Şimdi Ara

aracım arasıra çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2002 corsa easy tronik aracım arasıra marş basmıyordu, immoda problem olduğu söylendi siteyi sağı solu heryeri araştırdım, 150-2500 tl arasında fiyatlar gördüm, komşu dükkandan tornavida aldım eve gidip aracın direksiyon altını söküp kabloları ile oynadım düzeldi, şunu söyleyerek millete bir faydam olsun istiyorum, bir arızayı arasıra yapıyorsa muhakkak bir yerde bir temassızlık veya soğuk lehim vardır, ve tamiri aslında çok basitken arızanın durumu ve şoförün tipine göre fiyatı giydirirler, sizlerde bundan sonra ona göre hareket edin derim ben, haydi kalın sağlıcakla.

• Tamam
  • sen şanslıymışsın.benzer problem bendede vardı.bazen 5-6sn marş basardım almazdı.biraz bekleyince alırdı. benzincide birgun yolda bıraktı. marş motorunun içi savaş alanına dönmüş bobinler gitmiş serviste yeni marşı 800e değiştirdim. adamlar tamir olamaz değişcek dedi ama oto sanayide elektrikçiler tamir edebiliyormuş işe yararmı randıman verirmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 14 Eylül 2010; 22:03:01 >
  • Aslında benim problemimde marş basmama değil araç hiç çalışmıyordu, immobilizier araç üzerinde belli başlı parçaları kontrol ediyormuş, herhangi birisiyle iletişim kuramayınca araç çalışmıyor, anahtarda problem var gibi sanıyorsunuz, akü bitti sanıyor insan herşey olabiliyor, ama genel problem göstergenin temassızlığıymış, çünkü gittiğim serviste de bu tarz hatadan daha öncede gelen oldu 600tl ye yeni gösterge taktık düzeldi demişlerdi. tabi öncesinde bilgisayara bağlatıp göstergede erişim problemi olduğunu gördüler beyindeki loglardan. olmadı gidin bir servise bilgisayara bağlatın sonra yapmaya çalışın yada yaptıracak başka yollar arayın. hız göstergelerini sökmek çok kolay, görünen vidaları sökün biraz kurcalayın çıkartırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalserkan

Merhaba
    2002 corsa easy tronik aracım arasıra marş basmıyordu, immoda problem olduğu söylendi siteyi sağı solu heryeri araştırdım, 150-2500 tl arasında fiyatlar gördüm, komşu dükkandan tornavida aldım eve gidip aracın direksiyon altını söküp kabloları ile oynadım düzeldi, şunu söyleyerek millete bir faydam olsun istiyorum, bir arızayı arasıra yapıyorsa muhakkak bir yerde bir temassızlık veya soğuk lehim vardır, ve tamiri aslında çok basitken arızanın durumu ve şoförün tipine göre fiyatı giydirirler, sizlerde bundan sonra ona göre hareket edin derim ben, haydi kalın sağlıcakla.

teşekkürler arkadaş ellerine sağlık paylaşımın için
  • rica ederim hep biz mi faydalanacağız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.