dışında (yeni 5 yada yeni E) hiçbir araç beni tatmin etmez orası gerçek.. Ama dediğim gibi mantıksal boyutta düşünüldüğünde 150-200 bin tl bandında bir araca biniliyorsa Dizel + otm. + full donanım 3 lüsünün olması şart. Aksi halde değer kaybı muazzam. Satmakla uğraşmakda ayrı bir dert.. Yarın birgün acil birşey olsa para gerekse ben bu 520i yi ilana koysam kıçımı yırtarım satmaya satamam aylarca.. Önceki aracım Passatı ilana koyduğum gün sattım Aynı durumu volvo s60 2.0T de yaşamıştım araba 3 ay ilanda durdu cillop gibi arabaydı fiyatıda uygundu satana kadar canım çıktı..

Bizi bu hale getirenler utansın.. Türkiyede 1.6 dizel otomatik arabadan başkası bize haram..

Bu arada gerekli mercilere haber verelim.. Bazzat a geri dönüyorum bittiniz @shadowgeist@kartalus@jimhendrix@TheCaliph_

Passaratiye Hazırmısınız beyler

Sen o kadar sorun yaşa pazatta çileden çık. İkame araç vermesinler ortada sap gibi kal sonra gene pazat al.
    318i almak daha iyi olur senin cebini ne kadar yakar ki o zengin adamsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Ağustos 2016; 20:17:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Chipli 5.20 den sonra ne passat ne c200d tatmin eder:)

40.yıl paketli 3.20 diyecem ama o da bmw ailesinin ürünü sonuçta ben olsam yeni a5 i beklerdim farklı bi heyecan olurdu a4 hikaye

F10 520i den sonra tekrar bir E segmenti araç dışında (yeni 5 yada yeni E) hiçbir araç beni tatmin etmez orası gerçek.. Ama dediğim gibi mantıksal boyutta düşünüldüğünde 150-200 bin tl bandında bir araca biniliyorsa Dizel + otm. + full donanım 3 lüsünün olması şart. Aksi halde değer kaybı muazzam. Satmakla uğraşmakda ayrı bir dert.. Yarın birgün acil birşey olsa para gerekse ben bu 520i yi ilana koysam kıçımı yırtarım satmaya satamam aylarca.. Önceki aracım Passatı ilana koyduğum gün sattım Aynı durumu volvo s60 2.0T de yaşamıştım araba 3 ay ilanda durdu cillop gibi arabaydı fiyatıda uygundu satana kadar canım çıktı..

Bizi bu hale getirenler utansın.. Türkiyede 1.6 dizel otomatik arabadan başkası bize haram..

Bu arada gerekli mercilere haber verelim.. Bazzat a geri dönüyorum bittiniz @shadowgeist@kartalus@jimhendrix@TheCaliph_

Passaratiye Hazırmısınız beyler

Sen o kadar sorun yaşa pazatta çileden çık. İkame araç vermesinler ortada sap gibi kal sonra gene pazat al.
    318i almak daha iyi olur senin cebini ne kadar yakar ki o zengin adamsın

1.2 tsi dsg Polo aldıktan sonra ikame araca gerek kalmadı ikame aracım var zaten

şuan ayda 4 bin km yapıyorum.. Sence devam edeyimmi benzinli arabaya

• Kuzenimle konuşup bir istişare yaptık ve A4 2.0tdi vazgeçtik eski olduğu için.Bmw 320i ed hala sıcak bakmadığı bir araç sanırım kasa değişeceği için geriye C180 ve A4 1.4 tfsi kaldı.Bu hafta içi bir test sürüşü yapıp araçlar hakkında bilgi sahibi olacağız.Merak ettiğin bu araçların donanım ve fiyat bilgisi olan arkadaşlarımız varmı aramızda.Lakin belirtmem gereken bir nokta var ki o da aklım hala 320i 40.yıl paketinde.Kendim için alıyor olsaydım keainlikle seçerdim.Ama yine de ikna edebilirsem Kocaeli Bmw bayisi olan Öztorun otodan bir test sürüşü talep etmek istiyorum.

