Bildirim
Araç vergisi maaştan kesilir mi ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben daha önce kesildiğini görmedim ama net birşeyde söyleyemem daha önce başına gelen arkadaşlar varsa net bir yorum yapabilir. -
Hiç duymadım boyle birsey ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşa haciz geleni duymadım, ama faiz işliyor geciktikçe, borç büyüyor, sonra araca hacze falan gelmesinler de... -
Normal zamanda vergiler vb. şeyler devlet memurlarının yada kadrolu çalışanların maaşlarından kesilmez. Ama mahkemelik olup da haciz kararı çıkarsa maaşa haciz gelir o da tamamına değil maaşın belli bi bölümüne gelir 1/3 mü 1/4 mü tam hatırlayamadım. Emeklilerin maaşlarına ise hiç bi şekilde haciz konmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip bir ikisini yatırmak en mantıklısı sanırım -
gecenlerde haberlerde ödenmemiş mtv borcunun sahipten habersiz hesabından kesilebileceğini söylüyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X