Şimdi Ara

Araç ses sistemi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabama temiz ses çıkartacak sağlam ses sistemi yaptırmak istiyorum bu işte önemli olan ayırdığınız bütçe yoksa sınırı yok araştırmalarım sonucunda anladım ben 2000 tl harcamayı düşünüyorum fazlasını gerek bulmuyorum herhalde bu parayada prof aktif bi sistem olmaz sizce nasıl bi sistem toplayayım nasıl cihazlar birbiriyle uyumlu olur güvenlik nasıl olmalı sigorta ve parazit önleyiciye gerek varmı kablolama önemli diyolar nasıl bi kablo kullanılmalı bursadayım burda bu işi yapanlara sordum pioneer deh-1550ub teyp 300 lira diyolar netten araştırdım daha ucuz bende sistemi netten toplamaya karar verdim ha bursadan arkadaşlar olur bu işi uygun güzel yapan yaptıran dükkan tavsiye eden fikirlere açığım arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum sonuçta biz birbirimize yardım etmezsek kim eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: PoyrazxY

Arkadaşlar merhaba

Arabama temiz ses çıkartacak sağlam ses sistemi yaptırmak istiyorum bu işte önemli olan ayırdığınız bütçe yoksa sınırı yok araştırmalarım sonucunda anladım ben 2000 tl harcamayı düşünüyorum fazlasını gerek bulmuyorum herhalde bu parayada prof aktif bi sistem olmaz sizce nasıl bi sistem toplayayım nasıl cihazlar birbiriyle uyumlu olur güvenlik nasıl olmalı sigorta ve parazit önleyiciye gerek varmı kablolama önemli diyolar nasıl bi kablo kullanılmalı bursadayım burda bu işi yapanlara sordum pioneer deh-1550ub teyp 300 lira diyolar netten araştırdım daha ucuz bende sistemi netten toplamaya karar verdim ha bursadan arkadaşlar olur bu işi uygun güzel yapan yaptıran dükkan tavsiye eden fikirlere açığım arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum sonuçta biz birbirimize yardım etmezsek kim eder..

araç marka model ve kasa tipi nedir ? birde kaç amper akünüz var ? ayrıca kapı içleri kaç cm veya arkaya oval mi takalım daha fazla bass için

bu gün son tavsiyemi size yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 28 Ağustos 2013; 23:45:09 >

• 2010 albea aküyü tam bilmiyorum bakarım herhalde bazı sistemlerde aküye ihtiyaç oluyor ondan diyorsunuz mid mi güzel olur oval mi pek anlamam ama araç içinde fazla bass olmasın temiz ses çıksın bass bagajda olcak zaten
  • quote:

2010 albea aküyü tam bilmiyorum bakarım herhalde bazı sistemlerde aküye ihtiyaç oluyor ondan diyorsunuz mid mi güzel olur oval mi pek anlamam ama araç içinde fazla bass olmasın temiz ses çıksın bass bagajda olcak zaten

kapılar kaç cm ?
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    16 cm

arkadaşlar önerilerinizi söyleyin
  • quote:

16 cm

hertz esk 165 2 takım 700 lira tutar jbl gto 1004 amfi bunu sıfır bulabilirmisin bilmiyorum fakat 2. el temiz 350 liraya bulursun

bass istiyormusun araca ??

eğer bass ta takıcak olursan pioneer 9550 bt teyp alırsın 400 lira

pioneer w307d2 ve soundmagus dk1200 mono bass amfisi işini görür fazlasıyla bunlarında sıfırları 600 lira tutar yani toplamda 2000 tl harcamış olursun

fakat sistem gümbür gümbür çalar

bu ürünlerin hepsini alırken seri numarasına fatura iste yani pioneer bass hertz esk ve soundmagus dk1200 için

bass almıcam dersen teyp yine pioneer al 2 amfi çıkışlı hatta 3 amfi çıkışlı olursa daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

