Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihan kardeş yavaş yavaş bu yaşadığın tecrübeler sana hiç bir markanın fanatiği olmaya değmeyeceğini öğretiyor değilmi. Umarım bu yaşadığın son tatsızlık olur gönlüne göre bir araca kavuşursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atari 800XL -- 25 Nisan 2012; 12:18:33 >
  • Belki volvo satmak istemiyordur , adamlar forumu takip ediyorlarsa cihanin araci aldiktan sonra ' yok boyle arac soyle guzel boyle guzel' deyip ondan sonra cikan aksakliklarda tek tek konu acip ' volvo bu mu yani' tadinda yorumlar yapacagini kestirmis olabilirler. Bence cihan araclarda beklentiyi yuksek tutup sonra devamli sikayet ediyor, en azindan bendeki algi bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bence siz VOLVO almayın. WV vs. alın.

Sizin ve bayinin yaptığı! ufak tefek şeyler yüzünden VOLVO markasından ve imajından soğumak istemiyorum...

Başlığa bakın, volvonun yaptığı terbiyesizlik :D sanki çok büyük birşey var ortada adamlar kusura bakmayın gelin isterseniz iade edelim demişler kaporanı daha ne desinler, bunu teklif etmeseler bu sefer de kaporamın üstüne yattılar diye konu açardınız.

Bence sizin gibiler yuzunden Volvo insanlari uzaklastiriyor kendinden.

Eger bir firma su tarihte araci teslim edecegiz diyip o tarih geldiginde aracin uretiminde hata olustu gibi sacma yalanlarla musteriyi kandirmaya calisiyorsa bu dupeduz terbiyesizliktir.

Resmen araci baskasina satmislar.Umarim basiniza gelmezde insanlara hak vermek durumunda kalmassiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Sizin ve bayinin yaptığı! ufak tefek şeyler yüzünden VOLVO markasından ve imajından soğumak istemiyorum...

Başlığa bakın, volvonun yaptığı terbiyesizlik :D sanki çok büyük birşey var ortada adamlar kusura bakmayın gelin isterseniz iade edelim demişler kaporanı daha ne desinler, bunu teklif etmeseler bu sefer de kaporamın üstüne yattılar diye konu açardınız.

Ne amacla bu yaziyi yazdiniz bilemiyorum

Ama parami geri iade etmek zorundalar zaten imzaladigim sozlesmede bu acik acik yaziyor konumuz verdigim ucretin iadesi degil yapilan muamele

Koskoca volvo bir arabanin ne zaman dabrikan cikip ne zaman gemiye yuklenecegini ve true ne zaman geleceginin hesabini yapip müşteriye net bir tarih veremiyorsa yapmasin bu işi sipariste almasin araba gelince gider aliriz

Yazilarimdan yorumlarimlarimdan actigim
    Konularadan rahatsiz iseniz konuta girmez yorum yapmazsaniz olur biter

Ben sizin yazdığınız yorumlardan veya yazılardan rahatsız değilim. Sadece gelecek için endişeliyim. Yarın öbür gün eğer Volvo yu alırsanız ve ufakcık bile bir problem çıkarsa, forumda olay çıkarıp Volvonun imajını ve marka değerini zedelemenizden korkuyorum.

Ben ayrıca bu yaşadığınız olayda ne marka olarak Volvo nun, ne fabrikanın, ne de bayinin bir hatası olduğunu düşünüyorum. İş güzar bir satış temsilcisi, sizi bağlamak satış yapmak için bile bile erken teslim tarihi söylemiştir hepsi bu. Yani ortada ''volvo nun marka olarak,şirket olarak bir terbiyesizliği'' yoktur.

• ben sipariş verdiğim zaman ,satıcı ilk partinin nisan da , ikinci partininde mayıs sonunda gelecegini söylemişti,, ben iki ay yakın bekledim şimdi de memmunum , sizde bekleyin güzel araba pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Yalniz cok bomba yazim hatalari yapiyorsun cihan. :))) oyle boyle degil.

Kap ora
    Daprika

Daprika neymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Kap ora
    Daprika

Daprika neymiş?

Fabrika :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Kap ora
    Daprika

Daprika neymiş?

Fabrika :D

• bende diyorumki beyaz sunrooflu bir cc :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Boyledir iste bu forum.
    Volvo'da karsilasinca satis temsilcisinin terbiyesizligi, Vw de karsilasinca Dogusun 'serefsizligi' dir.

Gerci sen incelemis bakmis S60'i begenmissin Cihan ama Passat S60 ile kiyaslandiginda kesinlikle tercih edilmez denilebilecek bir arac degil.
    Bilakis S60 bazilarina gore oyle.Bu sinifta bir arac icin sportif tasarim tercih etmeme nedeni bile olabiliyor.
    Passatin kalantor havasi, tercih edilebilmek icin farkli tasarim arayislarina girmemesi bile asalet gostergesi olarak algilanabiliyor.
    Bir de, Powershift'in teknik verileri Dsg kadar i acici degil, yakit tuketimini artiriyor, sprint hizini dusuruyor.
    Dsg gibi sifir kayip odakli degil, saglamligini bilemiyoruz yayginlasinca gorecegiz.

