Şimdi Ara

ARAÇ TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim için ve çocuklar için okul ev arası kullanacakları otomatik bir araç arıyorum piyasayı az çok araştırdım fiyatlar sabitlenmiş gibi herkes aynı fiyatı yazıyor ve konuştuğum herkes pazarlığa bile yanaşmıyorlar bende bu nedenle biraz daha bütçe yükselttim 450.000 TL kadar otomatik bizi üzmeyecek bir araç arıyoruz sizce en mantıklı seçim hangi araç olur bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• bütçeyi azcık arttırabilirseniz 0 km ayarında boyle bişeye binebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-kisa-sureligine-fiyatidir-1128775815/detay

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Aracın görüntüsü komik geldi bana 😄 ağır hasar kayıtlıymış ilan detayında yazılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

selamlar. küçük aile için, otomatik az yakan panda veya c2 olabilir. harika değil ama düşük km yüksek model ile baş ağrıtmaz.

ben de farketmemişim ağır hasarı ama bu civatrlara bulunur.

çok piyasası olan araçlar değil. ben çok daha once 112 bin isteyen adama 65 bin önerip 72 bine satın almıştım. yani emin olun bu araçları uygun fiyata satmazsanız elinizde kalır. uyguna alıp uyguna satacaksınız.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Hocam panda modelini bende dusundum bana bugun bir arkadasta getz onerdi 2004 2005 model tam otomatikler 400 450 arasi temiz birsey bulabilirsin dedi ama bilemiyorum öneriniz için teşekkür ederim araclara yine bakacagim ama kafam cok karisti :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Araç tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.