Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu şöyle bir okudum ve tabiki ilk iç tepkim cihan'a oldu. Yeter be abicim vallahi yeter. Şu günde aklına gelen ilk 3 konuyu açma hevesin yüzünden yılların forumu ne hale geldi dedim. Ama oda haklı ki biyerde foruma hepimiz öğrenmek için girmiyor muyuz?

Taner Göde'ye olan saygımı hiçbir zaman kaybetmedim. Beni birkere dahi görmediği halde özelden sorduğum her soruya özenle cevap vermiştir. Forumda takip etmem neticesinde ne bir kişi ile ağız dalaşına girmiş, ne bilmeyen bir kişi ile dalga geçmiş ne de ben biliyorum diye ahkam kesip buralar benim tavrına bürünmemiştir.

Tabii ki bazı kişiler bu insanı kıskanacaktırlar. Adamın dili var sonuçta? Almanca'yı istediği gibi alıp kullanıp "BİLGİ" ' yi bize aktarabiliyordu. Niye yapıyordu ki sahi? Gerizekalı mı bu adam onca işinin arasında belkide ailesine ayırdığı zamandan kısıp bizi bilgilendirmeye çalışıyordu? Kim yapar ki böyle bi saflık? Anca o kadar saf temiz bir adam yapabilir işte. Hem o güzel türkçeye ne gerek var böyle biyerde, ne gerek var insanlar okurken mest olsun basitçe anlat geç be adam niye betimlemer yapıp güzel hayallere daldırıyorsun bizi?

Hem zaten hiçbirimiz kullandığımız arabayı sevmiyoruz ki. Onu anlatırken başkalarına zaten hiç güzel sözcükler kullanmıyoruz lanet gitsin bugüne kadar benim kahrımı çeken araçlarada neydiki onlar metal parçası. Zaten kazada geçirmedim hiç onunla "ailem" içindeyken. Geçirsem ne olucak beni ve "aile"mi korudu diye onu sevecek miyim? bunun için para verdim zaten ona.

Eğer okuyorsa tek istediğim vardır kendisinden. Yazma abi buralara. overrated bir adamsın sen. Otomobil Genel'e çok fazlasın. Otomobil Genel'de öyle tahmin ediyorum ki yavaş yavaş dağılır. Başka forumlarda yazacaksanda eğer o güzel ismini böyle sağdan soldan nutella kaşıklayan kendini konfiçyüs zanneden egodar adamların diline sakız etme.

Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

O zaman problem yok.

Şahsi olarak hiç bir kızgınlığım yok sana.

Bana ne söylediğinide inan hatırlamıyorum.

Ama Taner Abi'ye dediklerinden sonra öfkelendim, olay bu kadar basit.

Benim gördüğüm, herhangi bir bilgi paylaşımı yaptığın konu yok. Bunu belirmek istedim.

Ben milleti oyalamıyorum, aynı konu içerisinde araçl alma tecrübelerimi, izlenimlerimi, yorumlarımı , fotoğrafları, çeşitli testleri ve videolarıda yayımlıyorum.

Bana karşı önyargılısın.

Amacım tartışmak veya konuyu kirletmek değil, seni kırmak vs. zaten değil.

Lakin bu kadar acımasız eleştiri sinirime dokundu.

Tamam bende sana birşey demedim fakat senin hep bu son vs. demene gerçekten kızmıştım.

Bu forumda olsun Gezenblr Mitsubishi bölümünde olsun elimden geldiğince paylaşımda bulunuyorum, bulunmaktan ziyade forumdan arkadaşlar ile devamlı offroad gezileri düzenliyoruz.

Taner Göde hususunda kendisi ile hiçbir alıp veremediğim yok sadece fazla abartıldığını düşünüyorum ve kendimce haklıyım;

bkz.

@arabasevdası; ''Bence Taner Göde gibi insanlar ülkemizin yükselmesine katkı sağlayan değerli insanlardır.''

Ben birşey demiyorum siz kendiniz görün.

Not: Taner Göde geri gelir.

Bir insana "değerli" demek fazla abartmak ise, varsın öyle olsun. Benim düşünceme göre değerli insanlar bir toplumda ne kadar çok olursa o toplum da o kadar değerli bir toplum olur, aynen eskilerin veciz şekilde ifade buyurdukları üzere "şeref-ül mekan bil mekin".

Taner Bey'in araba ile ilgili bilgisi bir yana, yazım üslübu, görüşleri, saygısı, bakış açısı da en az bilgi kadar benim için önemli. Ve yazılanları biraz dikkatli okuyunca insanın ne kalibre olduğunu anlayabiliyoruz çok şükür. Şüphesiz benim desteğime ihtiyacı yok amma, değerli gördüğüm bir insanı desteklememem de bana yakışmazdı.
    Maksadı aşan ifadelerle "underrated" olmaması gereken birisi kısacası.

