Şimdi Ara

[size=3]ARAÇ SECİMİNDE LÜTFEN ACİL YARDIM[/size]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri bir çok konuda sizin fikirlerinizi tek geçerek bu forumda aldığım bilgiler sayesinde evimdeki eşyaları aldım hepinize bu bilgi paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim

şimdi ise daha büyük bir problemim var lütfen fikirleriniz benim için çok önemli
    araç almaya kara verdim fakat ne almam gerektiğini nasıl almam gerektiğini ne özelliğin ne işe yaradığını
    son bir aya kadar hiç bilmiyordum sayenizde biraz bilgim oldu ama yeterli değil

ben günde ortalama 100 km yapacağım ve bu yolun büyük bir kısmı otoban olmakla birlikde bir kısmı köy yol
    u olacak bundan dolayı bana
    az yakan
    uzun yolda yormayacak
    güenlikli ve sağlam bir araç lazım

maksimum 20 bin tl civarında

aslında ben fiesta focus citroen arasında gidip geldim sürekli ama yeni fikirlere acığım

fiesta olursa 2007-8 model alabilecekkken focus 2004 lpg alabilirim citroen de 2007-8 aynı şekilde
    ama fiestanın içeriye çok ses vermesi aracın yere cok yakın olması ve uzun yolda konforunun iyi olmamamsı
    beni düşündüren konular
    focus için ise modeli düşük olması lpg olması ve tam olarak bilmememkle beraber daha fazla yakacak olması düşündüren konu
    citroen c2 için yakıt ve konfor fiestaya göre daha iyi fakat satarken daha çok ozrlanacağımı ve sağlamlıkda ford la yarışamayacağını düşünüyorum

lütfen bu üç araç ve modelleriyle ilgili bana benim koşullarımı gözeterek bir yorumda bulunursanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

• fiesta ve citroen dizel olacağını belirtmemişim
  • dizel c3 derım kardeş yada benzınlı c4 al derım

2si arasında ben olsam benzınlı c4 alırım 2006,2007 yol tutuşu fiestadan ustundur
  • arkadaşlar 2006 ford focus tdci trend dizel için ne dersiniz yakıtı nasıldır fiesta dizelle karşılaştırılınca bu konuda acil yarıdm lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen acil yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.