16 cm

hertz esk 165 2 takım 700 lira tutar jbl gto 1004 amfi bunu sıfır bulabilirmisin bilmiyorum fakat 2. el temiz 350 liraya bulursun

pioneer w307d2 ve soundmagus dk1200 mono bass amfisi işini görür fazlasıyla bunlarında sıfırları 600 lira tutar yani toplamda 2000 tl harcamış olursun

bu ürünlerin hepsini alırken seri numarasına fatura iste yani pioneer bass hertz esk ve soundmagus dk1200 için

bass almıcam dersen teyp yine pioneer al 2 amfi çıkışlı hatta 3 amfi çıkışlı olursa daha iyi olur

Bass olucak teyp pioneer olucakda bassda pioneer teyp modellerinden fark ediyor mu elbette pioneer 9550 daha güzeldir de pioneer 1550 olmaz mı yani 200 tl fark sesde çok fark eder mi? jbl gto 1004 amfi sıfır 550 tl olursa sıfır alırım bassa gelince pioneer ts-w307d2 zayıf değil mi daha güçlü basslar var birde bassda marka sizce pionner mı olmalı başka arkadaşlarda foruma bakmıyor mu anlayan arkadaşlar sizde fikirlerinizi belirtseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla bass istemiyorum diyorsunuz ama daha güçlü basslar var demişsiniz. Arkadaş güzel öneriler yapmış. Teyp konusuna gelince de seste tabii ki fark olur. Çünkü amfi çıkış sayıları farklı..ne tarz müzik dinliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bass olucak teyp pioneer olucakda bassda pioneer teyp modellerinden fark ediyor mu elbette pioneer 9550 daha güzeldir de pioneer 1550 olmaz mı yani 200 tl fark sesde çok fark eder mi? jbl gto 1004 amfi sıfır 550 tl olursa sıfır alırım bassa gelince pioneer ts-w307d2 zayıf değil mi daha güçlü basslar var birde bassda marka sizce pionner mı olmalı başka arkadaşlarda foruma bakmıyor mu anlayan arkadaşlar sizde fikirlerinizi belirtseniz

benim sana 9550 önermemim sebebi 3 amfi çıkışı 1 tanesi bass amfisi için bass rca çıkışı diğer ikisi steryo amfi için kullanılıyor ve kaliteli bir teyp

1550 de max 2 çıkış var ve bu kadar özelliği yok 200 lira aradaki farka değer

ts w 307 d2 eğer ankarada isen gel bir dinle bnm aracımda derim eğer düşük gelirse zaten kicker cvx 12" almalısın ki o zaman fiyat 2 ye katlanır bass 1000 tl ( orjinali ) bass amfisi 400 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 31 Ağustos 2013; 9:26:52 >

• hocam 1300 1300 iki tane subwoofer alın ama işte bagaj hacmi falan nasıl bunları sizin görmeniz ona göre almanız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

16 cm

o zaman PİONEER DEH-X9550BT

http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Deh-x9550bt-2013-Yeni-Model-Ucretsiz-Kargo__isp7987768

HERTZ ESK 165 2 takım ön ve arka

http://www.sanalpazar.com/Hertz-Esk-165.5-Yeni-Model-Compenent-Mid-Hoparlor__isp9058524 veya http://www.sanalpazar.com/Ozen-Hi-fi-Den-Yeni-Seri-Hertz-Esk-165.5-300watt__isp9675398 ikisinden biri

JBL GTO 1004

http://www.atakantuning.com/JBL-GTO-1004-4-Kanal-Amfi,PR-207.html

bunlar zaten 1500 tl buldu bassa gelince hangi marka model karar veremedim güzel bişey olsun istiyorum toplamda 2000 tl yi biraz geçsede olabilir birde mono anfisi olucak tabi

• quote:

o zaman PİONEER DEH-X9550BT

http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Deh-x9550bt-2013-Yeni-Model-Ucretsiz-Kargo__isp7987768

HERTZ ESK 165 2 takım ön ve arka

http://www.sanalpazar.com/Hertz-Esk-165.5-Yeni-Model-Compenent-Mid-Hoparlor__isp9058524 veya http://www.sanalpazar.com/Ozen-Hi-fi-Den-Yeni-Seri-Hertz-Esk-165.5-300watt__isp9675398 ikisinden biri

