Şimdi Ara

Araç tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şimdiden tavsiyeleriniz fikirleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşlar 2005 toyota corolla 1.6 bakımlarını zamanında yaptırdığım hatası kusuru bulunmayan gözüm gibi baltığım aracımı yaklaşık 3 hafta önce model yükseltmek için sattım. satmadan önce düşündüğüm 2008-2010 arası dizel corolla , vw golf jetta , honda civic, seat leon vs. gibi araçlara bakmaktı ancak 3 haftadır sürekli takip ettiğim baktığım hatta şehir dışına gidip eli boş döndüğüm oldu. tepe tepe kullanılmış yıpranmış bir çok araca ederinden çok fazla para istenildiği gibi bir çok değişeni boyası doğrulması olan kilometreler tavan yapmış araçları insanları kandırmaya çalışan bir sürü satıcı var. uzun lafın kısası 30.000-35.000 TL arası önerebileceğiniz araçlar nelerdir? fikirlerinizi tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacağım.

Edit: Arkadaşlar fiyat aralığımı ve araç seçimlerini değiştireceğim gibi görünüyor. Uzun zamandır birçok araç bakmama rağmen düzgün içime sinecek bir araç bulamadım. fiyat olarak max. 50-51bin tl arası araçlara bakıyorum 0 km önceliğimdir. Aklım da mitsubishi lancer var şimdilik özellikleri ve görünüşü bir hayli hoşuma gitti açıkcası. Araçla ilgili duyduğum tek sıkıntı ikinci el de tutulmuyor(!) deniyor. Benim böyle takıntım yok açıkcası illa tutuluyor diye beğenmediğim bir aracı alacak değilim. İstediğim veya alabileceğim araçların görüntüsü, kullanım zevki sorunsuz olması önceliğim.( zaten devamlı kullandığımız 2014 fluence var) Tabiki yakıtı da bir nebze olsun önemli. Yıllık ortalama 10.000-12.000 bin km yol yaparım en fazla. Bu koşullarda önerebileceğiniz veya tecrübe edindiğiniz araçlar nelerdir. Fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Leon veya skoda rapid bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon fiyat aralığımın üstünde ancak rapid hakkında pek bir bilgim yok. biraz araştırdım ama net bir fikir oluşmadı kafamda. aracın performansı,konforu nasıldır ironik hataları veya çeşitli sorunları var mıdır? Ne zamandır kullanıyorsunuz iyi veya kötü yanları nelerdir sizin tecrübenize göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.