Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Araç Yıkamak İçin Basınçlı Yıkama Öneri? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
4
Favori
21.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

sağlam elektrik çeker bu

• Merhaba,
    Belki benim gibi merak edenler vardır 12V çakmak girişinden güç alan basınçlı yıkama makinesi var mı diye. Evet var.

İstanbul Maslak'taymış. 2 adet ürün var, anladığım kadarıyla Alman malı.
    Ben henüz gidip göremedim, ama eğer gören, bilen, duyan varsa bilgi verebilir mi?

• Arkadaşlar araba için basınçlı makine almayı düşünüyorum.Tercihim karcher fakat durağan sudan çekmesini istiyorum (internette bazı yerlerde k2 serisi çekmediği bahsedilmiş illa basınç yaratması için bidonun altından vana gibi birşey açmak oraya takmak lazım veya bidonu baya yukar) Bidondan filan çekebilsin en önemlisi bu,foam lancede alacağım..
    Sizlere sorum;
    -Kullanan arkadaşlar karcherin K2 serisi durağan sudan çekebiliyormu ? Çekim gücünde değişim oluyor mu?
    -Birde önerdiğiniz model varmı ? Foam hariç 250 liraya kadar filan ayırdım bütçe açıkcası ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.
    -Elektrik olayı nasıl illa düz prize mi bağlamak lazım yoksa 12v çakmaktan alabiliyorlarmı? (dönüştürücü ile filan voltajı baya fazla ama olur ya belki bi ümit)

Çok fazla model var bunların aralarındaki başlıca farklar neler? Bana kalsa en ucuzunu alacağım
    K 2.100
    K 2.110
    K 2.120
    K 2.15 Plus
    K 2.20
    K 2.300
    K 2.425

-Son olarak foam lance için hangi şampuanı almamı önerirsiniz? Sonax ın konsatre tavsiyelerini okudum ama pek bi fikrim yok.Bir araç yıkamada ne kadar şamp. gidiyor ortalama acaba?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 19 Eylül 2013; 17:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar araba için basınçlı makine almayı düşünüyorum.Tercihim karcher fakat durağan sudan çekmesini istiyorum (internette bazı yerlerde k2 serisi çekmediği bahsedilmiş illa basınç yaratması için bidonun altından vana gibi birşey açmak oraya takmak lazım veya bidonu baya yukar) Bidondan filan çekebilsin en önemlisi bu,foam lancede alacağım..
    Sizlere sorum;
    -Kullanan arkadaşlar karcherin K2 serisi durağan sudan çekebiliyormu ? Çekim gücünde değişim oluyor mu?
    -Birde önerdiğiniz model varmı ? Foam hariç 250 liraya kadar filan ayırdım bütçe açıkcası ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.
    -Elektrik olayı nasıl illa düz prize mi bağlamak lazım yoksa 12v çakmaktan alabiliyorlarmı? (dönüştürücü ile filan voltajı baya fazla ama olur ya belki bi ümit)

Çok fazla model var bunların aralarındaki başlıca farklar neler? Bana kalsa en ucuzunu alacağım
    K 2.100
    K 2.110
    K 2.120
    K 2.15 Plus
    K 2.20
    K 2.300
    K 2.425

-Son olarak foam lance için hangi şampuanı almamı önerirsiniz? Sonax ın konsatre tavsiyelerini okudum ama pek bi fikrim yok.Bir araç yıkamada ne kadar şamp. gidiyor ortalama acaba?

Düz prize bağlanıyorlar.Bende K 2.300 modeli var basıncı yetersiz kalıyor.

140-130 bandında basıncı olan bir alet almalısınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar araba için basınçlı makine almayı düşünüyorum.Tercihim karcher fakat durağan sudan çekmesini istiyorum (internette bazı yerlerde k2 serisi çekmediği bahsedilmiş illa basınç yaratması için bidonun altından vana gibi birşey açmak oraya takmak lazım veya bidonu baya yukar) Bidondan filan çekebilsin en önemlisi bu,foam lancede alacağım..
    Sizlere sorum;

K 2.100
    K 2.110
    K 2.120
    K 2.15 Plus
    K 2.20
    K 2.300
    K 2.425

Ben dls 150 kullanıyorum memnunum. Şişenin 3/1 ine şampuan gersine su koyuyorum yaklaşık 250-300 ml civarı. Bir şişeyle 2-3 araba yıkanıyor kir durumuna bağlı olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar merhaba bu urunler nasıldır acaba ?

sizce lavor ıyımıdır kullanan arkadas varmı ?

konuyu bastan asagıya okudum 100-110-120 yetersı kalıyor dıyorsunuzz!!!
    bu lqwor cidden 150 barmı acaba basınc...
    Max. Basınç
    150 bar
    Debi
    450 lt./s
    Isı
    40 C
    Motor Gücü6
    2100 Watt/220V
    Otomatik Stop Sistemi
    Mevcut
    Hortum
    6mt.1/4
    Ağırlık
    10.5 Kg
    Garanti
    2 yıl
     Araç Yıkamak İçin Basınçlı Yıkama Öneri?

baska bı ruun daha var yıne lavor power 19

Araç Yıkamak İçin Basınçlı Yıkama Öneri?

