Şimdi Ara

Araç tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımı (2011 i20) yakıt cimrisi,vergisi bakımı ucuz fakat artık çocukla sığamadığım için değiştirmek istiyorum. Max 330.000 tl ye çıkabilirim.
    Sıfır egea cross urban 312.000 fakat 1.4 motor olduğundan çok memnun olmayanlar var. Gönül 1.3 multijetini almayı , bayon almayı ister ama o limitlere çıkamıyorum.
    Sizden geniş bagajlı manuel otomatik fark etmez tercihen 1.2 , 1.0 , 1.3. Motorlu araç öneriler bekliyorum sıfır ikinci el fark etmeden. Yardımcı olabilirseniz çok sevirinim. Al sat yapan birisi olmadığım içim araç bilgim her erkek kadar diyebilirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle sıfır Egea Cross alın. Ne idugu belirsiz, üzerinden kaç apaçinin geçtiği belli olmayan 7 yaşındaki, üretimi durmuş motoru olan VW araç için her türlü sürprize açık olacaksınız.

Çok uzun yol yapıyorsanız ve uzun yol rotaniz çok yokuşlu ise nispeten üzer evet ama bu çok sık değilse bir vites düşürür devam edersiniz. Bu forumda atmosferik alınmaz gerekirse 15 yaşında çöp alınır ama yine atmosferik alınmaz.

Ekleme: illa turbo olacak derseniz bir tık daha bütçe artırıp 1.0 veya 1.3 Multijet Egea Cross alınır yine

2 şerit çizgisi arasından gitmeyi beceremezler, sol şeritten 80le giderler, çok yakacak diye gaza basmazlar ama turbosuz arabaya da binmezler.
  • 2015-16 yeni nesil bluemotion (bmt) motorlu 1.2tsi Golf 7 - manuel vites, comfortline paket.

Araç tavsiyesi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle sıfır Egea Cross alın. Ne idugu belirsiz, üzerinden kaç apaçinin geçtiği belli olmayan 7 yaşındaki, üretimi durmuş motoru olan VW araç için her türlü sürprize açık olacaksınız.

Çok uzun yol yapıyorsanız ve uzun yol rotaniz çok yokuşlu ise nispeten üzer evet ama bu çok sık değilse bir vites düşürür devam edersiniz. Bu forumda atmosferik alınmaz gerekirse 15 yaşında çöp alınır ama yine atmosferik alınmaz.

Ekleme: illa turbo olacak derseniz bir tık daha bütçe artırıp 1.0 veya 1.3 Multijet Egea Cross alınır yine

2 şerit çizgisi arasından gitmeyi beceremezler, sol şeritten 80le giderler, çok yakacak diye gaza basmazlar ama turbosuz arabaya da binmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 29 Ocak 2022; 12:1:11 >
  • Aynı dertten muzdarip olarak biz de çocuk olduktan sonra citroen c3'den honda civic'e geçtik. Bebek arabasını koyunca bagaj bitiyordu artık bebek arabasını koyup yanına kendim de yatabiliyorum (şaka tabi). ;)

• Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler. 1.4 sedan egea urban ile 1.4 egea cross street aynı fiyat. İkisi arasında gidip geliyorum elin ikinci elindense kendi sıfırım olsun diye. Siz ne önerirsiniz?

• YalnizYarimLimon kullanıcısına yanıt

o gitmeyen motora eşşek yüküyle MTV vermek.

ilk MTV'nizi cepten öderken beni hatırlarsınız hocam :)

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman deyin ki şu arabayı alın ne önerebilirsiniz bana 2013 model 90 binde bir araç mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 Multijet egealar otomatik mi? Ne kadar fiyatı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

genel olarak hyundai/kia grubundan memnunsanız 1.0turbo-benzinli Stonic çok daha mantıklı bir model.

1.0turbolu bayon da olabilir ama bayilerde bu motorla araç bulunmuyor ve ikinci ele de düşmedi daha yeni olduğu için.

