Şimdi Ara

Araç tavsiyesi arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50-60 bin lira arasında bi araç tavsiyesi ariyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Aracı babamda kullanıcağı için oturaklı ağır bişey olsun istiyorum focus ve corolla gibi.

Ayrica bu fiyatta aracın krediyle birlikte fiyati ne kadara çıkar diğer bi sorumda bu.

Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

• Aracın krediyle birlikte ne kadara çıkacağı sizin aracın fiyatının ne kadarını peşin ne kadarını kredi ile ödeyeceğinize göre ve vade süresine göre değişir. Örneğin 12 ay 0 faizle araç veren otomobil markaları var. Ayrıca isteklerinizi biraz daha açmalısınız. Benzinli mi olsun dizel mi, otomatik mi manuel mi vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Aracın krediyle birlikte ne kadara çıkacağı sizin aracın fiyatının ne kadarını peşin ne kadarını kredi ile ödeyeceğinize göre ve vade süresine göre değişir. Örneğin 12 ay 0 faizle araç veren otomobil markaları var. Ayrıca isteklerinizi biraz daha açmalısınız. Benzinli mi olsun dizel mi, otomatik mi manuel mi vs

Peşinat fazla vermeyi düşünmüyoruz 10 bin tl kadar bi peşinat ödemeyi düşünüyoruz vade de biraz uzun süreli olucak...

Araç benzinli yada dizel fark etmez yakıtı az olsun yeterlidir. Bu araçlarda zaten pek yakıt farkı görmedim ben dizel ve benzin arasında.

Manuel tercihimizdir :)
  • C sınıfındaki araçlar belli zaten bu fiyat aralığındaki. Dediğiniz gibi focus, corolla, octavia, jetta, mazda 3, civic, leon, c4, megane hb .. liste uzar gider hepsini yazmaya kalksak

Ama ben superb öneririm size. Eğer ellerinde 2011 model kaldıysa 1.6 dizel comfort modeli 60.000 lira. 2012 modeller ise 63.000 lira. Bence 60.000 sınırlarına çıkacaksanız c sınıfı yerine d sınıfı tercih edin. Dizel olduğu için yakıtı da az yakar. Donanımı tatminkar sayılabilir. 2. el olarak almak isteseniz yine aynı fiyata elegance donanım alabilirsiniz. Temsili ilan :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-1-6-tdi-2011-en-dolusu-56167664/detay/

• 2011 model Passat 1.4 TSI BMT 122 PS Trendline Man. 57.200
    Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trendline 60.400,00

2011 model Insignia NB 1.6 180 HP ‐ Benzinli Edition  Elegance Paketi 60.740
    Insignia NB 1.6 180 HP ‐ Benzinli Edition  Elegance Paketi 65.086

oturaklı araç diyorsanız d sınıfı araç bakmalısınız (passat , mondeo , insignia). c sınıfı oturaklılık konusunda sizi tatmin edeceğini sanmıyorum. uzun yollarda c ve d sınıfı arasındaki farkı hissedersiniz.

ben siyah yada beyaz passat diyorum.

---
    yakıt tüketimi olarak bluemotion özelliği var ve şehir içi 7.8 litre , şehir dışı 4.9 litre ortalaması var.

güvenlik olarak trendline ve highline arasındaki tek fark lastik basınç sistemi gibi komik bir donanım.

Güvenlik
    Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)
    Anti blokaj fren sistemi (ABS)
    Auto Hold fonksiyonu
    Disk frenler (Ön/Arka)
    Elektronik defransiyel kilidi (EDL)
    Elektronik fren güç dağılımı (EBD)
    Elektronik motor çekiş kontrolü (MSR)
    Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR)
    Elektronik stabilizasyon programı (ESP)
    Immobilizer
    Lastik basınç kontrol sistemi ---yok---
    Önde 3 noktalı piroteknik emniyet kemerleri
    Ön emniyet kemeri görsel ve sesli uyarı
    Sürücü ve ön yolcu yan ve tavan hava yastıkları
    Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları (yolcu hava yastığı deaktivasyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 2 Ekim 2011; 5:02:57 >

• chevrolet epicayada bakabilirsiniz ici cok genis babaniz rahat eder 1657 kg arac gayet oturakki ve suspansiyonlari cok rahat gercekten rahat
  • bende D segmenti bir araç almak istiyorum ve şuan araştırmadayım. 2000 motor ve otomatik vites olmasını istiyorum. araştırmalarıma göre en mantıklısı 2006-2007 model triptonic vw passat tdı almak. hyundai sonatalarda fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

bende D segmenti bir araç almak istiyorum ve şuan araştırmadayım. 2000 motor ve otomatik vites olmasını istiyorum. araştırmalarıma göre en mantıklısı 2006-2007 model triptonic vw passat tdı almak. hyundai sonatalarda fena değil.

