Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

vw sevmediğim tek araba ...

abovw
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

vw sevmediğim tek araba ...

abovw

bunu hep söylüyorum abi arkada oturmak uzun boylu biri için mümkün değil birde o paralar o arabaya çok fazla
  • Seviye yine tavanda. Ortada hiçbir şey yokken, karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmalar; bu anlamsız davranışın nedenini sorgulayan kişiye, başka bir kişi tarafından daha da anlamsızca laf yetiştirmeye çalışmalar... vs. vs.

Neyse bu ortam yine bana yaramayacak. Bugüne kadar kendime verdiğim "7 gün" uzaklaştırmaları, şu anda "14 gün"e çıkarıyorum. 14 gün sonra görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Seviye yine tavanda. Ortada hiçbir şey yokken, karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmalar; bu anlamsız davranışın nedenini sorgulayan kişiye, başka bir kişi tarafından daha da anlamsızca laf yetiştirmeye çalışmalar... vs. vs.

Neyse bu ortam yine bana yaramayacak. Bugüne kadar kendime verdiğim "7 gün" uzaklaştırmaları, şu anda "14 gün"e çıkarıyorum. 14 gün sonra görüşürüz.

Pek sevgili ve muhterem vipmail dostum seviye yükseltme amaçlı örnekler veren bir açıklama yapabilirsin.

Dayanamazsan diğer hesaptan yazarsın zaten uzaklaştırma versende

• @cihanair

Passat hemen teslim edilecekse Passat'ı al.
  • bayii değiştirmek de bir çözüm olabilir. volvo dan vazgeçmeyin derim.
  • Dogus kaporası verılmıs cupramı baskasına sattı bunlar yıne kucuk seyler cihan bey dert etme aracını bekle ama uslup larını begenemezsen paramı saat 5 e kadar banka hesabımda ıstıyorum deyin ve çıkın
  • Passat'ın teslimatı doğruysa bence de Passat alın beğenmezseniz aynı ya da daha pahalıya satarsınız zaten ; bayiinin tutumu da tam bir seviyesizlik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Dogus kaporası verılmıs cupramı baskasına sattı bunlar yıne kucuk seyler cihan bey dert etme aracını bekle ama uslup larını begenemezsen paramı saat 5 e kadar banka hesabımda ıstıyorum deyin ve çıkın

yarını bekliycecem hocam bakalım pasaat almak hiç istemiyorum açıkçası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Dogus kaporası verılmıs cupramı baskasına sattı bunlar yıne kucuk seyler cihan bey dert etme aracını bekle ama uslup larını begenemezsen paramı saat 5 e kadar banka hesabımda ıstıyorum deyin ve çıkın

yarını bekliycecem hocam bakalım pasaat almak hiç istemiyorum açıkçası

Ama ben yınede volvodan vazgecmeyın derım yada xc60 alın
  • üstüne az daha koyup yeni kasa 3 serisi al bence bitir bu işi.forumdada bmw yi öv sabah akşam,kimse bişe diyemez sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Foruma niye girmiyorsun ki cihan ? Gecmis olsun bu arada. Passat daha mantikli suan icin kacirma derim.

öyle olması gerekiyor anıll

fazla göz önünde olmaya gerek yok zaten boşuna yazıyorum ben mesaj sayısı artsın diye sayı artmasın dedim boşa yaz miyim

Biz sana yazma veya mesaj kasiyorsun demedik. Biraz daha mantikli yazmani sakin olmani soyledik.

Neyse sen bilirsin yazip yazmamak sana kalmis.

Ben konuya döneyim. Arkadaslar dag'nin riskinden dolayi passata yanasma demis. Ama powershift ve dsg ayni tip sanzimanlar. Dsg'de ne kadar risk varsa ondada olacaktir. Passat highline buyuk ihtimal daha uygun fiyata olacak s60'a gore ben passat al derim. He bu sefer farkli olsun farkli hava yasayim diyorsan volvoyu bekle. Bunu sadece volvo degil bi cok firma yapiyor.

Ben dedim.