• Yav diyorum ya arabana lpg taktir yinede passata massata binme.deli misin yahu?git c serisi al madem dizel otomatik hastasisin bukadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Yav diyorum ya arabana lpg taktir yinede passata massata binme.deli misin yahu?git c serisi al madem dizel otomatik hastasisin bukadar.

520i ye lpdi filan taktırsam bidaha mümkün değil satamam Bu araçların kullanıcı kitlesi bi acayip. 1 parça hasar olsun 10 bin tl değer kaybediyor. LPDİ taktırsan satamazsın kimseye , niye taktırdığını anlatamazsın bile

C serisi dizel otm. amg olabilir belki uygun birşey denk gelirse, sıfır değer kaybı çok kafadan 15-20 lira siliyor bayiden çıktığı an.Bakacağız duruma göre..

• Konu yine arabaya 200 300 bin baglayip ama cok yakiyo triplerine donmus turk mantigi iste arabaya veriyosun 200 bin tl ama o depo dolarkenki verdigin o ekstra 70tlnin acisi bi baska tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Konu yine arabaya 200 300 bin baglayip ama cok yakiyo triplerine donmus turk mantigi iste arabaya veriyosun 200 bin tl ama o depo dolarkenki verdigin o ekstra 70tlnin acisi bi baska tabii

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum hocam 1.6 dizel otomatik diye yüksek meblağlar ödemeye gerek yok pek ala 1.6lt turbo benzinli motorlarlada ekonomi yapılabilir.Haksızmıyım?

• izzmitli41 İ kullanıcısına yanıt
    Tabiikide yapar mesela benim e 180 baya hizli kullanirim trafik yoksa gomdukce gomerim 11 yakmis 3600 kmde 520i uzun yolda 8 yakiyor yani dizel kac yakacan 3 mu hayir oda yakacak 7 8

• Kesinlikle eğer D segmenti premium bir araç alınıyorsa üç Alman markasında da 1.6 lt turbo benzin motorlu kombinasyonları tavsiye ediyorum.0 araç alırken fahiş dizel farkını benzinli araca donanım olarak yansıtıp binmek daha akıllıca.

• Subaru levorg düşündünüz mü? Kalan parayi benzin icin kullanabilirsiniz.

• Subaru Levorg düşünmedim ne yalan söyleyeyim.Aslında hazır Kocaelinde yetkili satıcı ve servisi varken düşünülebilecek bir araç lakin kuzenim nasıl bakar bilmiyorim.Kendisinin otomobil bilgisi Alman markalarıyla sınırlı.Japon markalarına sıcak bakarmı sormak lazım.Kendisi biraz Alman premium düşkünü.Yoksa alıcı ben olsam Mazda 6 ile başlamıştım arayışlarıma😀😀

• Benim babam 47 yaşında, babam bile araç alacağı zaman meraktan 3.20i ed 40. yıl için fiyat aldı.
    Yani bu araç 20 yaşındakilere olduğu gibi 40-50 yaşındakilere bile hitap ediyor.
    Genç olan estoril mavi alır, yaşlı olan siyah alır orası ayrı.
    Kırmızı döşemeleri için bile 3.20 alınır.
    Ancak konfor odaklı düşünüyorsa ve fabrikatörse C180 daha mantıklı.
    C180 exclusive alıp yüksek prestij ve konforla gezebilir.

