herkese merhaba.. 3 yıl önce 2006 vtc lpg li aldım Ls. alıdığımda ekspere gostermedim hata ettim. ustayla batık. neyse binmeye başlayınca su eksiltme hararet başladı. 5-6 yere goısterdim fikirler aldım. geneli direk motor conta değiştirmek tamir etmek yonunde. kapak termsotat bir kaç defa değişti. kimi kapağa pul atarak kimi içine çatlak kapatıcı dokerek çözmeye çalışıyor. daha henüz soğutma sistemi nasıl anlayana rastlamadım. 2 defa üst kapak ve conta değiştik. kendim takip ettim sonunda baktım su hortumlarından gidiş geliş farklı basınçlara sahip su donmuyor sistemde ve sanırım radyatoırde su az kalıyor ve sıckalık hararet kapak açıyor su hznesine dınuyor sürekli su ordan da dışarı yere gozukuyor zaten. suyu ne dondururu su motoru pompası. ustaya dedim su motoruju değiştir. değil ama istersen değiştireyim dedi. değiştirdi. sorun çözğlmüştü 2 yıl kulandım 50 bin km. şimdi sıkalık 40 derece istanbul da yine aynı şey olmaya başladı. bu sistemi bilen bir usta lazım ta da bayram haftası sıvaklıkarın arttığı bir dönemde başladı. moral sıfır yani. |
Bildirim