Konuya giriyorum arka arkaya 3-4 tane cihanair adlı kullanıcıdan mesaj ve sürekli bir şeyler eklemek için atılmış mesajlar. Hem sayfa düzenini bozuyor hem okurken sıkıyor insanı.

Ve en sonunda dayanamadım bir konuda kendisini "Aklına gelen bir şey olunca neden sürekli yeni mesaj atıyorsun. Yukarıda sağda, 'değiştir' butonu var. Onu neden kullanmıyorsun? 15-16 yaşında olsan mesaj sayısı kasıyorsun diyeceğim ama kocaman adamsın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama gerçekten neden sürekli yeni mesaj attığını merak ediyorum?" şeklinde uyardım.

Sanırım o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

üstüne az daha koyup yeni kasa 3 serisi al bence bitir bu işi.forumdada bmw yi öv sabah akşam,kimse bişe diyemez sana.

bmw bize ters hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

"bmw 3.20i f30" artik sayin cihanair.

forumun affina siginarak soyluyorum, k.ci kirik 1.6 dizeller ile ugrasip butcenizi de kendinizi de bu tur nahos vak'alar ile heder etmemis olursunuz etraflica dusunuldugunu vakit.

not: isbu mesajda "1.6 dizel otomobil", butce dolayisi ile tercih sebebi olarak gorulmemistir. kendimde "1.6 atmosferik" kullanmaktayim.

saygilar...

şuanda hazırda bayide zaten 3.20 d yok en erken haziran dedi bayi

araç alırken sonrasını hep düşünürüm ben
  • bence siz bu araba sevdasindan vazgecin.

otomobil sikayet konularinin yarisi sizin neredeyse.
    bence otomobil dunyasi icinde en hayirlisi bu olacaktir...
  • Vallahi billahi bugün "sahi ya cihanair nerede" diye konu açacaktım.. aha bu saat oldu gözüme uyku girmedi.. Artık uyuyabilirim.. Yarın iş-güç..
  • arabanin uretimi mi gecikti, kaporasini verdigin araci baskasina mi sattilar anlamadim..

yalniz kosiflerden bir mudurun, 2011 martta f10 520d arac arayan bir tanidigima "4 ay sira var!"
    deyip, 300TL karsiligi iki gun sonraya arac buldugunun da canli tanigiyim...

o yuzden bu sıkıntıyı sifira indirmek icin, bir araci 5 gunden fazla bekleyeceksem gonderdigim kapora aciklamasina teklif formundaki siparis no ve aracin ozelliklerini yazip proformasini istiyorum.. ondan sonra canlari isterlerse satsinlar.. mahkemeye veririm maddi ve manevi zararimi tazmin diye, arkama yaslanip seyrederim..

cahil cahil is yapmayin kardesim.. bir yere para veriyorsaniz saglam verin, ve duzgun makbuz alin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

"bmw 3.20i f30" artik sayin cihanair.

forumun affina siginarak soyluyorum, k.ci kirik 1.6 dizeller ile ugrasip butcenizi de kendinizi de bu tur nahos vak'alar ile heder etmemis olursunuz etraflica dusunuldugunu vakit.

not: isbu mesajda "1.6 dizel otomobil", butce dolayisi ile tercih sebebi olarak gorulmemistir. kendimde "1.6 atmosferik" kullanmaktayim.

saygilar...

şuanda hazırda bayide zaten 3.20 d yok en erken haziran dedi bayi

araç alırken sonrasını hep düşünürüm ben

Bmw sana ters ama yine sormuşsun hani
    Daha önce bir mesajında "Bmw alırsam babam beni eve koymaz "benzeri bir laf etmiştin.
    Nedir bu Bmw arızası?
    Bmw almam diye kendine yazık ediyorsun
    Geçen hafta Ankara Borusan showroom da 320d doluydu.
    Eğer istersen senin için hazırdaki ya da 1 ay içinde gelecek 320d leri öğrenebilirim.
    S60 1.6d2 şu an f/p olarak 320d den daha iyi.Yoksa motor,şanzuman,sürüş zevki,ikinci el gibi konularda 320d çok daha üstün.Bir kabahati var o da pahalı.Şahsen 60 bin euroya sıfır 320d alacağıma biraz daha katar ikinci el f10 520d alırım.

