Şimdi Ara

ARAÇ SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50 bin km aşmamış 2018 model ve üstü max 1.3m civarı; kazasız, boyasız, değişensiz, tramersiz aşağıdaki modellerden siz olasanız hangisini seçersiniz ? Hangisini seçmezsiniz ? Neden ?

2018 Passat 1.4 TSI Manuel

2018 Audi A3 1.6 TDI Manuel

2018 Superb 1.4 TSI Manuel

2024 Golf 1.5 TSI Manuel

2020-2021 Leon 1.5 TSI Manuel

2023 Megane 1.3 TCE Manuel

2018 Tiguan 1.4 TSI-1.6 TDI Manuel

Otomatik olarak sadece tam otomatik tork konvertörlü düşünüyorum;

Hyundai i20 1.4 MPI Otomatik

Hyundai Bayon 1.4 MPI Otomatik

• Kalite ve prestij için A3 tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri

1.3 milyon para vereceğim koltuğuna bol bol osurulmuş 2. El araba alacağım?

Nolursa olsun 0 alırım isterse fiorino olsun sıfır olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

yazık sana

• RealOmer kullanıcısına yanıt
    Ağır hasar kayıtlı araba mı kullaniyon yorumum niye bu kadar acıttı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı sorudayım kendi kendime benimde maks bütçe 1.4-1.5 aynı arabaların sadece benzinlisine bakıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kişisel tercih ilk 3lü arasında bir dolanırdım. 1.5 benzin audi bulursam direk alır geçerdim. Onun dışında passat superb ikilisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 milyona manuel 8 bin kmde 1.5 2024 golf 8.5 alarak araba arayışımı noktalamış bulunuyorum.

• 0 km Clio alınabilir. 2. El araçların temiz olanlarının fiyatı sıfıra yakın,eski model arabaların tamiri bitmez aman uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl Yalçın1 A kullanıcısına yanıt

Çoğu kişiye saçma gelsede bende aynı tür araç almak arefesindeyim. Yaşadığım şehir ufak iş yerime evim 500 metre. Bayram, seyran haricide arabayla aman aman uzun yol yapan birisi değilim. Olası bir arıza durumunda otomatik şanzumanların ocağıma incir ağacı dikmesi ihtimalini göze alamıyorum ki bu çoğu kişiye komik gelsede ben bu düşüncemi değiştiremiyorum. Tam otomatik tork konvantör harici otomatik araç almam. Golf benimde yakın olduğum bir araç sadece bazı özelliklerinden dolayı 2020-2021 Leon daha makul geliyor banada.

• CesurKavimlerinEfendisi kullanıcısına yanıt
    Ben 2 senelik istanbul yaşamımda manuel leon süren birisi olarak şuan bileciğe taşındım. Manuel olması hiç sorun değil. Uzun yolda da zaten 6 ya tak varacağın yere kadar vites düşürmene bile gerek kalmaz. Araba gayet donanımlı güvenlik paketleri çok iyi. Beygir sanırım yazılımla kısılmış. 2024 model bu km de inanın ben çok araştırdım kafama uygun araba bulamadım. Otomatik diye psq grubuna hiç girmedim . Açıkcası yeni golf beni çok tatmin etti. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.