Egea cross denilen araç zaten normal egea'nın alt düzeni ile oynanıp biraz yükseltilerek hızlıca üretilmiş bir model. adamların mantığı zaten olabildiğince ekonomik şekilde fazla para harcamadan model çıkartmak.

km km dediniz alın size sıfır km örnek ilan (ilanla alakam yoktur)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-0-sifir-km-2021-kia-stonic-1.0-tgdi-cool-turbo-manuel-18kdv-991448983/detay

Araç tavsiyesi istiyorum

en boş/baz paket özellikleri + 5 yıl garanti var (egea easy paket ile yanyana koyup kiyaslayin lütfen)

Araç tavsiyesi istiyorum
    Araç tavsiyesi istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Ocak 2022; 23:40:53 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Fakat sizce benim bunu alacak param olsa egea sedanla mı uğraşırım? Aradaki fiyat farkı 70k. Benim demek istediğim araba bakıyorum fiyatları görünce bari sıfır alayım diyorum o da anca fiat grubuna yetiyor.

• Konfor güvenlik yol tutuş malzeme kalitesi donanım sürüş keyfi?

Sıfır diye gidip at arabası şahsen ben almam siz alabilirsiniz o sizin tercihiniz :)

Şu internet ortamında anlatılan olayları görmedim 6-7 yaşında arabanin üzerinden kaç apaçi geçebilir?

Golf tutuluyor diye aşırı pahalı satılıyor ben Astra 1.6 dizel j kasa bakardım cosmo paket yada yeni Astra K kasa 1.2 turbo hem performans hemde yakıt tüketimi çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 30 Ocak 2022; 6:10:22 >
  • Accent Era al dizel otomatik

hocam ben söylenen her modeli en ucuz egea sedan fiyatı ile kafanızda kıyaslama yaptığınızı bilmiyordum. ilk mesajınızda "max. 330bin bütçeye çıkabilirim" demişsiniz bende ona göre o bütçede olanlardan örnek verdim. açıkçası egea-megea hiç aklıma gelmedi.

zaten en ucuz egea sedan fiyatı ile herhangi bir modeli kiyaslarsanız elbette atmosferik egea'nın herzaman fiyat avantajı olacaktır. yani "hem ucuz olsun, hem kaliteli olsun hem donanımı olsun, hemde sıfıra yakın olsun" öyle bi dünya yok. siz en ucuz egea sedan parasına aynı kriterlere sahip daha kaliteli başka modeller bakıyorsunuz sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Ocak 2022; 16:36:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnizYarimLimon

Hocam o zaman deyin ki şu arabayı alın ne önerebilirsiniz bana 2013 model 90 binde bir araç mı ?
    2017 1.4T astra sedanda öneririm, benim 5. yılım neredeyse memmunum.

Örnek ilan : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-2020-hatasiz-boyasiz-985672526/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 30 Ocak 2022; 13:26:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea sedan urban alın kesinlikle pişman olmazsınız. 2 Ay oldu kullanıyorum donanım olarakta gayet dolu. Plus paket ekletirseniz daha da süper olur. Milletin eskisine masraf edilecek zaman değil. Yedek parçalar, ustalık ücretleri ateş pahası.

• Egea Sedan alın geçin derim. Urban paket size yeterli gelir

• 2016-17 jetta 1.2tsi highline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır km 2021 model Kia stonic 1.0T veya megane joy manuel tercih edilebilir. Megane için bütçeyi bir miktar arttırmanız gerekebilir.

Fikir olması açısından örnek ilan bırakıyorum (ilanlarla herhangi bir alakam yok)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-civan-2021-renault-megane-1.o-tce-joy-manuel-lacivert-sifir-990238745/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-kia-stonic-1.0-tgdi-cool-turbo-motor-manuel-70.000-tl-12-ay-1%2C29-991117412/detay

Dacia Duster 1.0 Tce tavsiye ederim. Hem bagajı geniş, hem içi, hem vergisi düşük ayrıca yakıt tüketimi makul. Yürütme ve bakım maliyetleri gerçekten çok uygun. Konfor olarak, emin olun Egea yı aratmaz, ayrıca sağlamlık konusun da kendini ispat etmiş bir araçtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.