Şimdi Ara

aracım 200.000 km oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010 model ford focus 1.6 tdci aracım artık 200.000 km ye geldi. çekişinde gücünde bir problem yok Allaha şükür yıllardır beni yolda bırakmadı arızası olmadı enjektörleri ve turbosu sağlam ancak bu aracı daha ne kadar kullanmalıyım ? yani 200.000 km sonrası araç bana sorun çıkarmaya başlar mı ? bakımları düzenli yapılıyor ancak herkes farklı bişey söylüyor sat diyen var satma diyen var ford uzun yol gider bu km bişey değil kullan diyen de var artık miadını doldurmuş sat gitsin diyen de

siz ne dersiniz bu konuda ? hayır yani satmaya kalksam hem satmak istemiyorum hem de aracım full boyalı olduğundan satılması da problem olacak.

Yorumlarınız için teşekkürler.

• Yene nesil arabalar kullan-at seklinde uretilmiyor. Dogru duzgun bakilip kullanilirsan bi bu kadar km yapar.

İnsanlarin dedikleri kulak dolma sehir efsanesi laflar. Falancanin arabasi yuz binden sonra soyle masraf cikarmis soyle motor degismis yok efendim motoru kucagina alirsin. Yok oyle birsey. Bunu kendiniz diyorsunuz cekisinde bi sorun yok diye. Gidin forda saglam vi bakim yaptirin binmeye devam edin.

Zaten satarken zorlanacaginiz belli. 200bin km dizel ve full boyali araba. Olmus esek fiyati cekerler size. Piyasasi nedir ne degildir onuda bilmem orasi ayri bi konu.

Eger aractan sogumadiysaniz gonlunuz gecmediyse binmeye devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabandan memnunsan satma, boyalı diye yok pahasına almak isterler.
    Sonuçta bildiğin araba.
    Km.ye takılma bi o kadar daha gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Yene nesil arabalar kullan-at seklinde uretilmiyor. Dogru duzgun bakilip kullanilirsan bi bu kadar km yapar.

İnsanlarin dedikleri kulak dolma sehir efsanesi laflar. Falancanin arabasi yuz binden sonra soyle masraf cikarmis soyle motor degismis yok efendim motoru kucagina alirsin. Yok oyle birsey. Bunu kendiniz diyorsunuz cekisinde bi sorun yok diye. Gidin forda saglam vi bakim yaptirin binmeye devam edin.

Zaten satarken zorlanacaginiz belli. 200bin km dizel ve full boyali araba. Olmus esek fiyati cekerler size. Piyasasi nedir ne degildir onuda bilmem orasi ayri bi konu.

Eger aractan sogumadiysaniz gonlunuz gecmediyse binmeye devam edin.

yorumunuz için teşekkürler.

aynen doğru söylüyorsunuz. yazın maddi durumum yüzünden satmaya karar verdim. piyasanın haliyle bayağı altında fiyat yazmama ve ekspertiz raporunu önlerine koymama rağmen hep çakallar ölücüler denk geldi. sinirlendim satmaktan vazgeçtim halen kullanıyorum. boyasını da ben yaptırdığım için geçmişini de biliyorum. ama maalesef piyasa ve insanlar çok bozuk. aracımı seviyorum soğumadım.

• satmaya kalsan yok km200bin olmuş yok arabada boya var deyip ölü fiyatına alıcılar çıkacaktır.
    Memnunsan satma.Kullanabildiğin kadar kullan.
  • Focus hele dizel motoru cok saglam arabadir,kullanmaya devam edin.

• sat diyenler saplantili insanlar. sen bakimlarini yap 1m km yol yapar o araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle değiştirmene gerek yok aracını, memnunsan bakımlarını aksatmadan kullanabildiğin kadar kullan, yıllar geçtikçe ülkelerde gösteriş şımarıklık seviyesi arttı, dedem emeklilik ikramiyesiyle 1976 yılında aldığı sıfır Renault 12 vefat edene kadar kullandı, kim bilir kaç 200.000 km devirmiştir, parası olmadığından değil müsriflik yapmak istemediği için değiştirmedi, focus iyi bir araba tdci iyi bir motor, 200.000 km sanıldığı kadar yüksek bir km de değil üstelik.
  • arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. evet her kafadan bir ses çıkıyor ben aracımdan memnunum ve satmayacağım. sadece insanların ileri geri konuşmaları kafamı karıştırdı o kadar
  • Boşverin hocam araçtan sıkılmadıysanız segment marka değişimi yeni bi heyecan yoksa kullanım aracı..araç satmak da almak da şu anki piyasa ve dengesiz müşterilerle çok zor..cama yapışmış pislikten dahi fiyat kırmaya çalışanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipisipispis -- 1 Kasım 2016; 15:08:38 >
  • psa nın motorunda km ye bakmam...

