satış taraflarından birisi de benim yardımcı olursanız sevinirim aracılık yapacak bir mod lütfen zaten fazla uzun sürmez ...
quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Moderatör'ler aracı olmaz peki ama neden nasıl hallederiz peki bu işi ....
quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Moderatör'ler aracı olmaz Sro bölümünde MOD adlı güzel varlıklar bulunmamakta Sen daha çok ararsın o Mod u :) Not: Lazım olmadığı zaman zırt pırt geliolar
quote:Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX Peki bu işi yapan çok güvenilir birisi yokmu rastgele birisi lütfen ben varım demesin ... tabiki Bu forumda sana yardım edebilecek Güvenilir düzeyde ( daha önce bolca aracılık yapmış) insanlarımız var. Biraz sonra adları duyulur
Ben aracı olarak kabul ederim fakat karsı taraf bu konuda şüpheli (gayet normal) charına bişe olmasından korkuyor ...
Auto CAD,Spyxxx,Evil Clown,umbaba,FeteLin0 bu arkadaşlara kefilim.Zaten tüm sro bölümü bunlardan soruluyo...
quote:Orjinalden alıntı: MaMy.eXe Auto CAD,Spyxxx,Evil Clown,umbaba,FeteLin0 bu arkadaşlara kefilim.Zaten tüm sro bölümü bunlardan soruluyo... söylediğim gibi bana uyar ama arkadas kabul etmiyor sonucta sen kefil olsanda insanız ...
quote:Orjinalden alıntı: MaMy.eXe Auto CAD,Spyxxx,Evil Clown,umbaba,FeteLin0 bu arkadaşlara kefilim.Zaten tüm sro bölümü bunlardan soruluyo...
quote:Orjinalden alıntı: Lu£ quote:Orjinalden alıntı: MaMy.eXe Auto CAD,Spyxxx,Evil Clown,umbaba,FeteLin0 bu arkadaşlara kefilim.Zaten tüm sro bölümü bunlardan soruluyo... Pardon seni unutmuşum.Kusura bakma.
quote:Orjinalden alıntı: Kıdemli 50 silke yapılır kıdemli hem çarları alacan üstüne tatlı niyetine bide 50 silk mi istiyon
quote:Orjinalden alıntı: Spyxxx quote:Orjinalden alıntı: Kıdemli 50 silke yapılır kıdemli hem çarları alacan üstüne tatlı niyetine bide 50 silk mi istiyon
quote:Orjinalden alıntı: Spyxxx quote:Orjinalden alıntı: Kıdemli 50 silke yapılır kıdemli hem çarları alacan üstüne tatlı niyetine bide 50 silk mi istiyon