Bildirim
Araç tavsiyesi (Lütfen bakar mısınız)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam belki alakasiz olacak ama arac arama surecinde biraz gec de olsa farkettigim konuyu paylasmak istiyorum.
Ne guzel kendinize secenek belirlemissiniz,
Ilanlara bakarken evinize en yakin olanlarla gorusun, araci gormek istediginizi, kisa da olsa test surusu yapmaya izin verip vermeyeceklerini sorun,
Bu sekilde tum secenekleri gorup test etmis olursunuz, sonrasinda da detaylari arastirmaya baslarsiniz. Teknik ozellikleri, fiyat/performans durumunu vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2016; 0:56:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Sing_a_song
Hocam cevabınız için teşekkür ederim cidden. Aklıma takılna tek soru şu hangisini satın alsam daha memnun olurum aslında. Aklımca clio ve corsa var açıkçası.
Clio hem yedek parça hemde 2. el olarak çok daha rahat diğerlerine göre. Corsa yı da çok beğendim. Fiesta ve puntoda çok iyi araçlar. -
Corsayı elemek zorunda kaldım. Şuan için clio ön planda. -
Corsa dan niye vazgeçtiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
Corsa dan niye vazgeçtiniz
Hocam önden kazası var sanırım aracın satıcıyı aradık kaput boyalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I I
@Sing_a_song
Hocam cevabınız için teşekkür ederim cidden. Aklıma takılna tek soru şu hangisini satın alsam daha memnun olurum aslında. Aklımca clio ve corsa var açıkçası.
Clio hem yedek parça hemde 2. el olarak çok daha rahat diğerlerine göre. Corsa yı da çok beğendim. Fiesta ve puntoda çok iyi araçlar.
Acikcasi ben de aylardir arac ariyordum, son olarak clio 4 hb de karar verdim (test surusu de yaparak)
Butcem daha dusukken cevremde tavsiye edilen ilk arac da 2010 oncesi clio hb lerdi.
Yakin cevremde cok arastirip Punto alan da olmustu ve iyi ki almisim demisti.
(Ben eski clio e punto nun goruntusunu sevmedigim icin yanasmadim)
edit: bir arkadasimin otomatik 207 sini kullandim otomatik accent blue ile kiyasladigimda pek sevmedim. (Baska otomatik tecrubem yok)
Acemilik donemlerimde Polo kiralamistim, gayet keyifliydi surusu. (Ailemle yasadigim ve Ici dar geldigi icin tercih etmedim)
Edit: Hocam sehir disina cikamam drmissiniz ama yine de almadan once Istanbuldaki emsallerine de bakmanizi tavsiye edetim. Fiyat ve temizlik acisindan.
Sizin gibi il disina cikamama durumunda olan kisileri dusunerek Istanbul disinda uzetine birkac bin koyarak satis yaptiklarini duymustum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2016; 15:39:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence bu bütçede 2010 üstü 1.2 symbol düşünebilirsin. Temiz bulabileceğini tahmin ediyorum. Lpg taktırırsan yakıtı da gayet ekonomik olur. Eğer şehirdışından araç almayacaksan seçeneğin artmış olur.
Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sunbul-otomotiv-2012-renault-symbol-1.2-authentique-edition-331273269/detay -
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim clio 3 aldım. 26000 tl ye 2007 model 3 parçada boya var değişen yok. İyi dileklerini ileten bütün arkadaşlara ve cevap verenlere Allah en iyisini nasip eder inşallah. -
Hocam gule gule kullanin, kazasiz belasiz surusler dilerim, forumda renault bolumu var sanirim. Bir aksilik cikmazsa Cuma gunu ben de clio 4 un satisini aliyorum : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
Hocam gule gule kullanin, kazasiz belasiz surusler dilerim, forumda renault bolumu var sanirim. Bir aksilik cikmazsa Cuma gunu ben de clio 4 un satisini aliyorum : )
Allah razı olsun hocam. İnşallah gönlünüze göre bir araç sahibi olursunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X