Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 motor aracin senelik vergisi 2250 tl oldugu icin dusunmuyorum arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan bey bende yıllardır golf-passat-jetta kullanıcısı olarak; bekleyebilirseniz volvo alın derim. tek sebebim bir değişiklik olması(kendimin de şu an buna ihtiyacım var ama durumlar müsait değil.)
    Beklemeyeyim derseniz de hıgline tdi dsg hazır bir passat her zaman 1.sırada alınması gereken bir araçtır.

Not: 1 yaşında 16.000 km deki tsi dsg pasat varıant aracımı, 5.000 tl kar ile sattım. bu yönünü de düşününüz ltf.
    alıcıya sebebini sorduğumda; sıfırın fiyat pahalılığı ve sıra bekleme süresi kendilerini sıfır gibi 2. el arayışına itmiş. pazarlık bile yapmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Son aracı aldınız 2 ay yok derken haklıymış adam demekki. Ama burdan çıkan sonuç, senin arabayı üst rütbeli bi abiye vermişler demekki.
    Volvoyu çok seviyorum kısmetse v40 düşünüyorum ama bu hareketden sonra en azından bu bayiden bu arabayı almazdım.
    Paranızla rezil olmayın bana kalırsa, hiç olmadı bekletin paranızı daha iyisini alın mesela 320 =) (Her işte bi hayır vardır)

arabayı başka birine verme durumları hiç yok

çünkü trde şuan satılan bir 1.6 dizel otomatik volvo s60 yok 8 bayi aradım bugün hepsi mayıs ayının ikinci haftası gelecek araç var diyor

Hafta sonu volvo bayisine gittim.
    Bana dedikleri şu an ellerinde siparişli s60 ların bulundugunu, en yakın zamanda teslimatlara başlanacağını söyledi.
    Bence vazgeçmeyin, böyle bi arabadan vazgeçilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Yalniz cok bomba yazim hatalari yapiyorsun cihan. :))) oyle boyle degil.

Kap ora
    Daprika

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Boyledir iste bu forum.
    Volvo'da karsilasinca satis temsilcisinin terbiyesizligi, Vw de karsilasinca Dogusun 'serefsizligi' dir.

Gerci sen incelemis bakmis S60'i begenmissin Cihan ama Passat S60 ile kiyaslandiginda kesinlikle tercih edilmez denilebilecek bir arac degil.
    Bilakis S60 bazilarina gore oyle.Bu sinifta bir arac icin sportif tasarim tercih etmeme nedeni bile olabiliyor.
    Passatin kalantor havasi, tercih edilebilmek icin farkli tasarim arayislarina girmemesi bile asalet gostergesi olarak algilanabiliyor.
    Bir de, Powershift'in teknik verileri Dsg kadar i acici degil, yakit tuketimini artiriyor, sprint hizini dusuruyor.
    Dsg gibi sifir kayip odakli degil, saglamligini bilemiyoruz yayginlasinca gorecegiz.

Ben de sahsen gecikme icin iptal etmezdim ama, dusuncelerim bunlar.

Engin abi yazma tarzın 10 numara

Eyvallah Muharem bimukail.
    Sen de uc bes avarel yuzunden canini sıkma, biz birbirimizi biliyoruz.
    Tanisalar seni boyle bos bos konusmazlar.

Bu arada aklima su dustu sen yazinca,
    Gm İnsignia icin Fiat'tan 120 Hp, 320Nm dizelini ve Tct'sini import etseydi biz suan bu konusmalarin cogunu yapmiyorduk,
    Opel Showroomlarindaki kuyrugu konusuyor olurduk.

Sonuna kadar haklısın abi. Her firmada bir kusur var zaten kusursuzluk istiyorsak markalar belli

Kesinlik 1.6 dizel otomatik gelmeli opele hatta şu illet active select i de geliştirmeli ne dandik bir tork konvartördür o öyle.

Can sıkıntısı olayında da sorun yok abi zaten eskisi kadarda aktif olmuyorum ya da cevap yazmıyorum ne kadar az o kadar iyi.

• O değil de, ne zamandır konuyu takip etmiyodum.
    Konunun başlıgının değiştiğini görünce, ne oldugunu öğrenmek için deli gibi bütün postları okudum
  • İzlenimlerime göre S60'ı çok sevmişsiniz,biraz daha sabredin.Passat pişman eder sizi.Kötü bir araç olduğu için söylemiyorum,20 günlük gecikme için beğendiğiniz bir araçtan vazgeçmeniz mantıklı değil bence.
  • quote:

2000 motor aracin senelik vergisi 2250 tl oldugu icin dusunmuyorum arkadaslar

cihan kardeşim,

1.4 tsi 160lık dsg yeni cc alsana. 85bine bırakıyorlar oldukçada dolu...

yaşın genç, yeni cc de arka tavan mesafeside iyileştirildi. BAsarsan yakar, ama giderde. BAsmazsan makul tüketim. 1.6 tdi veya 1.6tdci den ben c sınıfında bile performansından memnun değilim. GAz tepkileri ağır kalıyor. Yumuşacık TSi motor tam sana göre...

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

cihan kardeşim,

yaşın genç, yeni cc de arka tavan mesafeside iyileştirildi. BAsarsan yakar, ama giderde. BAsmazsan makul tüketim. 1.6 tdi veya 1.6tdci den ben c sınıfında bile performansından memnun değilim. GAz tepkileri ağır kalıyor. Yumuşacık TSi motor tam sana göre...

