Şimdi Ara

araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiyeye ihtiyacım var çok acil şimdiden teşekkürler. şu anda babama araba bakıyoruz 2006-2007 tdci focus collection ve 2005 passat 1.6 trendline lpg li . bu ikisi arasında kaldık şu andaki arabamız reno fairway onu satıp alacağız benim gönlüm passattan yana ama focusunda yakıtı aklımı çeliyor babam 55 yaşında öğretmen adam, öyle hızla felan işi olmaz sakin kullanır ve yaklaşık 13 yıldır araba bizde 60.000 km ancak yaptı. bu durumda passat mı almalıyım çok kararsızız bide babam sürekli araç değiştiren birisi değildir bu 3. arabası olacak yani uzun süre sorun çıkarmayacak ve yakıtı da uygun olacak araba arıyoruz aile arabası olacak çok yazdım durum bu işte

• yardım edecek kimse yok mu
  • İkiside birbirine yakın araçlar eğerki babanız arabayı uzun süre kullanacaksa yeni model araç almak daha yararlıdır . Focus bu durumda biraz daha öne çıkar ancak wolkwagen'nin kalitesi belli kaza durumunda çok daha zor patlar. Bence Wolkswagen Passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crane61 -- 14 Nisan 2013; 13:55:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.