Şimdi Ara

aracım 200.000 km oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cikarabilirde cikatmayabilirde, risk artiyor. Bence durumunuz var ise degistirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 bin km sonra aracınızda memnun olduğunuz ve olmadığınız yanları neler olarak görüyorsunuz?
  • konu farklı yerlere gidiyor ancak bi soru da ben sorayım. şuan 2.el opel /honda/seat gibi araçlara bakıyorum bütçeme uyanlar 150 k km ve üzeri.
    hangi markaların motoru daha uzun ömürlü oluyor?
  • 2009 model getz dizel aracım 307 bin km de ve hala büyük masraf açmadı,turbosu,enjektörü,triger zinciri hala değişmedi,aracın kondisyonu da gayet iyi durumda. Aracı değiştirmek istiyorum ama almak istediğim araçların 2.el fiyatları çok saçma bir şekilde yüksek.satsam içime sinecek araba bulamayacağım o nedenle binmeye devam ediyorum,uygun fiyatlı araba bulana kadarda kullanırım. Siz de bence elden çıkarmayın aracı gittiği yere kadar kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne ciddi bir para ekleyip yenilemeyecekseniz kullanın. Piyasa gerçek kilometresini kimsenin bilmediği 300-500 bin km yapmış araç dolu. Yerine alacağınız aracın potansiyel riskleri sizin aracınızın potansiyel risklerinden az olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.