2007 ve üstü passatlara bakın , göstergeleri ve elektronik donanımlar 2007 yılında değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

bende D segmenti bir araç almak istiyorum ve şuan araştırmadayım. 2000 motor ve otomatik vites olmasını istiyorum. araştırmalarıma göre en mantıklısı 2006-2007 model triptonic vw passat tdı almak. hyundai sonatalarda fena değil.

2007 ve üstü passatlara bakın , göstergeleri ve elektronik donanımlar 2007 yılında değişti.

bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. 2007 yılından sonra değiştiğini şimdi öğrendim araştıracağım. sağol bilgi için.
  • Bende Chevrolet epica yi öneririm. D Segmenti dizel otomatik gayet oturakli büyük konforlu. C sınıfı arabalara o parayı verceginize 0 epica almanız daha mantıklı. En full u 59.000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Bende Chevrolet epica yi öneririm. D Segmenti dizel otomatik gayet oturakli büyük konforlu. C sınıfı arabalara o parayı verceginize 0 epica almanız daha mantıklı. En full u 59.000 tl

pazarlikla 55 e duser o sende sattir su cruze al bi epica
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-full-full-boyle-biarac-cok-azdir-60576488/mega-foto/?photo=7

ilandaki araba fiyat olarak uygunmu?

hyr degil eski makyajsiz kasasi bu ahsaplarin rengi ck kotu bence gostergeler falan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-epica-2-0-d-lt-beyaz-11-000-km-de-60291423/detay/ bu daha avantajli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 3 Ekim 2011; 23:14:04 >

• Focus ve Corolladan daha da oturaklı Avensis ve Mondeo da düşünebilirsiniz.
  • Makyajsız hali çok çirkinmiş.
  • SuperB düşünmeye başladim 1.6 71.000 TL ama sizce nasil bi tercih olur?
  • yukarıda bazı arkadaşlarda belirtmiş. O kadar parayı C sınıfına kaptırmayın. D sınıfı bir araç bakın.
  • 2. el çok temiz D sınıfı dizel alınır. Reno latife, pejo 508 gibi misal.
  • Arkadasım bende seninle aynı durumdaydım ama terk farkımız sen kredi alıyorsun ben paramı toparlamıştım. C segmenti olsun D segmenti olsun bütün araçları araştırdım. En sonunda gittim sıfır EPICA aldım. binici isen düşünülebilir. Araba değiştirmeyi seviyorsanız bakmayın.

Sport Sedan seviyorsanız bakmayın.

Family Sedan istiyorsanız EPICA dan iyisi yok o paraya. Epica daki özeliiklere ancak 85bin verip sahip olabilirsiniz d segmenti araçlarda buna bir tek sonata dahil değil o da 70 diye düşünün. fakat o da 4 vites CVT şanzıman.

Ben 2 ay araştırdım en sonunda gittim aldım...

O paraya alabileceğiniz en iyi araç sıfır EPICA...

Mutlaka bakın değerlendirin....

- leri şunlar ben size hemen belirteyim.

2nci el
    yol tutusu d segmenti insignia ve passat gibi araçlardan düşük ancak C segmenti Focus harici araçlarla kıyasa girilmez.
    Direksiyon az biraz hissiz.

3 tane eksiği bir dünya + sı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabankir
    ...

Epica daki özeliiklere ancak 85bin verip sahip olabilirsiniz d segmenti araçlarda buna bir tek sonata dahil değil o da 70 diye düşünün. fakat o da 4 vites CVT şanzıman.

Ben 2 ay araştırdım en sonunda gittim aldım...

O paraya alabileceğiniz en iyi araç sıfır EPICA...

Mutlaka bakın değerlendirin....

- leri şunlar ben size hemen belirteyim.

2nci el
    yol tutusu d segmenti insignia ve passat gibi araçlardan düşük ancak C segmenti Focus harici araçlarla kıyasa girilmez.
    Direksiyon az biraz hissiz.

3 tane eksiği bir dünya + sı var.

Hyundai sonatadaki H-Matic şanzıman CVT değildir arkadaşım.

Klasik tork konvertörlü tam otomatik üzerine tiptronik özellik eklenmiştir.

Alttaki linkte yıllar içinde CVT'li olarak üretilmiş araçların listesi mevcut:

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Vehicles_with_CVT_transmission

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.