Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

O zaman problem yok.

Şahsi olarak hiç bir kızgınlığım yok sana.

Bana ne söylediğinide inan hatırlamıyorum.

Ama Taner Abi'ye dediklerinden sonra öfkelendim, olay bu kadar basit.

Benim gördüğüm, herhangi bir bilgi paylaşımı yaptığın konu yok. Bunu belirmek istedim.

Ben milleti oyalamıyorum, aynı konu içerisinde araçl alma tecrübelerimi, izlenimlerimi, yorumlarımı , fotoğrafları, çeşitli testleri ve videolarıda yayımlıyorum.

Bana karşı önyargılısın.

Amacım tartışmak veya konuyu kirletmek değil, seni kırmak vs. zaten değil.

Lakin bu kadar acımasız eleştiri sinirime dokundu.

Tamam bende sana birşey demedim fakat senin hep bu son vs. demene gerçekten kızmıştım.

Bu forumda olsun Gezenblr Mitsubishi bölümünde olsun elimden geldiğince paylaşımda bulunuyorum, bulunmaktan ziyade forumdan arkadaşlar ile devamlı offroad gezileri düzenliyoruz.

Taner Göde hususunda kendisi ile hiçbir alıp veremediğim yok sadece fazla abartıldığını düşünüyorum ve kendimce haklıyım;

bkz.

@arabasevdası; ''Bence Taner Göde gibi insanlar ülkemizin yükselmesine katkı sağlayan değerli insanlardır.''

Ben birşey demiyorum siz kendiniz görün.

Not: Taner Göde geri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Konuda hersey var Yanliz niye boyle oldu anlamadim

2 tane volvo s60 mesaji var 100 tane volvo disi

E araba gelmeyince bir türlü konuşcak başka şey aradık Cihan bu arada buldum seni face'ten sonunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Nasıl aracından memnunmusun cıhan bey

Dıpnot 3.000 devirin ustune cıkmamaya gayret et 1000km ye kadar bırde vıtesı manual mod a al her vıteste 5 dakıka yol al

Aracdan cok memnunum 1000 km kadar 4000 devri gecme dedi satis temsilcisi

Opetten shellden totalden baska yerden mazot alma dedi ama opet ilk tercihin olsun dedi

bence de opet son tercıhlerınden olsun.

Shell v power kullan. hatta gtl ıle karıstır ara sıra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hayır, zaten bu kadar kişiden tepki alıca insan kendini bir sorgulamalı... Sonuçta Taner Bey'in avukatı veya personeli değiliz. Adam kalkmış hala, %90'ı abaza ve büyük ihtimal bakir gençlerin takıldığı ekşisözlüğü referans alıyor ya şaka gibi.

Bu arada ''ekşisözlük'' ne alaka ?
  • quote:

quote:

Konuda hersey var Yanliz niye boyle oldu anlamadim

2 tane volvo s60 mesaji var 100 tane volvo disi

E araba gelmeyince bir türlü konuşcak başka şey aradık Cihan bu arada buldum seni face'ten sonunda

Evet bende buldum ::)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tovacco

Cihan'ın adı ESATMIŞ (S60)

Beyler niye gülmediniz deli espri
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

O zaman problem yok.

Şahsi olarak hiç bir kızgınlığım yok sana.

Bana ne söylediğinide inan hatırlamıyorum.

Ama Taner Abi'ye dediklerinden sonra öfkelendim, olay bu kadar basit.

Benim gördüğüm, herhangi bir bilgi paylaşımı yaptığın konu yok. Bunu belirmek istedim.

Ben milleti oyalamıyorum, aynı konu içerisinde araçl alma tecrübelerimi, izlenimlerimi, yorumlarımı , fotoğrafları, çeşitli testleri ve videolarıda yayımlıyorum.

Bana karşı önyargılısın.

Amacım tartışmak veya konuyu kirletmek değil, seni kırmak vs. zaten değil.

Lakin bu kadar acımasız eleştiri sinirime dokundu.

Tamam bende sana birşey demedim fakat senin hep bu son vs. demene gerçekten kızmıştım.

Bu forumda olsun Gezenblr Mitsubishi bölümünde olsun elimden geldiğince paylaşımda bulunuyorum, bulunmaktan ziyade forumdan arkadaşlar ile devamlı offroad gezileri düzenliyoruz.

Taner Göde hususunda kendisi ile hiçbir alıp veremediğim yok sadece fazla abartıldığını düşünüyorum ve kendimce haklıyım;

bkz.

@arabasevdası; ''Bence Taner Göde gibi insanlar ülkemizin yükselmesine katkı sağlayan değerli insanlardır.''

Ben birşey demiyorum siz kendiniz görün.

Not: Taner Göde geri gelir.

Hocam neden kızıyorsun anlamadım ben sonuçta iş güç bu 4 araba sattım sadece bir tanesi keyiften oldu.

Ve paylaşım yapıp birşeyler verebilmek adınada konular açtım, paylaşımlar yaptım.

Bu sefer son dememin sebebi hep niyet olarak öyle düşünmem.

Bundan sonra zaten alım aşamasında hiç bir konu açmayı düşünmüyorum.

Şu anda bazı bilgi ve tecrübelere ihtiyacım var ama dillenmesin diye konu açmıyorum.

Paylaşımlarımıda kestim zaten. Yine başlar mıyım , belki. Önemli şeyler olmasada 3-5 emek bir kaç bilgi oluyor.

Artık araç alınca izlenim yazarım anca o kadar, kaza vs. konusu açmayı düşünmüyorum, zaten Allah göstermesin.

• Bu forumda olanları anlamak gerçekten özel beceri gerektiriyor. Taner Göde'nin yazım şekli, tarzı ve kullandığı güzel Türkçe benim de beğendiğim, takdir ettiğim konular.
    Ancak forumda kraldan çok kralcıların da olduğu açık, birisi "overrated" buldu ise bu hakaret içermez, bence kabul edilebilir, makul bir genel eleştiridir ve şahsın kendisini de içermez, kaldı ki ben katılmıyorum bu görüş sahibi arkadaşa.
    Ama hakkında olumsuz konuşulunca öfkelenen, sinirlenen ve adına başkasına saldıranları ise hiç anlamıyorum, ortada bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Asıl tepki gösterilen ise belirli şahısların kendisi değil, bir ilah yaratma sevdasındaki arkadaşlar.

Ekleme gereğini tekrar duyuyorum, benim sayın Taner Göde hakkındaki düşüncem eleştiren arkadaşla kesinlikle aynı değildir, paylaşımlarını faydalı buluyorum, objektif ya da subjektif farketmez, güzel bilgiler sunuyor, bu kendine has anlatım biçimiyle daha bir okunası yapıyor yorumlarını.

Cihanair arkadaşım, sen de buradaki tartışmalardan etkilenerek paylaşım yapmaktan kaçınma bence, anladığım kadarıyla fazla alıngan bir yapın var, konunun başka taraflara kayması senin sorunun değil, heyecanını, izlenimlerini aktarman da bence gayet anlamlı.
    Burayı okuyarak tercihlerinde faydalanabilecek arkadaşlar için silinmesi talebini bence geri çekmeyi düşünmelisin, konunun aktif olmasının kimseye bir zararı olmaz, tersine faydasını görecek arkadaşlar illa ki olacaktır.

• Bakın kımse herseyı cok ıyı bılemez burda bınlerce uye var mutlak herkesın cok ıyı bıldıgı bır konu vardır ancak.......

Olay burda patlak verıyor 2 cok ıyı bılmeyen aynı konuya yazınca ortalık bırbrıne gırıyor

Şu forumda bmw dıyemem ama techzone a ayıp ederım Audi ve mercedes konusunda benden bılgılısı yoktur.Varsada bugune kadar bu forumda yazmıyordur.

Hele forumda Warrior Sako vardır onun kadar otomobıl bılgısı olan forumda belkıde yoktur.Bunu taner bey kendıde bılır

Yanı kımse bulunmaz hınt kuması degıldr her bırımızın yedegı mevcuttur kımsenınde boburlenmesıne gerek yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

Dıpnot 3.000 devirin ustune cıkmamaya gayret et 1000km ye kadar bırde vıtesı manual mod a al her vıteste 5 dakıka yol al

Opetten shellden totalden baska yerden mazot alma dedi ama opet ilk tercihin olsun dedi

shelli hiç sevmiyorum

total daha iyi bence ama özelikle opet dedi bilmiyorum ilk mazotu opetten aldım

• quote:

Fantastik arkadaşım;

Ben 8 seneden daha fazla süredir bu forumdayım, sana şöyle söyliyim, ben bu foruma Taner Bey kadar fazla katkı yapan insan henüz görmedim (kusura bakmasın, buna yönetici arkadaşlarım da dahil..)

Hollandaca olan bir reklamı bile, senaryosunu çıkartıp, Türkçeye çevirdi..

Pek çoğu resmi olmak üzere, yabancı dilde pek çok kaynak paylaştı,

Şu ana kadar ne sorduysam PM'den hiçbirisini geri çevirmedi, ve hepsine son derece kapsamlı ve uzun cevap yazdı.

Cep telefonunu benim gibi hiç tanımadığı birisine verecek kadar da iyi niyetli bir insan, üniverstedeyken hukuksal bir sıkıntım olduğunda süreci baştan sona takip edip sorguladı,

Sırf, VW değil, ASX ile de pek çok faydalı paylaşımda bulundu,

Herşeyi geçtim, sırf mesajındaki güzel Türkçe bile bir katkıdır, adamın her mesajı, liselerde öğretilen Edebiyat derslerinden daha faydalı, hayatında hiç resmi yazışma yaptın mı bilmiyorum ama, ben örnekler bile çıkarttım buraya koyduğu paylaşımlardan.

Bunlar aklıma gelenlerden sadece birkaçı.

Ve bütün bunları bizlere, bedelsiz olarak sunması büyük bir nimetken, ortalık apaçi liselilerden geçilmiyorken böyle bir insana "abartı" demen çok yakışıksız, diyeceğim odur ki abartılmayı sonuna kadar hak eden bir insan.

Ekşisözlüğe gelince, nutella yiyince orgazm olan bir kitlenin söylediklerini çok ciddiye alma derim, seçilmiş kişi değiller, nerede övgü alan birşey varsa muhalefet etmek tek dertleri, aç Fetih 1453 başlığını oku

+1461

Eksik olan yerlere bile katılıyorum kardeşim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

shelli hiç sevmiyorum

total daha iyi bence ama özelikle opet dedi bilmiyorum ilk mazotu opetten aldım

olur total ın dızelı de ıyıdır.

ama ne gerek var fransız dan alcan, ıkı gune yıne yamuk yaparlar laf olur.

tercıhın shell olsun dıyorum tekrar.

• quote:

Bakın kımse herseyı cok ıyı bılemez burda bınlerce uye var mutlak herkesın cok ıyı bıldıgı bır konu vardır ancak.......

Olay burda patlak verıyor 2 cok ıyı bılmeyen aynı konuya yazınca ortalık bırbrıne gırıyor

Şu forumda bmw dıyemem ama techzone a ayıp ederım Audi ve mercedes konusunda benden bılgılısı yoktur.Varsada bugune kadar bu forumda yazmıyordur.

Hele forumda Warrior Sako vardır onun kadar otomobıl bılgısı olan forumda belkıde yoktur.Bunu taner bey kendıde bılır

Yanı kımse bulunmaz hınt kuması degıldr her bırımızın yedegı mevcuttur kımsenınde boburlenmesıne gerek yoktur.

Her şey otomobil bilgisi değildir.Forumun saygı duyulanlardan biri olmak için yeterli olan tek şey sadece bilgi de değildir.
    Warrior sako da oldukça bilgili ve forumda takip ettiğim nadir üyelerden biriydi,Fantastic Light'ı çok tanımıyorum belki o da öyledir.Ama bu iki üye benim mesajımı dalga konusu yaptığı için-ki ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm haklı olarak-isterlerse değil forumun otomobil fabrikalarının sahibi olsalar da kendilerinden saygı görmediğim için saygı göstermem de mümkün olamaz.
    Hele hele,önceden yazdığım gibi,aramızda olduğu ayan beyan belli olan,ama gerçek kimliğiyle fikrini belirtmekten aciz olan fake bir vatandaşın tespitini alıp S60 ile ilgili bir konunun tepesine taşıması gerçekten üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Bakın kımse herseyı cok ıyı bılemez burda bınlerce uye var mutlak herkesın cok ıyı bıldıgı bır konu vardır ancak.......

Her şey otomobil bilgisi değildir.Forumun saygı duyulanlardan biri olmak için yeterli olan tek şey sadece bilgi de değildir.
    Warrior sako da oldukça bilgili ve forumda takip ettiğim nadir üyelerden biriydi,Fantastic Light'ı çok tanımıyorum belki o da öyledir.Ama bu iki üye benim mesajımı dalga konusu yaptığı için-ki ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm haklı olarak-isterlerse değil forumun otomobil fabrikalarının sahibi olsalar da kendilerinden saygı görmediğim için saygı göstermem de mümkün olamaz.
    Hele hele,önceden yazdığım gibi,aramızda olduğu ayan beyan belli olan,ama gerçek kimliğiyle fikrini belirtmekten aciz olan fake bir vatandaşın tespitini alıp S60 ile ilgili bir konunun tepesine taşıması gerçekten üzücü.

Bundan bahsedıyorum zaten kımse bulunmaz hınt kuması degıl dokunulmaz degıl hakkınızı sonuna kadar savunun nasılki ben d+ konusunda Taner bey'e hayır yanlıs bılgı verıyorsunuz dedıysem sızde sıze yapıldıgını dusundugunuz saygısızlıga kayıtsız kalmamalısınız

• Janjan arkadaşıma ek olarak, Taner abi bunca yardımını, hiç bir zaman muhabbet konusu yapmadı.
    Ben şunu yaptım, ettim tarzı bir mesajını hiç görmedim.

Mesajımı görüyorsa sevgilerimi iletiyorum ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Janjan arkadaşıma ek olarak, Taner abi bunca yardımını, hiç bir zaman muhabbet konusu yapmadı.
    Ben şunu yaptım, ettim tarzı bir mesajını hiç görmedim.

Mesajımı görüyorsa sevgilerimi iletiyorum ona

Eğer biri ona bırak abi bu tiplere birşey anlatamazsın deseydi oda birşeyler söylerdi herhalde
  • O degil de cihanair hayirli ugurlu olsun.
    Allah cocuklarinizla beraber keyifli yolculuklar nasip etsin.

İç Ses: Ya Taner Abi gitti resmen.

2 gun sonra sicakyuz Fatih Abi, Haluk Abi vb. cok saglam bilgi birikimine sahip bir cok uye de cekip giderse nasil ogrenecegiz yanlis bildigimiz cogu seyin dogrusunu ?
  • quote:

benim yaptığım dangalaktı kabul ediyorum ama forumun temel taşlarınıdan birinin 15 günlük üye tarafından eleştrilmesi yazmışsınız bende ambiyane tabirle nasl olunuyor bu taş yazdım kabul ediyorum herşeyi yaklaşık 2000 gündür bu forumdayım ben sadece temel taş sıfatını hakeden üyeler kim onları merak ediyorum ben sanalda olsa kimsenin kalbini kırmak istemem sarapçı bilir kendisi öz yegenimdir benim
    bu arada bu taner hocamı bulalım yav almancılardan kim kaldı
    Vermisse dich so sehr Zurück zu schnell Taner Meister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 2 Mayıs 2012; 0:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

benim yaptığım dangalaktı kabul ediyorum ama forumun temel taşlarınıdan birinin 15 günlük üye tarafından eleştrilmesi yazmışsınız bende ambiyane tabirle nasl olunuyor bu taş yazdım kabul ediyorum herşeyi yaklaşık 2000 gündür bu forumdayım ben sadece temel taş sıfatını hakeden üyeler kim onları merak ediyorum ben sanalda olsa kimsenin kalbini kırmak istemem sarapçı bilir kendisi öz yegenimdir benim

Böyle bir liste yapmak haddim değildir,kendime göre öyle kabul ettiğim üyeler olabilir normal olarak.
    15 günlük üye mevzusu o mesajda da açıkladığım gibi,yeni üyeyi de aşağılamak değildir,ki o da haddim olamaz.Orada bahsedilen konu üyenin açıkca fake olduğunu belli etmesi idi,yani yukarıda da yazdığım gibi fikirlerini gerçek üyeliğiyle buraya yazmaktan aciz olması ve bu fikirlerin ciddiye alınmasıydı..

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.