Lavor Amatör ve Hobi Soğuk Yıkama Makinası Power 19 Menşei İtalya olan Lavor fiyatlarına oranla çok daha yüksek kalitede üretim yapmaktadır. Basınçlı yıkama makinası kategorisinde sektörün liderlerinden olan Lavor ayrıca temizlik ürünlerinden endüstriyel süpürge ve halı yıkama sıkma makinaları da üretiyor. Ürün Tanıtımı Basınç: 110 bar Debi: 420 lt./s Isı: 40 Derece Motor Gücü: 1900 Watt / 220 V Otomatik Stop Sistemi: Mevcut Devir: 2800 Hortum: 6 mt. 1/4 Ağırlık: 6,5 Kg Ürün Garantisi 2 Yıl Garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 14 Aralık 2013; 0:15:07 >

• Karcher k5 serisi kullanan var mi?5.600-5.520-5eu gibi modelleri var,kafa karıştırıyor ,sadece aksesuar farkı mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lavor express plus 130 bar 139lira alınırmı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: metin

Lavor express plus 130 bar 139lira alınırmı arkadaşlar?

Kullananlar pek memnun değil basıncından ve işlevinden.çok arıza yaptığı söyleniyor.özellikle hortum dan su kaçırmasından.fiyat zaten o civarlar.para sorun değil ise denemiş olursun.karcher ve nilfisk e bak.metal pompa ve 6 m den fazla olsun hortum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 27 Mayıs 2014; 20:29:24 >

• bu nasıl arkadaşlar. bu gün görevli cihazda kampanya olduğunu söyledi. koçtaşta 249lira, web de en ucuz 377lira,

http://www.koctas.com.tr/basincli-yikama-makineleri/blackdecker-yuksek-basincli-yikama-makinesi-pw-1600-sl/15692-22019/
  • arkadaşlar su sabunla bol köpükle yıkama türkiyede resmen soyguncu olmuş alacaklar burdan alsın kesinlikle 75 dolar altı olduyundan rahat gelir yanlız bu tarz şeylar yeni aldıyımız makinede var cok fark ediyormu anlamadım cıkışlarımı farklı köpük atıyor böyle farklı ürünler var yorumda paylasırsa seviniriz ama türkiyede n almayınız ortalık almış gidiyor şerefgsiz dolu kazık üstüne kazık resmen 50 tl ürünü 150 300 tl üzeri satıyolar allah korkuları yok zaten link attım

• kims eyazmamış neden acaba öldünüzmü beyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Lavor iyi diye duymuştu ama bende yarın lavor almayı düşünüyorum 130 bar ve foamlance var paket içeriğinde motoru alüminyum moyormuş kullananlar varmı acaba?

kopuklerken mest oldum

• Beyler geçen arabamı basınçlı yıkama ile önce köpük sonra 120 saniye basınçlı su ile yıkadım ama tavan başta olmak üzere birçok bölümde sanki hiç yıkanmamış gibi bol miktarda kirli bölge tekrar belirdi kuruyunca.

Kil uygulamadan başka ne yapılabilir. Bezi alıp bastırarak silersem de çizilir. Yol gösterilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mayıs 2017; 20:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler geçen arabamı basınçlı yıkama ile önce köpük sonra 120 saniye basınçlı su ile yıkadım ama tavan başta olmak üzere birçok bölümde sanki hiç yıkanmamış gibi bol miktarda kirli bölge tekrar belirdi kuruyunca.

Kil uygulamadan başka ne yapılabilir. Bezi alıp bastırarak silersem de çizilir. Yol gösterilirse sevinirim.

Benzer olay benimde basima geliyor. Onun icin once kopuk basiyorum. Sonra yikama sungeri ile ustunden geciyorum. Bu şekilde temiz oluyor iz kalmiyor ama kurulamayida yapiyorum en son.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam köpüğün eğer güçlü kir sökme özelliği yoksa basınçlı su da bir yere kadar yani :D Ben self servis yıkamacılara gidiyorum artık. Kaldırdım benim karcher'i kutusuna :D Self yıkamalarda basınç çok daha fazla ama çamuru kiri atınca bile o yapışan yağlı kir imkan yok çıkmıyor köpüklesemde.

En güzeli güzel bir mikrofiber püsküllü sünger. Önce basınçlı su ile temizlik, artından köpük, sonra sünger ile detaylı temizlik, ardından durulama. En son da büyük bir mikrofiber bez ile kurulama.

Eğer o gördüğün matlıklar kir ise bezle ovalasanda çıkar ama çizilme ihtimali var. Benim tavanda vardı benzer matlık eğer aynısı ise, kuruyunca silsem temizlesem de mat kalıyordu güneş yanığı gibi. Meğer tavana fazla özen göstermediğim için zamanla kalıcı kir oluşmuş. Pasta ve wax ile kurtulmuştum. Şimdi ise geçen gördüm tırnak büyüklüğünde vernik atmış kabuk gibi. Daha da büyümeden bir oto verniği alıp korumaya alayım diyorum inşallah daha da büyümez. Ayvayı yedik yoksa :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.