• Kiskancliktan catlamak bu olsa gerek, Taner abi takma bunlari, yaz foruma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Konuyu şöyle bir okudum ve tabiki ilk iç tepkim cihan'a oldu. Yeter be abicim vallahi yeter. Şu günde aklına gelen ilk 3 konuyu açma hevesin yüzünden yılların forumu ne hale geldi dedim. Ama oda haklı ki biyerde foruma hepimiz öğrenmek için girmiyor muyuz?

Taner Göde'ye olan saygımı hiçbir zaman kaybetmedim. Beni birkere dahi görmediği halde özelden sorduğum her soruya özenle cevap vermiştir. Forumda takip etmem neticesinde ne bir kişi ile ağız dalaşına girmiş, ne bilmeyen bir kişi ile dalga geçmiş ne de ben biliyorum diye ahkam kesip buralar benim tavrına bürünmemiştir.

Tabii ki bazı kişiler bu insanı kıskanacaktırlar. Adamın dili var sonuçta? Almanca'yı istediği gibi alıp kullanıp "BİLGİ" ' yi bize aktarabiliyordu. Niye yapıyordu ki sahi? Gerizekalı mı bu adam onca işinin arasında belkide ailesine ayırdığı zamandan kısıp bizi bilgilendirmeye çalışıyordu? Kim yapar ki böyle bi saflık? Anca o kadar saf temiz bir adam yapabilir işte. Hem o güzel türkçeye ne gerek var böyle biyerde, ne gerek var insanlar okurken mest olsun basitçe anlat geç be adam niye betimlemer yapıp güzel hayallere daldırıyorsun bizi?

Hem zaten hiçbirimiz kullandığımız arabayı sevmiyoruz ki. Onu anlatırken başkalarına zaten hiç güzel sözcükler kullanmıyoruz lanet gitsin bugüne kadar benim kahrımı çeken araçlarada neydiki onlar metal parçası. Zaten kazada geçirmedim hiç onunla "ailem" içindeyken. Geçirsem ne olucak beni ve "aile"mi korudu diye onu sevecek miyim? bunun için para verdim zaten ona.

Eğer okuyorsa tek istediğim vardır kendisinden. Yazma abi buralara. overrated bir adamsın sen. Otomobil Genel'e çok fazlasın. Otomobil Genel'de öyle tahmin ediyorum ki yavaş yavaş dağılır. Başka forumlarda yazacaksanda eğer o güzel ismini böyle sağdan soldan nutella kaşıklayan kendini konfiçyüs zanneden egodar adamların diline sakız etme.

Saygılar.

Bir cuval inciri berbat etmek lafini cok guzel yerine getirmissiniz tebrik ederim.
    Birinin hakkini savunurken, saygi sinirlari cercevesinde elestiri getirmis insanlara hakaret etmeniz oncelikle savundugunuz sayin Taner Gode'nin karsi cikacagi bir tutum olmus, zira kendisi ayristirici degil, birlestirici tutumdan yana olan degerli bir uye.
    Hic yakistiramadim bu sekildeki bitiris cumlenizi, acik acik kufur ediyorsunuz bazi insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Konuyu şöyle bir okudum ve tabiki ilk iç tepkim cihan'a oldu. Yeter be abicim vallahi yeter. Şu günde aklına gelen ilk 3 konuyu açma hevesin yüzünden yılların forumu ne hale geldi dedim. Ama oda haklı ki biyerde foruma hepimiz öğrenmek için girmiyor muyuz?

Saygılar.

Bir cuval inciri berbat etmek lafini cok guzel yerine getirmissiniz tebrik ederim.
    Birinin hakkini savunurken, saygi sinirlari cercevesinde elestiri getirmis insanlara hakaret etmeniz oncelikle savundugunuz sayin Taner Gode'nin karsi cikacagi bir tutum olmus, zira kendisi ayristirici degil, birlestirici tutumdan yana olan degerli bir uye.
    Hic yakistiramadim bu sekildeki bitiris cumlenizi, acik acik kufur ediyorsunuz bazi insanlara.

Başka türlü yaranılabildi mi bu insanlara? Hangisi değer kıymet bildi? Hangisi hergün öğrendiği bir bilgi için teşekkür etti?

Sözümün arkasındayım, incir çuvalı toplamaya da çalışmadım berbat edeyim.

• Super super hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum baska sikintiniz varmi

Mazot benzin koprulerden konusun birazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Super super hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum baska sikintiniz varmi

Mazot benzin koprulerden konusun birazda

Kusura bakma Cihan kardes.
    Uyumamanin sebebi 5 dakikada bir cama yanasip o guzelligi seyretmek olmali:)
  • Ekran goruntusu nasil aracin ? Birde arka park kamerasi opsiyonu var mi aracta.
    Bu arada iyi günlerde kullanin.Allah kaza bela göstermesin.