JBL GTO 1004

http://www.atakantuning.com/JBL-GTO-1004-4-Kanal-Amfi,PR-207.html

bunlar zaten 1500 tl buldu bassa gelince hangi marka model karar veremedim güzel bişey olsun istiyorum toplamda 2000 tl yi biraz geçsede olabilir birde mono anfisi olucak tabi

atakan turninge güvenmiyorum seri numarasına fatura kesili garantili ürün satmıyorlar amfiyi başka yerden bak

hertzlere gelince seri numarasına fatura iste vermiyorlarsa da alma

teyp alabilirsin aynı yerden bende aldım çok memnunum bir sıkıntım yok bu konuda

son olarak bass ve amfi olayına gelince soundmagus dk1200 veya jbl gto 601.1 amfi alabilirsin jbl amfisi 2. el bulabilirsin dikkat et murtaş etiketi olsun üstünde

bass olarak pioneer w310d2 almalısın özellikle d2 diyorum d4 ler 8 ohm kullanılır bana kalırsa d2 daha iyi

amfi olarak hiç olmazsa en azından soundmagus dk600 alabilirsin fakat ben bu bass ile dk1200 kullanıyorum memnunum

bass + amfi eğer 2. el alırsan amfiyi 500 lira tutar 100 liraya veya 150 liraya kablolarıyla takarlar

ikiside sıfır olsun dersen dk1200 ile birlikte 600 lira tutar dk600 alırsan 500 lira tutar yine

bu arada gidip 100-130 liralk pioneer baslardan alma sakın internette çok var öylesi

teyp harici hepsini seri numarasına fatura kesen yerden al soundmagus amfinin çakması olucağını sanmıyorum onda sıkıntı çıkmaz

bu sistemin tam besliyebilmemiz için bu amfiler gerekli ve akünün 72 amper olması yeterli olucaktır

son olarak gece aracın farlarını aç sesi son ses aç ve 20 metre aracın karşısına geç eğer farlar göz kırpıyorsa akü yetersiz geliyrdur ki 72 amper aküde bir sorun olmıycaktır

akü tavsiyesi istersen benim 5 senedir kullandığım 72 amper mutlu akü olabilir. sistem de 7 senedir aracın üstünde

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    niye teyp harici teyp seri no fatura kesilmiyor mu teyp sipariş vericektim dün 400 tl idi şimdi 417 tl olmuş
  • quote:

niye teyp harici teyp seri no fatura kesilmiyor mu teyp sipariş vericektim dün 400 tl idi şimdi 417 tl olmuş

teyipler türkiye ürünü değil bu yüzden kesemiyeceklerini düşünüyorum fakat aynı yerden bende aldım bir sorun çıkmadı kullanıyorum

bu yüzden güvenebileceğinizi yazmak istedim

ben almamış kullanmamış olsam yine önermezdim

• Arkadaşlar Hertz ESK 165 2 takım midlere ille JBL GTO 1004 anfi mi gider sıfırını bulamıyorum sade midleri bağlıcam bass için ayrı anfi JBL GT5-A604 olmaz mı veya başka esk ların tam hakkını vercek anfi??
  • quote:

Arkadaşlar Hertz ESK 165 2 takım midlere ille JBL GTO 1004 anfi mi gider sıfırını bulamıyorum sade midleri bağlıcam bass için ayrı anfi JBL GT5-A604 olmaz mı veya başka esk ların tam hakkını vercek anfi??

2. el murtaş garanti bandorlü olan jbl gto 1004 amfi alabilirsin

esk ların hakkını veribilecek en iyi amfidir bana göre

• quote:

yada buhttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/re-audio-sex12-d2-d4-cift-bobin-600rms-2000peak-68203725

d2 olanını al bu güzel bass

• quote:

yada buhttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/re-audio-sex12-d2-d4-cift-bobin-600rms-2000peak-68203725

bunu al ama d2 değil d4 olan modelini al. çünkü d4 olan modeli 4+4 çift bobindir. 2ohmda 600rms veren amfi bulman daha kolay olur. d2 modelini alırsan 4ohm 600rms veren bir mono amfi alman gerekir;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.