Şimdi Ara

1.5 dCi 205.000 KM // Yakıt durumu // MOTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 200.000km + 1.5 dCi üniteli 3 araç kullandık bugüne kadar. Şuanda da 2008 Symbol mevcut buda 205 bin oldu hala tıkır tıkır :) sorusu olanlara elimden geldiğince dönüş yaparım. Motor bitti vs diyenlere cevap niteliğinde olur umarım. Kara duman, yağ yakma enjektör durumu sıkıntısız. Tıkır tıkır çalışan araç.

Uzun dönem ortalaması 4.3 idi sıfırlayıp şehir içi bi deneyim dedim 150 km de 3.4 yaktırabildim. Daha aşağı düşmesi de zannediyorum imkansız (sıkıştırmadan vitesle yavaşlama vs vs dikkat edilerek kullanıldı.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna 250 yi görüyor diyen vardı ya sjsjdjfjf. Kusura bakmayın boş mesaj oldu.

• renonun bu tarz araçlarında düzgün bakımı yapıldıktan sonra motoru 10 numara olduğu için sahibini üzmez. bir de fiyatları bu kadar yükselmese iyi olurdu.
  • 1.4 tüplüsü 190 ı görüyor ama
  • Renault motor konusunda rakipsiz kim ne derse desin. Fiat ve renault motorlarının bmw ve mercedes den daha uzun omurlu olduğunu düşünüyorum.

• Eniştemde 350 binde dizel kango vardı, motorda hiç bir sorun yoktu. Çok memnundu. Ufak bi kazada pert olmasa bi okadar daha giderdi.

Şimdi en ufak kazada araçları pert sayıyolar şaşırıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıtı ıyı yerden alırsanız yaga suya bakarsanız sıkıntı olmaz. Trigeri degiştirmeyi unutmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 DCI Clio sport Truer mı alsak napsak zaten şehir içi kullanmak istiyorlar yakıta bak ya

• babamlarda şirket aracı kangoo vardı 240 binden sonra başlıyor sorunlar zamanla sorunların maliyetide artıyor araç full servis bakımlıydı babam sakin arabayı yormadan kullanan bir tiptir her nekadar iyi bakılsada ömrü en fazla 260 300 bin sonra mutlaka cortluyor
  • Enjektör durumu sıkıntısız derken?

Mesela bizde 1.5 dci clio 3 var. Şu an 94000 kmde. Yeni aldık yani. Triger seti filan yrni değişmiş. Enjektörlerle alakalı bi bakım yaptırmam gerekiyor mu? Önümüzdeki kmlerde ne gibi bakımlar gerekli yani?

• Bu araç ileride çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor...
  • dci motorun eski nesil 60 beygirlikleri 200-250 bin civarında ağır bakım istiyordu. yeni nesilleri multijet ayarına geldi. hatta beygir olarak geçti bile. temiz yakıt ve zamanında bakımla 600-700 bini rahat devirir.
  • Yeni bilgiler de geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Renault motor konusunda rakipsiz kim ne derse desin. Fiat ve renault motorlarının bmw ve mercedes den daha uzun omurlu olduğunu düşünüyorum.

Mercedesin dizel motorları konusunda bu kadar emin olmayın.

Kıbrıstaki taksilere baksanız yeterli.

• adama şehir içi 3.4 yakıyor biz şehir dışı 3.7 yakarken
  • 128 binde clio 2 1.5 dci satmıştım motor her yönüyle hala kusursuzdu. Tabii ki düzenli bakım ve insani sürüş koşullarında.

• 1.4 HDI 305bin'de . Turbo yavaştan baş vermeye başladı başka birşeyi yok 2008'den beri
    Tamamı şehir içi ort hız:24km/h yakıt 5.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 20 Mart 2018; 13:53:55 >
  • 205 bin km birşey değil ki.300-400 bin civarında enjektör problemi verecek mi önemli olan odur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motora ilk günden itibaren güzel bakarsanız 500 bini devirmeyecek motor bilmiyorum ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 190 binde 1.4 tdi sattım, orijinal motor, enjektör, turbosu ile saat gibi çalışıyordu, sıkıştırmalarımda kara duman bile atmazdı.

Kuzende 2006 megane var 1.5 dci 210 binde. Turbo orijinal, lakin son 2 yıldır 'enjektör hatası' ikazıyla dolaşıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.