• Hayırlı olsun, güzel araç. Kazasız belasız sürüşler. Bir şeyi merak ettim neden audi amblemi var isminizin altında?
  • bir volvo araç alınıyor ve 27 sayfa yazı giriliyor..inanılmaz bir şey..adı çok bilinmeyen bir başkası ferrari f458 italia alsa yemin ediyorum bu tantana olmaz...

sonra millete eleştiri getiriyorlar, " sen foruma ne verdin, o foruma şunu verdi" bilmem ne...

yahu ne forumu, burası arkadaşlık sitesi olmuş...bu konuda bulunma amacınız volvo s60 mı yoksa konuyu açan kişinin eş dost ahbap tanıdıkolması mı, forum vasıtasıyla tanış olunması mı?

bu arkadaş bu aracı yarın satıp, vw polo alsa bu sefer de 47 sayfalık bir konu olmayacak mı?

buradaki çoğu konuya verilen değerin ölçüsü bu değil mi?

bir kişi de mantıklı bir sebep göstersin bu arkadaşın konularının sayfalarca uzayıp gitmesine..çocukça bir saflıkla doğru bildiğini, ne kadar tersi kanıt gösterirsen göster, savunması değil mi arkadaşı forum ünlüsü yapan...

neyse bir de ben girmeyeyim arkadaş gurubunun arasına..

• 1) Taner Abi'ye sergilenen tavır ayıp.
    2) Cihan araban şahane abi, hayırlı olsun.
    3) Doğan hiç boşuna uğraşma bazı insanları değiştiremiyoruz malesef abi, Bu arada alacağın yeni aracı ben merak ediyorum, gönlüne göre bir araca binmeni istiyorum. Ek olarak son insignia konundan çok fazla faydalanmıştım, teşekkür ederim.
  • Milletin derdi belli oldu adam ferrarimi aldi
    Konu niye bu kadar sayfa olmus birsey demiyorum

• quote:

Milletin derdi belli oldu adam ferrarimi aldi

Hadi hadi ufaktan da olsa hosunuza gitmedi degil hani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Abi hosuma gitmedi sebep

En fazla 10 sayfa volvo konusu geciyor gerisi hep baska mesele baska konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogstr8

Ekran goruntusu nasil aracin ? Birde arka park kamerasi opsiyonu var mi aracta.
    Bu arada iyi günlerde kullanin.Allah kaza bela göstermesin.

Arka Kameraya 2500 tl istediler

Sunu ogrendim volvoda sonradan eklenen opsiyonlar cok pahali

Navigasyon 2500 tl mesela 1000 euro asagi birsey yok Sunroof 5000 tl mesala
  • Arkadaslar rica ediyorum sizlerden bugunden sonra yanlizca araba ile ilgili paylasimlar sorular olsun konu zaten p.... Oldu gitti

Belki arac almak isteyen olur bir yardimiz dokunur

• quote:

Arkadaslar rica ediyorum sizlerden bugunden sonra yanlizca araba ile ilgili paylasimlar sorular olsun konu zaten p.... Oldu gitti

Belki arac almak isteyen olur bir yardimiz dokunur

Cihan, cepten giriyorum zaten küçücük ekranı var ve ilk sırada genelde senin konu oluyor Daha öncede yazmıştım ama pek ilgilenmedin galiba. Yöneticilere rica et artık şu konuyu kapatsınlar. Tartışmadan geçilmiyor. Yanlış anlama seni suçlamıyorum. Yeni bir inceleme konusu açarsan zevkle okuruz. Hem bilgilenmiş oluruz hemde konu amacından uzaklaşmamış olur.
    Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 2 Mayıs 2012; 9:38:34 >

• ARKADAŞLAR BU VOLVO ARAÇLARININ MOTORLARI KENDİSİNE Mİ AİT 1.6L MOTORU FORD-CITROEN MOTORUYMUŞ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Abi hosuma gitmedi sebep

En fazla 10 sayfa volvo konusu geciyor gerisi hep baska mesele baska konu

Espri yapmistim umarim sizi kırmamisimdir ;) dediginiz dogru umarim artik araba konusulur

Dun showroom da inceledim aracı gercekten cok guzel. S40 ın en dolu modeline baktım 80 bin. 20 bin daha koyup hemde otomatik hemde bir ust segment olan s60 tercih edilebilir. S40 da manuel ayrica

• TAMAMEN AMACINDAN CIKMIS BIR KONU VE HALA KILITLENMIYOR. MILLET BIRBIRINI YEDI TANER ABIYE TERBIYESIZLIK BILE EDILDI AMA HALA AYAKTA KONU. BU ADMINLERIN TERBIYESIZLIGI (EVET BUYUK HARF KULLANIYORUM CUNKU BAGIRIYORUM)
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.