Şimdi Ara

Araç tavsiyesi için destek lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 17500 bütçe ile 2004 model üstü B-C segmenti bir araç arıyorum.
    olmazsa olmaz özellikler ABS Klima Hava yastığı
    Araç benzinli yada dizel olabilir. yıllık 15000 km yol yapacağım ve 3 sene sorunsuz binebileceğim bir model lazım.
    Konu ile ilgili bana destek verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafidan -- 3 Mayıs 2013; 22:10:05 >

• 2004 model ve fiyat seçeneği seçim aralığını düşürüyor aradığınız bantta ford fiesta en iyi seçim gibi duruyor2004-2006 arası
    marka takıntınız yok ise albealar da olabilir donanımlı modelleri
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/
    Araç bizim düşünürsen temiz araba aramak gibi derdin olmaz 3 sene değil yakıt paran olduğu sürüce ölene kadar yoldaşlık eder japon sülüğümüz
  • seçenekler arasında polo 1.4 basicline
    mitsubushi colt var
    donanim acisindan colt iyi fakat pek fazla bilen yok sadece onun tereddütü var
  • model konusunda biraz tereddütüm var mümkün olduğunca yüksek model düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafidan

model konusunda biraz tereddütüm var mümkün olduğunca yüksek model düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkürler

Armutun sapı üzümün çöpü milletin bilip bilmemesine göre mi araba alacaksın ?
    Araba alırken bakacağın son noktalardan biri km olmalı çünkü piyasada 100 150 bin km diye 10 15 yaşında araba satanların asıl km ler 200 250 bin 20 liraya her yer düşürüyor millete şeref kalmamış. Hb alacaksan kesinlikle colt al sedan alacaksan corolla marea carisma bakabilirsiniz. Modele km ye değil temizliğine kasa oturaklılığına arabayı araba yapan özelliklere sahip bir araba almanız dileğiyle iyi forumlar.
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bu arada bir yandan araba araştırıyorum gözüme ilandaki araba çarptı objektif yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-son-firsat-aranan-donanim-artan-deger-mitsubishi-colt-121335339/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fikir verebilecek birileri var mi
    Ona göre bakmaya gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam colt çok iyi bir arabadır fakt piyasası ölü gerçekten bir tanıdığım satmaya niyetlendi 2 aydır sahibinde ilanı bekliyor aracın her haftada ilanı yeniliyor beklediği belli olmasın die ve aracın parçası gerçekten çok PAHALI ve heryerde olmuyor YAN SANAYİ yok denecek kadar az herhangi bir arıza durumunda sizi ve ailenizi ÇOK büyük bir şekilde hüzne boğabilir dikkatli olun
  • Nissan almera ful dolu 2004 model şu an kullandığımız araç, muhtemelen aracı artık sıfırlayacağız. Problem yaşamadık ama servis işleri nissanda pahalıç Yeni model nissanlarda ise aradığımız özelliklere dalınca karşımıza kaşkai denilen araç ve fiyatları çıkınca biz de rotamızı citroenlere çevirdik. Araştırmaya da devam ediyoruz. Kendi aracımızı satmak için ilan falan da vermedik. Siz nissanlara bi bakın ve hoşunuza giderse pm de atabilirsiniz.
  • peugeot 307 , milletin şöyle böyle dediklerine bakmayın modelinde ve segmentinde baya konforlu donanımlı araçlar 17500 temizini bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.