Değerli forum üyeleri bir çok konuda sizin fikirlerinizi tek geçerek bu forumda aldığım bilgiler sayesinde evimdeki eşyaları aldım hepinize bu bilgi paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim
şimdi ise daha büyük bir problemim var lütfen fikirleriniz benim için çok önemli araç almaya kara verdim fakat ne almam gerektiğini nasıl almam gerektiğini ne özelliğin ne işe yaradığını son bir aya kadar hiç bilmiyordum sayenizde biraz bilgim oldu ama yeterli değil
ben günde ortalama 100 km yapacağım ve bu yolun büyük bir kısmı otoban olmakla birlikde bir kısmı köy yol u olacak bundan dolayı bana az yakan uzun yolda yormayacak güenlikli ve sağlam bir araç lazım
maksimum 20 bin tl civarında
aslında ben fiesta focuscitroen arasında gidip geldim sürekli ama yeni fikirlere acığım
fiesta olursa 2007-8 model alabilecekkken focus 2004 lpg alabilirim citroen de 2007-8 aynı şekilde ama fiestanın içeriye çok ses vermesi aracın yere cok yakın olması ve uzun yolda konforunun iyi olmamamsı beni düşündüren konular focus için ise modeli düşük olması lpg olması ve tam olarak bilmememkle beraber daha fazla yakacak olması düşündüren konu citroen c2 için yakıt ve konfor fiestaya göre daha iyi fakat satarken daha çok ozrlanacağımı ve sağlamlıkda ford la yarışamayacağını düşünüyorum
lütfen bu üç araç ve modelleriyle ilgili bana benim koşullarımı gözeterek bir yorumda bulunursanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler
fiesta ve citroen dizel olacağını belirtmemişim
dizel c3 derım kardeş yada benzınlı c4 al derım
2si arasında ben olsam benzınlı c4 alırım 2006,2007 yol tutuşu fiestadan ustundur
arkadaşlar 2006 ford focus tdci trend dizel için ne dersiniz yakıtı nasıldır fiesta dizelle karşılaştırılınca bu konuda acil yarıdm lütfen