• Su yorumu yeni gordum hakkaten o boktan bazzata 195 bin tl teklif edildi mi ciddiyim merakimdan soruyorum yani bildigin 120 bin tlye satilmasi gereken o essek 120 hp 1.6 tdi motora o patlak dsg sanzimana icinde dur c ye hava olsun diye koyduklari ahsap gorunum plastige 195 mi teklif ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Benim babam 47 yaşında, babam bile araç alacağı zaman meraktan 3.20i ed 40. yıl için fiyat aldı.
    Yani bu araç 20 yaşındakilere olduğu gibi 40-50 yaşındakilere bile hitap ediyor.
    Genç olan estoril mavi alır, yaşlı olan siyah alır orası ayrı.
    Kırmızı döşemeleri için bile 3.20 alınır.
    Ancak konfor odaklı düşünüyorsa ve fabrikatörse C180 daha mantıklı.
    C180 exclusive alıp yüksek prestij ve konforla gezebilir.

Evet hocam kuzenimin yaşı genç fakat babasının işten elini ayağını çekmesinden dolayı şu an fabrikanın yönetiminde söz sahibi.Bu sebepten dolayı elinde bulunan bütçesine uygun olarak daha konforlu aynı zamanda unvanına uygun prestij sağlayacak bir araç aramakta.O yüzden C180 daha ağır basıyor fakat exclusive ile genç yaşından dolayı amg paket arasında kalmış durumda onun dışında yeni a4 1.4 tfsi seçeneğide aklına kurcalamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzmitli41 -- 6 Ağustos 2016; 0:26:19 >

• izzmitli41 İ kullanıcısına yanıt
    Mineral Gri renginde bir 3 serisi de son derece oturaklı durur.

Araç secimi Mercedes C180 1.6-Audi A4 1.4 TFSI B9-Audi A4 2.0 TDI Quattro B8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Mineral Gri renginde bir 3 serisi de son derece oturaklı durur.

Araç secimi Mercedes C180 1.6-Audi A4 1.4 TFSI B9-Audi A4 2.0 TDI Quattro B8

Evet gerçekten çok hoş duruyor.Aslında Luxury Line paketlerde C180 Exclusive denk geliyor.Lakin 3 serisinin kasa değiştirecek olması düşündürücü.Acaba çok radikal değişikler olacakmıdır?

• Dış tasarım görecelidir ama iç mekan olarak içlerinde ben burdayım diyen a4 ile c serisi. A4 ün kaliteli ve donanımlıymış gibi bir hissi var. Hele virtual c. İle alındığında. C serisinin ise oval gelen tasarım dışında albenisi yok o kadar.

A4 ün iç kenaında beğenmediğim mercedeste beğendiğim diğer nokta havalandırma ızgaraları. Passatta da beğenmemiştim o ızgaraları aynı şekilde a4 tede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 6 Ağustos 2016; 2:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Su yorumu yeni gordum hakkaten o boktan bazzata 195 bin tl teklif edildi mi ciddiyim merakimdan soruyorum yani bildigin 120 bin tlye satilmasi gereken o essek 120 hp 1.6 tdi motora o patlak dsg sanzimana icinde dur c ye hava olsun diye koyduklari ahsap gorunum plastige 195 mi teklif ettiler

Aynen öyle.. 195 bin tl etmez o araba mümkün değil ama adam gözümün önünde yalvardı nerdeyse sat bana diye.. İlana koydular 205 bin tl den 1 hafta ilanda kaldı araba arayan arayana.. Arkadaş vazgeçti satmıyorum dedi bineyim ben buna nasılsa alıcısı hep var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE-A

Dış tasarım görecelidir ama iç mekan olarak içlerinde ben burdayım diyen a4 ile c serisi. A4 ün kaliteli ve donanımlıymış gibi bir hissi var. Hele virtual c. İle alındığında. C serisinin ise oval gelen tasarım dışında albenisi yok o kadar.

A4 ün iç kenaında beğenmediğim mercedeste beğendiğim diğer nokta havalandırma ızgaraları. Passatta da beğenmemiştim o ızgaraları aynı şekilde a4 tede.

Kesinlikle katılıyorum hocam içlerinde iç mekan kalitesi olarak A4 kendini çok belli ediyor.Virtual Cocpit ile beraber iç mekan daha da hoş.Onun dışında Led farlar ile birlikte tasarımda büyük değişiklikler yaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.