çok büyük bir sıkıntı olsa en fazla 7000 e motor yaptırırsın... ama 7 bin üzerine koysan aynı ayarda araba bulamazsın...

piyasa patlak araç kaynıyor...
  • Daha önce 206 binde dizel cerato sattım. Araç henüz fit ve sorunsuzdu.
    Aracınız atmosferik benzinli olsa bu civarlarda motor yapılması gerekebilirdi fakat turbo dizellerin blokları motor ekipmanları güçlendirilmiş oluyor, temiz bi 500 bin görüyor. Sadece enjektörlere dikkat edin, işeme olmasın. O da kendini belli eder zaten Bir de turbo ölmeden değişin ama henüz erken
  • Neye istinaden 1m kilometre ?
  • Sat diyen insanları anlamıyorum ya,Her 200bini km yi geçen araç satılıyorsa ohoo, zaten bakımını yaptırıyormuşsun,yarı yolda bırakmamış.Devam et sürmeye.

• benım bi tanıdıgım ford takıntılı baska marka almıyor ama oda soyle yapıyor

arac alıyor 200 bın kullanıyor sonra forda gıdıp 2 el olarak verıyor 0 alıyor 3-5 zarar edıyor 200 bın kullanıp tekrar satıyor aynı sekılde baskasına satmakla ugrasmıyor
  • Turbo dizelin atmosferik benzinliden daha sağlam olmasıda moda oldu heralde. Atm benzinli motor turbodizelden sağlamdır. Dizelin bloğunun sağlam ve ağır malzemeden uretilmiş olması onu benzine gore daha sağlam motor haline getirmez,dizelin enerjisi benzine oranla yüksektir ama dizel daha kalitesiz bir yakıttır benzine gore. Dizel yakıt daha kalitesiz olduğu için blokları daha ağır ve sert malzemeden yapılıyor

• ülkenin dip yapmış hali ekonominin çakılması ve medya kontrol altında olduğundan hissettirilmemeye çalışılsa da artık sağdan soldan patlamaya başlaması yani parayı tutma gerekliliği bir yana

bugün 200 bin km deki aracı satıp da değecek bir km de araç alacaksan bu aracı sattığın rakam kadar daha, sıfırını alacaksan da neredeyse 3 katını vermen gerekecek, eğer bu aracı kullanırsan hararet yaptırmadığın ya da yağsız bırakmadığın sürece yapacağın masraflar çok birşey olmayacak, ha ben işten anlamam yetkili servisten başka servis bilmem diyorsan o ayrı tabi

üstelik bir durum daha var ki araçlar güncellendikçe özellikle konfor olarak geriye gidiyorlar, bundan 10 sene öncesinin üretim şartlarıyla bugün çok farklı, birçok firma batmamak için maliyeti dibine kadar çekiyor, buna mercedes bile dahil ki e kasa kullanıcıları bizzat gözlemliyor kalitedeki düşüşü, bu yüzden memnun olunan aracı özellikle de problem çıkarmıyorsa satmak gereksiz

• Memnunsan devam et bence sorunlar çıkmaya başladı mı o zaman belli eder zaten.
    Şu anda Mtv'den 997-434=563 lira karın var seneye 600 olur.5 yıl sonunda 3 bin lira cepte kalacak.Ekstra ne kadar masraf çıkar misal 5 bin lira 3ü düş 2 bin lira pek kaybın olmuyor.
  • Düzenli bakım yapılıyor ve çekişinde de bir sıkıntısı yoksa problem yok demektir.

Bizde de 1.6 HDi 307 var, sizdeki Ford 1.6 TDCi ile aynı blok, aynı motordur. 2006 yılında sıfır almıştık, şu anda 322.000 km'de. Ne turbosu ne de enjektörü değişti, hala saat gibi maaşallah
  • Güzelim focus 200.000 km olduğunu okuyunca içim acıdı valla.Bizim dandik sümbül 60.000 km de,merkeze ve uzak yerlere otobüsle gidince gereksiz kullanım olmayınca artmıyor. Fasulye gibi kendini nimetten saymayıp,imkanları acil durumda kullanacaksın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.