Ben de sahsen gecikme icin iptal etmezdim ama, dusuncelerim bunlar.

Engin abi yazma tarzın 10 numara

• Cihan hocam su 1.6 dizel araca 100 bin vermek nedir allah askina ister Vw olsun İster Bmw ister Volvo.

70-80 e benzinli otomatigini alin pasa pasa binin.Aradaki farki bayaga zaman cikaramayacaksiniz zaten

100 bin tl verecek olsam bmw nin dizellerinin tadina bakmaya calisirdim

308 deki focustaki mazdadaki veya golfteki polodaki motorlari d segmentine koyup birde o fiyata satmaya calisiyorlar.Degmez

Volvo premium olmak icin bence cok geride 308 deki motoru focustaki sanzimani 100 binlik araca koyarak pre olunmaz.

Bmw bakin ya da daha performansli turbo benzinlilere bakin.Bir araca 100 bin veripte 40 binliralik araclar gibi gitmesini istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 25 Nisan 2012; 12:26:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Ama parami geri iade etmek zorundalar zaten imzaladigim sozlesmede bu acik acik yaziyor konumuz verdigim ucretin iadesi degil yapilan muamele

Koskoca volvo bir arabanin ne zaman dabrikan cikip ne zaman gemiye yuklenecegini ve true ne zaman geleceginin hesabini yapip müşteriye net bir tarih veremiyorsa yapmasin bu işi sipariste almasin araba gelince gider aliriz

Ben sizin yazdığınız yorumlardan veya yazılardan rahatsız değilim. Sadece gelecek için endişeliyim. Yarın öbür gün eğer Volvo yu alırsanız ve ufakcık bile bir problem çıkarsa, forumda olay çıkarıp Volvonun imajını ve marka değerini zedelemenizden korkuyorum.

Ben ayrıca bu yaşadığınız olayda ne marka olarak Volvo nun, ne fabrikanın, ne de bayinin bir hatası olduğunu düşünüyorum. İş güzar bir satış temsilcisi, sizi bağlamak satış yapmak için bile bile erken teslim tarihi söylemiştir hepsi bu. Yani ortada ''volvo nun marka olarak,şirket olarak bir terbiyesizliği'' yoktur.

Eger bir gercek varsa, suz duymayinca gercekligini yitiriyor mu yani?

Mumkun okdugu kadar cok kisi kullansin, tecrubelerini paylassin ki, bilginiz deneyiminiz olsun.

Yani realist degil duygusal yaklastiginiz cok acik.
    Aslinda genelde yasanan atismalar, tartismalar hep bu minvalde.
    Siz kaynagini deklare etmissiniz.

• Foruma kac gundur girmiyordum. Hicbirsey kacirmamisim. Birisi de su pert jetta konusunu hortlativersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Eczman, adam 100.000TL gibi bir rakama Volvo S60 1.6D ve Poweshift konforu ile tanışıyor. Kendisine 60.000avroluk aracı övüp sonra onu da alacağıma 520 alırım diyorsun. Yani 65.000avro'ya 520d alsa kur 2.35 gibi olsa 150.000TL, yani bütçesini %50 oranında zorlamasını söylüyorsunuz. 320d 60.000avro ise zaten o da %40 bütçe aşımı demek. Aradaki farka orta sınıf sıfır bir araba alınır.

Powershift ile DSG'ye de bir arkadaş aynı demiş, ancak bildiğim cihanair kuru tip 7 ileri ile zaten epey bir sorun yaşadı. Powershift ise kuru tip değil. Yani basitçe arada 7-10 gün için passat 7 ileri kuru tip kavramalı DSG Highline almak tarihi bir hata olur. Passat DSG-1.6Dizel sahibi arkadaşlar alınmasın, ben olaya cihanair açısından bakıyorum, aracın sorunlu olduğu gibi bir iddiam yok, amaç polemik değil. Ama kim ciddi sorunlar yaşadığı bir şanzımanı daha ağır bir araçta satın alır ki?

Kıssadan hisse, Volvo beklenir...

