Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam arabanın cazibesine kapılıp beklemeyin sakın son gün dalga geçer gibi bu hareket olmamış.o arabayı yine alın ama başka bayiden filan yada çok az kullanılmış ikinci el vs gibi.siz dik durmazsaniz biz durmaz isek bu tip kurumların kişilerin filan düzelecegi yok. Belki 2 ay geç olur ama inanın en güzeli bu
  • Merhaba Cihan,

Öncelikle bu otomobil seçme, beğenme, sipariş etme, kapora ve bekleme sürecinde gösterdiğin sabırdan ama özellikle otomobilin teslimatında yaşanacak olan gecikme için seni "nasıl olsa başkasına satarız" şeklinde bir yaklaşıma giren satış temsilcisine verdiğin cevaptan dolayı seni tebrik ederim.

Burada bizim ele almamız gereken bir öge var, o da yaklaşım. Senin "otomobil alma" olayına bakış açın ile satıcının senin "otomobil alma" olayına bakış açısı çok çok farklı çünkü onu ilgilendiren olay "otomobil satma" ve bu Gaziantep'e hayatında 1 defa gidip tereyağlı ve fıstıklı baklavanın tadına bakıp ömür boyu unutmayan bir yabancı ile her gün baklava yapan ustanın durumuna benziyor, çünkü usta bir süre sonra ürüne nesne olarak bakıyor, sen ise bir cevher görüyorsun. Bu otomobilde de böyle, senin için cevher olan bir ürün satıcı için sadadece bir nesne. Her gün çok sayıda kişinin araç talebine ve pazaralık girişimlerine maruz kalmaktan yeteneğini yitirmiş veya körelmiş bir kişinin "İsterseniz kaporanızı geri alabilirsiniz" demesi gayet normal ve zaten beklenen bir durumdur. Aynısını eminim başka markaların satıcıları da söyleyecektir.

VOLVO S60 1.6 Dizel Powershift Otomatik Beyaz Renk Krem Döşeme etrafından ve yanından bakmadan geçilebilecek bir araç değil. Belki trafikte 100 adet PASSAT görebilirsin, 1/3'ü şirket arabası 1.6 TDI Trendline'dır ama trafikte VOLVO S60 1.6 Dizel Powershift Otomatik Beyaz Renk Krem Döşeme ise Afrika'nın savanlarında taze et peşinde koşan aslanlar arasında kucağına düşen bakire ceylanın tadına bakan asil beyaz bir aslan gibidir.

Sabrın sonu selamettir. İmkanın varsa ve otomobili satın almak için karar verdiğin andaki duyguların artarak yeşermişse biraz daha bekllemenin sana güzel bir dünyanın kapısını açacağından emin olabilirsin.

Aracın geleceğinden senin kadar eminim hepimiz en az o kadar eminiz.

Burada yapılması gereken bir şey vardı, ki yapıp yapmadığını bilemiyorum ama umuyorum, imkan ölçüsünde aracı satan bayiye HER GÜN gitmek, showroomda hafta sonları 1-2 saat geçirmek, bir "presence" yani varlık göstermek ve satış temsilcisini psikolojik olarak baskı altına almak, çünkü böyle bir durumda satış temsilcisi, müdürü ve orada kim varsa size kolayca yanlış yapamayacaklarının farkına varırlar, ama kapora verip 1 hafta veya 1 ay uğramayan ya da aramayan bir alıcıya gerek telefonda, gerek yüzüne "paranı da al git" demek soda şişesinin kapağını açmak kadar kolaydır ne yazık ki. Bunu özellikle söylememin sebebi Türkiye'deki otomobil piyasasının oyunlarının tüm oyuncular tarafından oynanması. Satışlar azalınca araçları azaltıyorlar, stok çalışmıyorlar, aracı isteyenin veya gerçekten isteyenin bekleyeceğini de düşünüyorlar, ama ne yazık ki en acı vereni de "Amasya'nın bardağı, biri olmazsa biri daha" şeklinde "Cihan almazsa Cihat'a satarız" şeklindeki yaklaşımın soğuk ve ıslak nefesi!

Adana'dan selam ve sevgiler,

Taner Göde

• Yıllardır aynı iç görüntüsü ile artık sıkıcı hale gelen, tüm modellerinin biraz kaslısı olan Vw Passat mı alacaksınız şimdi mis gibi S60'dan vazgeçip, millet de fanatiklik yapıp Passat al diyor ya size ne diyeyim ben. Burada karşılaştıracağınız araba belki 3.20 iken size Passat al bitir bir an önce bu işi diyorlar ya. Yapmayın gözünüzü seveyim ya. S60 daki iç konforu, o deri döşemeyi, oturduğunuzda dirseğinizin vitesin hemen arkasına, kolçağın hemen önüne değdiğinde alacağınız haz dan mı vazgeçeceksinzi sırf Passat hemen var diye???

Allah aşkına gidin başka bir bayiden alın, s60 için bekleyin, ama durumu anlatın ki ilk size verecek durumda olsunlar. Ama lütfen ama lütfen Passat almayın yahu. S60 ile ben Passat'ı kıyaslamam bile...
  • cc al ya da tiguana yönel derim.
  • VOLVO'yu bekle derim...

Gelmezse PASSAT veya CC opsiyonunu da değerlendirebilirsin, en azından bildiğin ve tanıdığın bir markanın araçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

cc al ya da tiguana yönel derim.

VW AL da ne alırsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

cc al ya da tiguana yönel derim.