• Eczman, adam 100.000TL gibi bir rakama Volvo S60 1.6D ve Poweshift konforu ile tanışıyor. Kendisine 60.000avroluk aracı övüp sonra onu da alacağıma 520 alırım diyorsun. Yani 65.000avro'ya 520d alsa kur 2.35 gibi olsa 150.000TL, yani bütçesini %50 oranında zorlamasını söylüyorsunuz. 320d 60.000avro ise zaten o da %40 bütçe aşımı demek. Aradaki farka orta sınıf sıfır bir araba alınır.

Powershift ile DSG'ye de bir arkadaş aynı demiş, ancak bildiğim cihanair kuru tip 7 ileri ile zaten epey bir sorun yaşadı. Powershift ise kuru tip değil. Yani basitçe arada 7-10 gün için passat 7 ileri kuru tip kavramalı DSG Highline almak tarihi bir hata olur. Passat DSG-1.6Dizel sahibi arkadaşlar alınmasın, ben olaya cihanair açısından bakıyorum, aracın sorunlu olduğu gibi bir iddiam yok, amaç polemik değil. Ama kim ciddi sorunlar yaşadığı bir şanzımanı daha ağır bir araçta satın alır ki?

Kıssadan hisse, Volvo beklenir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 25 Nisan 2012; 3:11:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Eczman, adam 100.000TL gibi bir rakama Volvo S60 1.6D ve Poweshift konforu ile tanışıyor. Kendisine 60.000avroluk aracı övüp sonra onu da alacağıma 520 alırım diyorsun. Yani 65.000avro'ya 520d alsa kur 2.35 gibi olsa 150.000TL, yani bütçesini %50 oranında zorlamasını söylüyorsunuz. 320d 60.000avro ise zaten o da %40 bütçe aşımı demek. Aradaki farka orta sınıf sıfır bir araba alınır.

Powershift ile DSG'ye de bir arkadaş aynı demiş, ancak bildiğim cihanair kuru tip 7 ileri ile zaten epey bir sorun yaşadı. Powershift ise kuru tip değil. Yani basitçe arada 7-10 gün için passat 7 ileri kuru tip kavramalı DSG Highline almak tarihi bir hata olur. Passat DSG-1.6Dizel sahibi arkadaşlar alınmasın, ben olaya cihanair açısından bakıyorum, aracın sorunlu olduğu gibi bir iddiam yok, amaç polemik değil. Ama kim ciddi sorunlar yaşadığı bir şanzımanı daha ağır bir araçta satın alır ki?

Kıssadan hisse, Volvo beklenir...

Benim yazdıklarımı ve Cihanın yazdıklarını iyi okursan ne kadar boş hesap yaptığını anlarsın.
    Ben Volvo ya kötü araba dememişim,f/p oranı yüksek demişim.3 serisi de S60 dan şu konularda iyi demişim,şahsi fikrimdir,isteyen katılır isteyen katılmaz.Adam param yok 3 serisi alamam da dememiş.Bmw bize ters,zaten araba da yok demiş.En son fiyata gelince 60 bin euro 3 serisine vermem demişim,bu da şahsi fikrim.Herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil.Öyle olsa herkes 2.ci el 520d alırdı.Üstelik ben çok pahalı bulsam da 3 serisi Mart ayında 435 adet satmış.Volvo da c30,s40,v50,s60,v60,v70,s80,xc60,xc70,xc90 ve c70 toplam 427 adet satmış.3 serisi tek başına Bütün Volvolar kadar satmış üstelik sadece 2000 motor seçenekleriyle..Demekki benim lafıma bakmıyorlar alan alıyor
    Neticede benim fikirlerim de seninkiler gibi bir fikir.Forumun amacı da bu,değişik fikirler alarak daha doğruyu bulmak.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.