Benim yazdıklarımı ve Cihanın yazdıklarını iyi okursan ne kadar boş hesap yaptığını anlarsın.
    Ben Volvo ya kötü araba dememişim,f/p oranı yüksek demişim.3 serisi de S60 dan şu konularda iyi demişim,şahsi fikrimdir,isteyen katılır isteyen katılmaz.Adam param yok 3 serisi alamam da dememiş.Bmw bize ters,zaten araba da yok demiş.En son fiyata gelince 60 bin euro 3 serisine vermem demişim,bu da şahsi fikrim.Herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil.Öyle olsa herkes 2.ci el 520d alırdı.Üstelik ben çok pahalı bulsam da 3 serisi Mart ayında 435 adet satmış.Volvo da c30,s40,v50,s60,v60,v70,s80,xc60,xc70,xc90 ve c70 toplam 427 adet satmış.3 serisi tek başına Bütün Volvolar kadar satmış üstelik sadece 2000 motor seçenekleriyle..Demekki benim lafıma bakmıyorlar alan alıyor
    Neticede benim fikirlerim de seninkiler gibi bir fikir.Forumun amacı da bu,değişik fikirler alarak daha doğruyu bulmak.

Lafları eleştirmedim, durum değerlendirmesi yaptım arkadaşım, takılma bu kadar, boş hesap yaptığımı da düşünmüyorum sonuçta para sorun olmasa niye 1.6dizel-otomatikde bu kadar kafa yorsun cihan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 25 Nisan 2012; 12:38:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eger bir gercek varsa, suz duymayinca gercekligini yitiriyor mu yani?

Mumkun okdugu kadar cok kisi kullansin, tecrubelerini paylassin ki, bilginiz deneyiminiz olsun.

Yani realist degil duygusal yaklastiginiz cok acik.
    Aslinda genelde yasanan atismalar, tartismalar hep bu minvalde.
    Siz kaynagini deklare etmissiniz.

Ben tabiki gerçeklerin/yaşanan olayların açıklanması taraftarıyım. Ama ''ABARTILI BİR BİÇİMDE'' değil.

Yani teslimattaki 5-10 günlük gecikmeyi vay işte Volvo nun büyük bir terbiyesizliği şeklinde anlatırsan bu daha sonra gelecek büyük fırtınanın habercisidir. Yoksa tabi yazılsın şanzumanda yaşanan sıkıntılar, motorda oluşan problemler vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Cihan hocam su 1.6 dizel araca 100 bin vermek nedir allah askina ister Vw olsun İster Bmw ister Volvo.

70-80 e benzinli otomatigini alin pasa pasa binin.Aradaki farki bayaga zaman cikaramayacaksiniz zaten

100 bin tl verecek olsam bmw nin dizellerinin tadina bakmaya calisirdim

308 deki focustaki mazdadaki veya golfteki polodaki motorlari d segmentine koyup birde o fiyata satmaya calisiyorlar.Degmez

Volvo premium olmak icin bence cok geride 308 deki motoru focustaki sanzimani 100 binlik araca koyarak pre olunmaz.

Bmw bakin ya da daha performansli turbo benzinlilere bakin.Bir araca 100 bin veripte 40 binliralik araclar gibi gitmesini istemem.

Benzin 5 tl mazot 5 tl olsa ben yine dizel araba alirim seviyorum dizel araci ben

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Boyledir iste bu forum.
    Volvo'da karsilasinca satis temsilcisinin terbiyesizligi, Vw de karsilasinca Dogusun 'serefsizligi' dir.

Gerci sen incelemis bakmis S60'i begenmissin Cihan ama Passat S60 ile kiyaslandiginda kesinlikle tercih edilmez denilebilecek bir arac degil.
    Bilakis S60 bazilarina gore oyle.Bu sinifta bir arac icin sportif tasarim tercih etmeme nedeni bile olabiliyor.
    Passatin kalantor havasi, tercih edilebilmek icin farkli tasarim arayislarina girmemesi bile asalet gostergesi olarak algilanabiliyor.
    Bir de, Powershift'in teknik verileri Dsg kadar i acici degil, yakit tuketimini artiriyor, sprint hizini dusuruyor.
    Dsg gibi sifir kayip odakli degil, saglamligini bilemiyoruz yayginlasinca gorecegiz.

Ben de sahsen gecikme icin iptal etmezdim ama, dusuncelerim bunlar.

Engin abi yazma tarzın 10 numara

Eyvallah Muharem bimukail.
    Sen de uc bes avarel yuzunden canini sıkma, biz birbirimizi biliyoruz.
    Tanisalar seni boyle bos bos konusmazlar.

Bu arada aklima su dustu sen yazinca,
    Gm İnsignia icin Fiat'tan 120 Hp, 320Nm dizelini ve Tct'sini import etseydi biz suan bu konusmalarin cogunu yapmiyorduk,
    Opel Showroomlarindaki kuyrugu konusuyor olurduk.

• a4 dizelerde kampanya var 6-7 bin euro indirim yapıyolar 110-115 bin tl ye istediğiniz bir araç bulursunuz bence bir audi bayisine gidip araştırın derim..
  • Fikre, zevke elbette saygi duymak lazim ama bu dizel fetisizmi yuzunden firmalar eskiden x farkla sattigi dizel araci simdi 2x'e satiyor.
  • Bayiillere tepki koymak icin Dogustan arac alinan gunlere geldik demek. vay be..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.