Bildirim
Aracım az LPG yakıyor. Neden?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
az yakmasındanmı şikayetcimisiniz yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dayıcım -- 22 Haziran 2009; 11:51:03 > -
ilginç bir kullanıcı.quote:
Orijinalden alıntı: dayıcım
az yakmasındanmı şikayetcimisiniz yoksa -
quote:
Orijinalden alıntı: DaddyCooL88
ilginç bir kullanıcı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cimbomemre
ilginç bir kullanıcı.
Bende bir konu açayım dedim. Herkesin sorunları var.
Bunu da, derdi olmayan bir kişi olarak yorumlayabilirsiniz.
-
Ne mutlu ..quote:
Orijinalden alıntı: 34_gurcangurelquote:
Orjinalden alıntı: cimbomemre
ilginç bir kullanıcı.
Bende bir konu açayım dedim. Herkesin sorunları var.
Bunu da, derdi olmayan bir kişi olarak yorumlayabilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
şu lpg kullanıcıları gercekten tuhaf ne yapılsa memnun olmazlar buda dıger bı ornekquote:
Orijinalden alıntı: rude.
Ne mutlu ..
Alıntıları Göster
allah lpg ustalarına sabır versın. -
azı da çoğuda zarar yani yeni araçlarda öyle de springi bilmemquote:
Orijinalden alıntı: cemalx
şu lpg kullanıcıları gercekten tuhaf ne yapılsa memnun olmazlar buda dıger bı ornek
allah lpg ustalarına sabır versın.
Alıntıları Göster -
valla ne mutlu size, ustanizin yerini soyleyinde biz de gidelimquote:
Orijinalden alıntı: Mustafa-T
azı da çoğuda zarar yani yeni araçlarda öyle de springi bilmem
Alıntıları Göster -
Arkadaşım derdiniz az yakmaksa,elinize saplam bir tornavida alın ve regülatör üzerindeki vidalarla biraz oynayın.quote:
Orijinalden alıntı: emtue
valla ne mutlu size, ustanizin yerini soyleyinde biz de gidelim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Okifi
Arkadaşım derdiniz az yakmaksa,elinize saplam bir tornavida alın ve regülatör üzerindeki vidalarla biraz oynayın.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Okifi
Arkadaşım derdiniz az yakmaksa,elinize saplam bir tornavida alın ve regülatör üzerindeki vidalarla biraz oynayın.
-
bence arabanız sizi fena kandırıyor...quote:
Orijinalden alıntı: emtuequote:
Orjinalden alıntı: Okifi
Alıntıları Göster
-
km teli fazla yazıyodur ayarı kaçmıştırquote:
Orijinalden alıntı: fenil
bence arabanız sizi fena kandırıyor...
Alıntıları Göster -
Performans nasil? İsin sirri nedir ayrica? Fikirlerinizi ogrenebilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: mendel50
km teli fazla yazıyodur ayarı kaçmıştır
Alıntıları Göster -
cihaz okunmuş üflenmiş tahminimquote:
Orijinalden alıntı: y.seyrek
Performans nasil? İsin sirri nedir ayrica? Fikirlerinizi ogrenebilir miyiz?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: y.seyrek
-
100 km.de 6.9 litre yakıyor. