Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Gurur duyun kendınızle gununuzun bılancosu 2 degerlı uye daha

Ne dedikte gittiler ?

Hem merak etme en azından Taner Göde geri gelecek.

Fantastic Light:

Bu foruma ne yararın oldu?

Ne paylaşım yaptın?

Hangi konunun çözüme kavuşmasına emek verdin?

Hangi değerleri bilgileri bizlere aktardın?

Ona buna , hele ki Taner Abi gibi foruma yazdığı her mesaj arşivlenecek kalitede olan bir insana laf yetiştiriyorsun , ama profilin bile kapalı.

Neden acaba?

Çok bilgilisinde biz mi göremedik bu bilgilerini.

Kendin bilmiyorsun bari bilene sahip çık, öğren.

Overrated mış. Hehe. Onu yapabilecek kadar ingilizcen var mı mesela?

Taner Göde bir üye overrated yapsa bile yeterli olur. Zira İngilizce 'yi herkes bilmiyor. Almanca'yı herkes bilmiyor.
    Kaldı ki kendisinin pek değerli bilgileri olduğu zaten belli.

Fikrin yok, zikrinde olmasın.

Doğan bey bilmediğiniz konular hakkında fazla iddalı yazmayın isterseniz.

Arazi araçları ve bilhassa Mitsubishi hususunda gereken bilgi ve tecrübeye sahip olmakla birlikte bunları forumdan arkadaşlar ile hem sanal, hemde gerçek hayatta uygulamalı olarak paylaşıyorum.

Profil kapalı hususu ise benim tercihim seni uzaktan yakından ilgilendirmez.

Ben kalkıp senin gibi kısa aralıklarla araba değiştirerek hemde ''bu sefer son'' ''şimdi aradığımı buldum'' ''buna 5 sene binerim'' vs. vs. diyerek milleti boş yere oyalamıyor, yukarıda dediğim hususlarda arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşıyorum. (Bu arada forumda millete faydalı olacağıma dair herhangi bir kuralda yok.)

Taner Göde konusuna gelincede kusura bakma ama ben millet gibi boş yere Taner abide Taner abi yapmam.

Taner Göde bir şekilde Almanya ya gidip Almanca öğrenmiş ve bu avantajını Alman forumlarından bulduğu dökümanları DH'e kopyalayarak kullanıyor. (faydalımı faydasızmı buna millet karar versin beni ilgilendirmez.)

İngilizce bildiğimi hiçbir zaman idda etmedim vede ilaveten ''Overrated'' diye ben değil diğer arkadaş söyledi.

Bende sözlükten inceledim ve Taner Göde için çok uygun bir söz olduğu (Overrated) ''aşırı abartılmış, hakettiği değerden, ilgiden fazlasını gören..'' kanısına vardım ve bu fikrimi açıkça belirttim.

Yukarıda da dediğim gibi ben ne görürsem onu söylerim ve söyledimde.

Bana göre Taner Göde ''Overrated'' bir şahıs.

Bu arada bana olan bu kızgınlığının sana geçen gün söylediğim sözlerden dolayı olduğu açıkça bilinmekte.

Problem?

Not: Taner Göde bu forumdan kesinlikle kopamaz, çünkü kendisi fazlası ile ego sahibi birisi. (Bu arada Taner Göde'nin her vedasından sonra arkasından ''Taner abi sen onlara bakma'' ''Geri gel yine yaz abi'' vs. vs. yazan arkadaşlar bunu hala nasıl göremiyor ona şaşıyorum ben.)

Kör olan biri varsa o da sensin. Taner Bey'e laf söylüyorsanız ya bir çekememezlik durumu var ya da başka bir sıkıntı var. Ama sıkıntının nerede olduğu belli, SİZDE.

Gerek üslubu, gerek yazıları olsun Taner Bey bu forumun en önde gelen adamlarından biri gelir. Ha, böyle düşünmeyenlere orada burada küfürlü yazılar yazan feyk üyeler yakışır.

• Hayırlı olsun Cihan Bey. Size ve abinize kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 1 Mayıs 2012; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Nasıl aracından memnunmusun cıhan bey

Dıpnot 3.000 devirin ustune cıkmamaya gayret et 1000km ye kadar bırde vıtesı manual mod a al her vıteste 5 dakıka yol al

Aracdan cok memnunum 1000 km kadar 4000 devri gecme dedi satis temsilcisi

Opetten shellden totalden baska yerden mazot alma dedi ama opet ilk tercihin olsun dedi

Cihancım 1000 km kadar 4000 devri geçme diyen satış temsilcisi için diyecek birşey bulamıyorum.

Aracın maksimum gücünü 3600 devirde üretiyor zaten.

Sen sen ol ilk 1000 km için gaza aşırı yüklenmeden ve de motor devrini 2000-3000 devir arasında tutmaya çalışarak kullanmaya çalış.

• quote:

quote:

quote:

Cihan aracın hayırlı uğurlu olsun.

Aracı 1-2 ay kullan tecrübelerine ciddi biçimde ihtiyacımız var.

Bugun yasadigim olaylardan sonra bu son konu paylasimim oldu birdaha birsey paylasmayi dusunmuyorum

Pm istedigini sorabilirsin memnuniyetle cevap veririm

Tamam komşuyuz zaten nasipse buluşuruz bir ara.

Nerede oturuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne dedikte gittiler ?

Fantastic Light:

Ne paylaşım yaptın?

Ona buna , hele ki Taner Abi gibi foruma yazdığı her mesaj arşivlenecek kalitede olan bir insana laf yetiştiriyorsun , ama profilin bile kapalı.

Neden acaba?

Taner Göde bir üye overrated yapsa bile yeterli olur. Zira İngilizce 'yi herkes bilmiyor. Almanca'yı herkes bilmiyor.

Arazi araçları ve bilhassa Mitsubishi hususunda gereken bilgi ve tecrübeye sahip olmakla birlikte bunları forumdan arkadaşlar ile hem sanal, hemde gerçek hayatta uygulamalı olarak paylaşıyorum.

Ben kalkıp senin gibi kısa aralıklarla araba değiştirerek hemde ''bu sefer son'' ''şimdi aradığımı buldum'' ''buna 5 sene binerim'' vs. vs. diyerek milleti boş yere oyalamıyor, yukarıda dediğim hususlarda arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşıyorum. (Bu arada forumda millete faydalı olacağıma dair herhangi bir kuralda yok.)

Taner Göde konusuna gelincede kusura bakma ama ben millet gibi boş yere Taner abide Taner abi yapmam.

Taner Göde bir şekilde Almanya ya gidip Almanca öğrenmiş ve bu avantajını Alman forumlarından bulduğu dökümanları DH'e kopyalayarak kullanıyor. (faydalımı faydasızmı buna millet karar versin beni ilgilendirmez.)

İngilizce bildiğimi hiçbir zaman idda etmedim vede ilaveten ''Overrated'' diye ben değil diğer arkadaş söyledi.

Bende sözlükten inceledim ve Taner Göde için çok uygun bir söz olduğu (Overrated) ''aşırı abartılmış, hakettiği değerden, ilgiden fazlasını gören..'' kanısına vardım ve bu fikrimi açıkça belirttim.

Bu arada bana olan bu kızgınlığının sana geçen gün söylediğim sözlerden dolayı olduğu açıkça bilinmekte.

Problem?

Not: Taner Göde bu forumdan kesinlikle kopamaz, çünkü kendisi fazlası ile ego sahibi birisi. (Bu arada Taner Göde'nin her vedasından sonra arkasından ''Taner abi sen onlara bakma'' ''Geri gel yine yaz abi'' vs. vs. yazan arkadaşlar bunu hala nasıl göremiyor ona şaşıyorum ben.)

Kör olan biri varsa o da sensin. Taner Bey'e laf söylüyorsanız ya bir çekememezlik durumu var ya da başka bir sıkıntı var. Ama sıkıntının nerede olduğu belli, SİZDE.

Gerek üslubu, gerek yazıları olsun Taner Bey bu forumun en önde gelen adamlarından biri gelir. Ha, böyle düşünmeyenlere orada burada küfürlü yazılar yazan feyk üyeler yakışır.

Düşünce özgürlüğü var bende fikirlerimi söyledim problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

quote:

Nasıl aracından memnunmusun cıhan bey

Dıpnot 3.000 devirin ustune cıkmamaya gayret et 1000km ye kadar bırde vıtesı manual mod a al her vıteste 5 dakıka yol al

Aracdan cok memnunum 1000 km kadar 4000 devri gecme dedi satis temsilcisi

Opetten shellden totalden baska yerden mazot alma dedi ama opet ilk tercihin olsun dedi

Cihancım 1000 km kadar 4000 devri geçme diyen satış temsilcisi için diyecek birşey bulamıyorum.

Aracın maksimum gücünü 3600 devirde üretiyor zaten.

Sen sen ol ilk 1000 km için gaza aşırı yüklenmeden ve de motor devrini 2000-3000 devir arasında tutmaya çalışarak kullanmaya çalış.

Tamam haluk abi zaten bende oyle dusunuyorum

Tek derdim aracin bakimi 10.000 km cok az geldi bana bunu tam detayli ogrenmem lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihan aracın hayırlı uğurlu olsun.

Aracı 1-2 ay kullan tecrübelerine ciddi biçimde ihtiyacımız var.

Bugun yasadigim olaylardan sonra bu son konu paylasimim oldu birdaha birsey paylasmayi dusunmuyorum

Pm istedigini sorabilirsin memnuniyetle cevap veririm

Tamam komşuyuz zaten nasipse buluşuruz bir ara.

Nerede oturuyorsunuz

Başakşehir.

• quote:

...

Tek derdim aracin bakimi 10.000 km cok az geldi bana bunu tam detayli ogrenmem lazim

Bu arada senin "Polo DSG'de hillholder yok" konulu mektubun bu ayki AMS dergisinde yayınlanmış :)
  • Canım her insan her insansı sevmek fikirlerini begenmek zorunda degil ama hakaret edemez.

Mesela ben Taner bey'i severim ancak passat a karsı tutumunu sevmem cok fazla abartıyor.Koydugu her almanca belgenın kesinligine inandırmaya calısıyor.

Ama kendısının kullanadıgı ağdalı türkçeyi seviyorum ve mümkün olduğuncada okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

...

Bu arada senin "Polo DSG'de hillholder yok" konulu mektubun bu ayki AMS dergisinde yayınlanmış :)

Dergi benden bikti abi bu ay daha guzel bir mesaj hazirligi icindeyim ::)))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne dedikte gittiler ?

Fantastic Light:

Ne paylaşım yaptın?

Neden acaba?

Problem?

Düşünce özgürlüğü var bende fikirlerimi söyledim problem yok.

Ben de fikrimi söyledim zaten

• Birkac yillik otomobil genel okuru 1 aylik otomobil genel yazari olarak gordugum Taner Gode cok degerli bir insandir.

Ayrica yabanci kaynaklardan elde edilem bilgiler bile olsa; okumak bir sabir isidir. Bunlari ozumsemkl bir sabir isidir. Bu foruma aktarmak ve bilgiyi paylasmak bir sabir isidir. Kimse bilgiyi anasinin karninda ogrenmiyor. Burada yazan insanlarin cogu oto dergilerinden okuduklari bilgileri burada kendi bilgisiymis gibi sunarken iyi de, Taner Gode yabanci forumlardan elde ettigi bilgileri gerektiginde kaynak vererek buraya aktarinca mi kotu?

Ayrica ikinci el otomobil alma surecimde Taner Godenin bazi yazilari isime cok yaramisti. Ama su an Taner Godeyi yerden yere vuran Fantastik arkadasin bir tane ise yarar yazisini gormedim.

Ortada cekememezlik oldugunu dusunuyorum.
  • O zaman problem yok.
  • Fantastik arkadaşım;

Ben 8 seneden daha fazla süredir bu forumdayım, sana şöyle söyliyim, ben bu foruma Taner Bey kadar fazla katkı yapan insan henüz görmedim (kusura bakmasın, buna yönetici arkadaşlarım da dahil..)

Hollandaca olan bir reklamı bile, senaryosunu çıkartıp, Türkçeye çevirdi..

Pek çoğu resmi olmak üzere, yabancı dilde pek çok kaynak paylaştı,

Şu ana kadar ne sorduysam PM'den hiçbirisini geri çevirmedi, ve hepsine son derece kapsamlı ve uzun cevap yazdı.

