SELAM ARKADASLAR BEN ARABA ALMAYI DUSUNUYORUM ÖNCELILE ARABANIN 2000 MODELDEN YUKSEK OLMASI YEDEK PARCASI VE PERIYODIK BAKIMLARININ UCUZ OLMASI VE EN ONEMLISI COK AZ YAKMASI LAZIM GUNLUK 50 KM YOL YAPACAGIM ICIN AZ YAKMASI LAZIM KONFOR BENIM ICIN O KADAR ONMLI DEIL 10000-15000 ARASI TAVSIYELERINIZ NELERDIR SIMDIDEN CEVAP VEREN ARKADASLARA TESEKKUR EDIYORUM
accent al bence.kasa hafif 1.5/1.6 motorlusu bulunur.kasa hafif olduğu için yakıtta da ekonomik olur.ayrıca lpg de problemsiz oluyor bu aletlere.
Kıme sorsan sana o fiyata accent clıo albea tarzı arabaları tavsiye edeceklerdır ama ben olsam 2000 model cıvarı bır focus bakardımm lpg de sana fazla bı sıkıntı yaratmayacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: EIRP
accent al bence.kasa hafif 1.5/1.6 motorlusu bulunur.kasa hafif olduğu için yakıtta da ekonomik olur.ayrıca lpg de problemsiz oluyor bu aletlere.
Accent iyidir
arkadaşlar benim de o fiyat aralıklarında bir tercihim olacak. brava-marea-306-206 hangisini tavsiye edersiniz nedenleriyle birlikte fikirlerinizi bekliyorum
ilgilendiğin için teşekkür ederim ama micra tercihim olmaz tam bir bayan arabası ve gözüme küçük geliyor. Ben seçeneklerde sunduğum tarzda yırtıcı bir araba düşünüyorum. bu seçeneklerden tavsiyeniz var mı???
peki citroen xsara'ya ne dersiniz bu aracı yeni araştırmaya başladım ve olumlu duyumlar alıyorum... benim aklım en fazla brava ve 306da. tecrübesi olan varsa yazsın lütfen...
bende aynı tarzda bir araba arıyorum. ancak clioların dizellerinin çok az yaktığını söylüyorlar. dizeller sorun çıkarırma diye aklıma takılıyor. ancak araştırma safhasındayım halen daha. konunun yakından takipçisiyim. inşallah istediğimiz arabayı buluruz.
dizel motorların daha çabuk ömrünün tükendiğini ve masraflarının biraz daha ağır olduğunu biliyorum. Ayrıca dizel araçların o kamyonet sesi beni uyuz ediyor. tabi tercih meselesi yine de... yardımlaşabileceğimiz noktalar olursa güzel olur..
engin dostum sen marea exl...ive al
mazda almayı düşünmüyormusunuz.99 model 323 1.5 lpg sorunsuz araç.Aracı keyfi harcamalar haricinde servise götürmessiniz veya sanayiye.Yada belki Mazda 626..