Selamlar

Adam dsg den muzdarip zaten

• quote:

quote:

cihan kardeşim,

Selamlar

Hocam benzinli araba düşünmüyorum
    Cc hiç düşünmüyorum

• quote:

quote:

cihan kardeşim,

Selamlar

İkinci el alınmayacaksa, bence de CC 1.4 TSI o fiyat bandında en mantıklı araçlardan biri. Ağzına kadar dolu ve 160 HP gibi yeterli bir güce sahip.

Mercedes C Serisi diyecek arkadaşlara da baştan söylemek isterim, arada 15000 lira fark var. Değer mi derseniz, o herkesin kendi düşüncesi. Ben 15000 daha verir Mercedes alırım mesela.

• CC İstanbul şehir içinde (1.4 TSI) yol bilgisayarına bakılmaksızın depo hesabıyla kesinlikle 10 litreden aşağı yakmaz.. Adamı ateşe atmayın.
  • quote:

quote:

quote:

cihan kardeşim,

Selamlar

Hocam benzinli araba düşünmüyorum
    Cc hiç düşünmüyorum

dizel otomatik 1.6 kesin kriterlerin ise. S60 harici Passattan başka seçenek kalmıyor...

Not: Otomobilden farklı ama, Alfemo bayisiyim. YEni çıkan ürünlerin genellikle hep gecikiyor. Portal sisteminde üretim,sipariş vs. görüldüğü halde son anda gecikmeler oluyor. geçen gün "proto" arızalanmış mesela. Ha bu müşteriyi bağlar mı? ilgilendirirmi? Tatlı dille ifade edince bekliyor insanlar. 10 yıldır çok gecikmeler yaşadım, belki 1 veya 2 kere para iadesi yapmışımdır. Satıcıyada yüklenmemek lazım. Sİzde onun geçmişinde belki ilk sinizdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 25 Nisan 2012; 13:53:16 >

• S60 için 2 hafta daha beklenir. İsterseniz kaporanızı geri verelim denmesi de gayet doğal. Bana değil 2 hafta 2 ay daha bekliyceksiniz deseler tepki gösterirdim elbette ki ama sırf bunun için vazgeçip başka bir markaya yönelmezdim, yine beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antderinsu

arkadaşlar merhaba , aranıza bugün katıldım ,volvo s60 1.6 dizel powershift hakkında size biraz tecrübelerimi aktarayım . aracı 11 nisan da teslim aldım beyaz üst paket yalnızca sanruf koydurmadım,105 bin tl fiyatı, aracı şubatta sipariş verdim, fabrikada istediğime göre opsiyonlar ekledim, 1.6 115 bg powershift araç için performansı iyi ,şekil olarak çok güzel ,iç tasarımı lüks ,bundan önceki aracım 2011 model passat 1.4 tsi dsg 10 ay kullandım bana yakıtı fazla geliyordu. her zaman dizel araç kullanmıştım,passatı satttıktan sonra 1.6 dizel dsg passat almıyı düşündüm test de yaptım bayide ama performansını begenmedim (bu benim düşüncem) onu için volvo s60 aldım ,

Bu mesajı herkes gözden kaçırmış. Cihanair dostum eğer size söyledikleri gibi Tr'de henüz aldığınız araçtan satılmamışsa ve bu mesajı yazan arkadaş sizinle dalga geçmeye çalışan fake bir kişilik değilse bayi size dürüst davranmıyor demektir

• Cihan bey yapabilecegin birsey yok 2.0 istemiyorsun benzin istemiyorsun otm vites istiyorsun 1.6 dizel otm zaten kac tane araba var.

Alın volvoyu olmadı baska yerden alın bursa 2 saatlık yol bursadan alın
  • Bu bekleme hadisesini çeken bilir

araç beklemeye değer ama soğuduysan başka birşey al tabiki
  • antalya oto koçtan aldım , satıcı ismide özlem hanım , araç 1.6 dizel powershift beyaz , ben bir şey alırken ufak bir şey de olsa forumları okurum ona göre karar veririm(bu rabayı almadan öncede bu siteye takip ediyordum) ,ben de bu sitede almak isteyen arkadaşlar için bunu yazmak istedi , galeri ci degilim satıcı değilim , kafa yapıcı hiç değilim , antalyada diş dokturuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

CC İstanbul şehir içinde (1.4 TSI) yol bilgisayarına bakılmaksızın depo hesabıyla kesinlikle 10 litreden aşağı yakmaz.. Adamı ateşe atmayın.

1.4 tsi passat dsg var istanbulda 9.9 gormedi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: antderinsu

arkadaşlar merhaba , aranıza bugün katıldım ,volvo s60 1.6 dizel powershift hakkında size biraz tecrübelerimi aktarayım . aracı 11 nisan da teslim aldım beyaz üst paket yalnızca sanruf koydurmadım,105 bin tl fiyatı, aracı şubatta sipariş verdim, fabrikada istediğime göre opsiyonlar ekledim, 1.6 115 bg powershift araç için performansı iyi ,şekil olarak çok güzel ,iç tasarımı lüks ,bundan önceki aracım 2011 model passat 1.4 tsi dsg 10 ay kullandım bana yakıtı fazla geliyordu. her zaman dizel araç kullanmıştım,passatı satttıktan sonra 1.6 dizel dsg passat almıyı düşündüm test de yaptım bayide ama performansını begenmedim (bu benim düşüncem) onu için volvo s60 aldım ,

Bu mesajı herkes gözden kaçırmış. Cihanair dostum eğer size söyledikleri gibi Tr'de henüz aldığınız araçtan satılmamışsa ve bu mesajı yazan arkadaş sizinle dalga geçmeye çalışan fake bir kişilik değilse bayi size dürüst davranmıyor demektir

Tr gelen henuz bir 1.6 dizel otomatik volvo s60 yok benim bilgim bu yonde

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.