Cep telefonunu benim gibi hiç tanımadığı birisine verecek kadar da iyi niyetli bir insan, üniverstedeyken hukuksal bir sıkıntım olduğunda süreci baştan sona takip edip sorguladı,

Sırf, VW değil, ASX ile de pek çok faydalı paylaşımda bulundu,

Herşeyi geçtim, sırf mesajındaki güzel Türkçe bile bir katkıdır, adamın her mesajı, liselerde öğretilen Edebiyat derslerinden daha faydalı, hayatında hiç resmi yazışma yaptın mı bilmiyorum ama, ben örnekler bile çıkarttım buraya koyduğu paylaşımlardan.

Bunlar aklıma gelenlerden sadece birkaçı.

Ve bütün bunları bizlere, bedelsiz olarak sunması büyük bir nimetken, ortalık apaçi liselilerden geçilmiyorken böyle bir insana "abartı" demen çok yakışıksız, diyeceğim odur ki abartılmayı sonuna kadar hak eden bir insan.

Ekşisözlüğe gelince, nutella yiyince orgazm olan bir kitlenin söylediklerini çok ciddiye alma derim, seçilmiş kişi değiller, nerede övgü alan birşey varsa muhalefet etmek tek dertleri, aç Fetih 1453 başlığını oku

• Bence Taner Göde gibi insanlar ülkemizin yükselmesine katkı sağlayan değerli insanlardır. Keşke onbinlerce daha Taner Göde olsa ülkemizde. Bilinçli, eğitimli, saygılı insanlara daha çook ihtiyacımız var.
  • quote:

O zaman problem yok.

Şahsi olarak hiç bir kızgınlığım yok sana.

Bana ne söylediğinide inan hatırlamıyorum.

Ama Taner Abi'ye dediklerinden sonra öfkelendim, olay bu kadar basit.

Benim gördüğüm, herhangi bir bilgi paylaşımı yaptığın konu yok. Bunu belirmek istedim.

Ben milleti oyalamıyorum, aynı konu içerisinde araçl alma tecrübelerimi, izlenimlerimi, yorumlarımı , fotoğrafları, çeşitli testleri ve videolarıda yayımlıyorum.

Bana karşı önyargılısın.

Amacım tartışmak veya konuyu kirletmek değil, seni kırmak vs. zaten değil.

Lakin bu kadar acımasız eleştiri sinirime dokundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Fantastik arkadaşım;

Ben 8 seneden daha fazla süredir bu forumdayım, sana şöyle söyliyim, ben bu foruma Taner Bey kadar fazla katkı yapan insan henüz görmedim (kusura bakmasın, buna yönetici arkadaşlarım da dahil..)

Hollandaca olan bir reklamı bile, senaryosunu çıkartıp, Türkçeye çevirdi..

Pek çoğu resmi olmak üzere, yabancı dilde pek çok kaynak paylaştı,

Şu ana kadar ne sorduysam PM'den hiçbirisini geri çevirmedi, ve hepsine son derece kapsamlı ve uzun cevap yazdı.

Cep telefonunu benim gibi hiç tanımadığı birisine verecek kadar da iyi niyetli bir insan, üniverstedeyken hukuksal bir sıkıntım olduğunda süreci baştan sona takip edip sorguladı,

Sırf, VW değil, ASX ile de pek çok faydalı paylaşımda bulundu,

Herşeyi geçtim, sırf mesajındaki güzel Türkçe bile bir katkıdır, adamın her mesajı, liselerde öğretilen Edebiyat derslerinden daha faydalı, hayatında hiç resmi yazışma yaptın mı bilmiyorum ama, ben örnekler bile çıkarttım buraya koyduğu paylaşımlardan.

Bunlar aklıma gelenlerden sadece birkaçı.

Ve bütün bunları bizlere, bedelsiz olarak sunması büyük bir nimetken, ortalık apaçi liselilerden geçilmiyorken böyle bir insana "abartı" demen çok yakışıksız, diyeceğim odur ki abartılmayı sonuna kadar hak eden bir insan.

