Bildirim
Astra J 1.4 Turbo Benzin 140 bg Yakıt Tüketimi (Manuel)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
65-70 kuruş yakıyorsunuz hocam, değmez bence. Sizin ilacınız LPG'ye tam uyumlu motoru olan B veya C segment bir araç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı araçtan babamda da var. Ortalama hız ve soğuk motor kullanımlarını göz önünde bulundurursak benzinli bir araç için normal değerler diye düşünüyorum. Çok km yapan bir kullanımınız varsa kaliteli bir lpg düşünülebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdilik kullanım değerlerim Ayda 450-550 km arası olacak. -
Ortalama hızınıza göre yakıt tüketimi normal. Benim aracım da 15 km/s ortalama hızla 12 - 12,5 lt civarı yakıt tüketiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Kasım 2019; 14:0:0 > -
Aynı aracın otomatiği bende var. Cumartesiden cumartesiye otoparktan çıkıyor, her sabah yoğun dur kalk trafik veya 3-4 km kısa mesafe gibi kullanımlar yok. Nisan ayında aldım, şu ana kadar tatil dahil yaptığım km 6 bin küsur. Araç bilgisayarı tüketimi 8.5-9 arası gösteriyor.
Bu şartlarda LPG'yi hiç düşünmüyorum, olurda yaptığım km artarsa muhtemelen yine LPG seçeneğini pas geçer dizel alırım. -
Aracınız nedir?quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Ortalama hızınıza göre yakıt tüketimi normal. Benim aracım da 15 km/s ortalama hızla 12 - 12,5 lt civarı yakıt tüketiyor. -
Belirtmeyi unutmuşum, Egea 1.6 otomatik. Canınızı sıkmayın, kısa mesafe ve düşük hız birleşince yakıt tüketimi çoğu araçta aynı/benzer olur. Siz ortamlarda 5-6 lt yakanlara bakmayın, neredeyse bila-istisna 25 km ve üstü ortalama hızlarla o tüketimleri yakalıyorlar. -
3 km mesafede her araç ısınmadan stop edecek ve bu ortalama hız ile bu şekilde yakacaktır. Anormallik yok. -
Bendede aynı aracın otomatik sedan kasası var lpg taktırdım azcık performanstan götürdü ama 32 litre lpg ile şehir içinde 350 ile 370 km görüyor
Benzinde iken ortalama hızım 29 km 7,9 falan yakıt tüketimim vardı. Yaşadığım şehirde trafik olmayınca rahat oluyor.
Ortalama hızınıza ve gittiğiniz mesafeye göre normal tüketim. Dizelde olsa 9 litre falan diyecektir soğuk motorla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 12 Kasım 2019; 14:43:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
opel motorlari gm motorudur ve cok verimsizdir.
daha once kullandim ve opel almamaya yemin ettim. lpg takinca cok sorun cikardigi icin lpg takmay da korkuyor insan
Degerler normal
Dizel araç ta aynı ortamda 8/9 lt yakabilir.
Mesafe çok kısa. Devamlı bu yolu gidiyorsanız lpg taktığınıza değmez. Zaten ilk 1 ya da 2 km benzinde gideceksiniz..
3 km yol için gayet normal. Kafaya takıcak bir şey yok. -
soğuk motorun benzine çok çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum ama yine de değerler normal bence.
bende astra k 1.6 cdti otomatik var, sizle aşağı yukarı aynı mesafeleri kat ediyorum. işe gidiş-geliş 5-5 toplam 10 km. gidiş genel olarak yokuş aşağı geliş full tırmanma
sabah da akşam da motor ısındığında yolun %75ini gitmiş oluyorum
ortalama yakıt 30 km hız ile 6.5 lt şu anda normal kullanım
sıcak motor düz normal yol olsa 5.5-6 larda gezerim max ama bence bu bile iyi. dizel motorlar zaten ısınmadan asla ekonomi yapmıyor
bir sonraki aracımı büyük ihtimalle benzinli alacağım -
Değerleriniz gayet normal.
Lpg diyenler olmuş. 3 km mesafede motor ısınana kadar yarısı zaten benzinde gidilecek. Bu şartlarda büyük avantajı olmaz size. Mesafe artarsa faydası daha çok olur.
1.6 dizel aracım 20 ort hızda 8.1 gösteriyordu geçen. -
Astra J 1.4 140 - Golf 7 1.4 122 ve Astra K 1.4 150 araçlarım oldu, Astra J ağır bir araçtır ve o kadar düşük hızlarda hemen hemen her güçlü benzinli araç benzer yakar, bariz fark olmaz.
İstanbul da yaşıyorum ortalama 500 metre geçmeden motor ısısı biraz yükseliyor lpg geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: commandx
Değerleriniz gayet normal.
Lpg diyenler olmuş. 3 km mesafede motor ısınana kadar yarısı zaten benzinde gidilecek. Bu şartlarda büyük avantajı olmaz size. Mesafe artarsa faydası daha çok olur.
1.6 dizel aracım 20 ort hızda 8.1 gösteriyordu geçen.
LPG takıldığından beri 3 km benzinde gittiğimi hatırlamıyorum sabah veya akşam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 12 Kasım 2019; 15:56:36 > -
3 km gidiyor demedim zaten. Mesafe yazın ve kışın değişiyor.
Sabah 3 km, akşam 3 km yol yapan birisi lpg'den süper bir verim alamaz. Bunun maliyeti falan da var. Zaten çok yol yapan birisi de değil. -
Pardon atlamışımquote:
Orijinalden alıntı: commandx
3 km gidiyor demedim zaten. Mesafe yazın ve kışın değişiyor.
Sabah 3 km, akşam 3 km yol yapan birisi lpg'den süper bir verim alamaz. Bunun maliyeti falan da var. Zaten çok yol yapan birisi de değil.
ev ile iş arası 3km miş bir insan 3 km için araba kullanmaz diye düşünüyordum kullanıyorsa da yakıt hesabı yapmaz diye düşünmüştüm
Benzer içerikler
- tırnak takılan çizik giderme
- renault zoe pil değişimi fiyatı
- egzoz emisyon muayeneden kaç gün önce yapılır
- emniyet kemeri tamiri nerede yapılır
- doblo 1.3 mü 1.6 mı
- honda hornet 750 fiyat
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- bmw fiyat listesi
- ford puma 2024 özellikleri
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X