VW AL da ne alırsan al

Teslimata hazır 2012 PASSAT 1.6 TDI 7-DSG HIGHLINE al, bir depo EuroDiesel benden!
  • sıfır mumtelalısı olmayan bırı audı a4 dızelı tercıhı daha ıyı olur gıbıme gelıyor...
  • Bence siz VOLVO almayın. WV vs. alın.

Sizin ve bayinin yaptığı! ufak tefek şeyler yüzünden VOLVO markasından ve imajından soğumak istemiyorum...

Başlığa bakın, volvonun yaptığı terbiyesizlik :D sanki çok büyük birşey var ortada adamlar kusura bakmayın gelin isterseniz iade edelim demişler kaporanı daha ne desinler, bunu teklif etmeseler bu sefer de kaporamın üstüne yattılar diye konu açardınız.
  • ben volvo yu bekleyin derim. Taner Göde nin de değindiği gibi tarfikte sıklıkla karşılaşılan araçlardan değil çok şık duruyor.
  • arkadaşlar merhaba , aranıza bugün katıldım ,volvo s60 1.6 dizel powershift hakkında size biraz tecrübelerimi aktarayım . aracı 11 nisan da teslim aldım beyaz üst paket yalnızca sanruf koydurmadım,105 bin tl fiyatı, aracı şubatta sipariş verdim, fabrikada istediğime göre opsiyonlar ekledim, 1.6 115 bg powershift araç için performansı iyi ,şekil olarak çok güzel ,iç tasarımı lüks ,bundan önceki aracım 2011 model passat 1.4 tsi dsg 10 ay kullandım bana yakıtı fazla geliyordu. her zaman dizel araç kullanmıştım,passatı satttıktan sonra 1.6 dizel dsg passat almıyı düşündüm test de yaptım bayide ama performansını begenmedim (bu benim düşüncem) onu için volvo s60 aldım ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bence siz VOLVO almayın. WV vs. alın.

Sizin ve bayinin yaptığı! ufak tefek şeyler yüzünden VOLVO markasından ve imajından soğumak istemiyorum...

Başlığa bakın, volvonun yaptığı terbiyesizlik :D sanki çok büyük birşey var ortada adamlar kusura bakmayın gelin isterseniz iade edelim demişler kaporanı daha ne desinler, bunu teklif etmeseler bu sefer de kaporamın üstüne yattılar diye konu açardınız.

Ne amacla bu yaziyi yazdiniz bilemiyorum

Ama parami geri iade etmek zorundalar zaten imzaladigim sozlesmede bu acik acik yaziyor konumuz verdigim ucretin iadesi degil yapilan muamele

Koskoca volvo bir arabanin ne zaman dabrikan cikip ne zaman gemiye yuklenecegini ve true ne zaman geleceginin hesabini yapip müşteriye net bir tarih veremiyorsa yapmasin bu işi sipariste almasin araba gelince gider aliriz

Yazilarimdan yorumlarimlarimdan actigim
    Konularadan rahatsiz iseniz konuta girmez yorum yapmazsaniz olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam Jetta'ya geri dönerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Ben olsam Jetta'ya geri dönerdim.

Ahahaha

Gaza getirmeyin oglum :))

Test pilot da yapmis aynisini :))
  • Bazen cidden sacmaliyorsunuz, bu tarz stok ve teslimat gecikmesi sorunlarini hemen hemen tum firmalar yasiyor.Onunuze secenekler sunulmus, akliniza yatani secersiniz konu kapanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Ben olsam Jetta'ya geri dönerdim.

Jetta almam artik zaten vw de dizel otomatik arac yok siparisde almiyorlar daha onceki siparisleri getiriyorlar 2000 tdi dsg passat higline var hazirda oda siyah renk
    Birdaha asla siyah araba almam

• trafikte VOLVO S60 1.6 Dizel Powershift Otomatik Beyaz Renk Krem Döşeme ise Afrika'nın savanlarında taze et peşinde koşan aslanlar arasında kucağına düşen bakire ceylanın tadına bakan asil beyaz bir aslan gibidir.

yorum acayip olmuş....
  • Yalniz cok bomba yazim hatalari yapiyorsun cihan. :))) oyle boyle degil.

Kap ora
    Daprika

• Boyledir iste bu forum.
    Volvo'da karsilasinca satis temsilcisinin terbiyesizligi, Vw de karsilasinca Dogusun 'serefsizligi' dir.

Gerci sen incelemis bakmis S60'i begenmissin Cihan ama Passat S60 ile kiyaslandiginda kesinlikle tercih edilmez denilebilecek bir arac degil.
    Bilakis S60 bazilarina gore oyle.Bu sinifta bir arac icin sportif tasarim tercih etmeme nedeni bile olabiliyor.
    Passatin kalantor havasi, tercih edilebilmek icin farkli tasarim arayislarina girmemesi bile asalet gostergesi olarak algilanabiliyor.
    Bir de, Powershift'in teknik verileri Dsg kadar i acici degil, yakit tuketimini artiriyor, sprint hizini dusuruyor.
    Dsg gibi sifir kayip odakli degil, saglamligini bilemiyoruz yayginlasinca gorecegiz.

Ben de sahsen gecikme icin iptal etmezdim ama, dusuncelerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Passat önerilse bile s60 üstünde kalır passatın premium sınıf araç çünkü.
    Bmw yi sen istemiyormuşsun.
    Bence bayii ile teması sürdür er ya da geç aracına kavuşursun.
    Birçok marka aylarca müşterisini bekletiyor Volvo biraz bekletti diye terbiyesiz ilan etme adamları:)
    Kesin bir tarih almaya bak elinden geldiğince arasınlar fabrikayı genel merkeze de ilet durumu mutlaka ilgileneceklerdir.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.