Ekşisözlüğe gelince, nutella yiyince orgazm olan bir kitlenin söylediklerini çok ciddiye alma derim, seçilmiş kişi değiller, nerede övgü alan birşey varsa muhalefet etmek tek dertleri, aç Fetih 1453 başlığını oku

Muhtesem bir yazi eline saglik

Esim hamile cani erik istedi usenmedi hataydaki arkadaslarina sordu

Jetta alirken adanadaki tum bayileri aradi

Kafama takilan ne oldu ise mutlaka cevap verdi

Bu forumda haluk abi taner abi benim icin cok onemli insanlar foruma mutlak katkilari vardir bunu kimse inkar edemez

• Hayır, zaten bu kadar kişiden tepki alıca insan kendini bir sorgulamalı... Sonuçta Taner Bey'in avukatı veya personeli değiliz. Adam kalkmış hala, %90'ı abaza ve büyük ihtimal bakir gençlerin takıldığı ekşisözlüğü referans alıyor ya şaka gibi.
  • Konuda hersey var Yanliz niye boyle oldu anlamadim

2 tane volvo s60 mesaji var 100 tane volvo disi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Forumu, 5-10 kişi demir baş tanıdığım var diye kendi aralarında döndürmeye çalışanlar var. Bir birlerini kollayanlar var. Gerek reel tanınanlar gerekse buradan arkadaş olanlar. Şunu aldım, bunu aldım, teyzemde bu, kardeşimde bu var diye açılan konuları ben anlamıyorum. Ama bu tür konulara tepki koyan kişileri de ezmeyin bari. Ben bu güne kadar o tür konulara giripte cevap vermedim. Yani görmezden geldim. Evet, bazı kişiler çok abartıyor, o kişiler bende saklı. Ama yine de bilgi alış verişinde bulunurum. Görüldüğü üzere bazıları dışa vuruyor forumda. Yani dışa vuranlar hemen forumun tanıdık yüzleri tarafından ezilmeye çalışılıyor. Herkes bir birini sevecek diye bir kural mı var? Bu forum paylaşım alanı, herkes kendi görüşünde özgürdür.

Dikkat edin, her hangi bir üye forumdan tanıdık bir simaya laf ederse, yani tepki anlamında mesaj yazdığında hemen arkasından tanıdıkları geliyor. Bu hep böyle olmuştur. Her hangi bir üye, "Ya kardeşim amma havalısın, içtiğin sigaraya kadar yazacaksın neredeyse, çok etiketcisin, reelde saygı görmeyip, forumda aldıklarınla saygı görmeye çalışıyorsun" derse hemen tanıdıkları çıkıp bunu söyleyen kişinin üzerine çullanıyor.

Ben mesela bu konularda tebessüm edip gülerim, çünkü o tür kişiler notunu benden almıştır. Dışa vurmama gerek yok. Ben bu yazıları konu sahibi "Cihanair'e" ithafen yazmadım. Genel mana da yazdım. Zaten onlar kendini bilir. Üzerine alınan alınır.

Olayın özeti; Kim olursan ol, karşındakinin görüşüne de saygı duy. Forum msn alanı gibi kendi arkadaşlarınla sohbet edeceğin alan değildir.

Ek:

cok ama cok net ve yerinde, kendini "dh forum" un sahibi zannedenlere...

Öyle zaten. Bir üye demirbaş diye tabir edilen üyeyi eleştirdiğinde hemen diğer tanıdıkları "Dünkü çocuksun, yok 10 gün önce üye olmuşsun, yok 1 aylık üyesin" Eleştirilmeyi hazmedemeyenler var. Bir üyeye ortada haksızlık varsa o üyeyi olabildiğince tanımayanlarda korur. Ama haksız olan demirbaşları da forumun tanıdık simalarından başka koruyanı yok. Bakın haksız olmasına rağmen diyorum. Sizinde dediğiniz gibi, tabiri caiz ise, "forumun ağası biziz" izlenimi veriliyor.

Sanıyorlar ki bu durumu kimse anlamaz. Ben yıllardır farkındayım bu durumun. Yazmak bugüne kısmetmiş. Birazda bir kaç demirbaş bu yazdıklarıma tepki koyar diye düşünüyordum ama 4 alıntı yapılmış ve 4 kişide benimle aynı fikirde. Zaten gerçekleri yazdım.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.