Bildirim
Araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok araç var bu aralıkta
Beklentileriniz, kriterleriniz nedir, segment, kasa tipi, yakıt tasarrufu vb?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi marka model olursa olsun full olsun istiyorum.
Segment olarak golf es degerinde ,hatchback olmasi fsi gibi icmedikten sonra benzin olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Auris olabilir tam otomatik benzinli,dizel de bulabilirsin ama m/m şanzıman evlere şenlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sansiman bakimindan kafamin rahat olacagi arac olsa tadindan yenmez. Golfe korkarak biniyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kriter belirtmediginiz icin ben kendi dusuncemde yaziyorum
70-75 bine 8 yillik arac bakmazdim
2017-2018 model dizel otomatik fiat egea urban paket oneririm .
Sahsi dusuncemde f/p ikinci elde
2014-15 pejo 308 olabilir, 130 beygir turbo benzinli 1.2 puretech motor ve eat6 tam otomatik şanzıman, fiyatlar 80+ civarı ama biraz ekleme ve pazarlık ile ortası bulunur bence hocam..
M-MT şanzıman yarı otomatik tek kavrama bir şanzıman değil mi
Astra J ve H kasaları,toyato corolla veya tam aile aracı istiyorsanız ford courier olabilir. -
Evet tek kavranmalı robotize bir manuel aslında evlere şenlikten kastım vites geçişleri performansı törpülemesi gibi konular ... Yeni nesil m/m şanzımanlar öyle kolay kolay arızalanmıyor yani
Benim bildiğim baskı balatası kronik sorunluydu corollada. Geri çağırmışlardı.
Eski modelden bahsediyorum. -
5 ileri olanlar ciddi kronik problemliydi diye biliyorum ama 6 ileri olanlarda ciddi bir sorun duymadım ... Ben 1.5 ay kullanmıştım kiralık 2013 Corollada açıkçası kendime alcak olsam alabilirdim diye düşünüyorum
Zaten 5 ileri kullandım. Ağır hissettiren geçişler, kronik balatası şusu busu oooooo.
Balata hepsinde yer diyenler, toyota geri çağırmıştı. O kadar diyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X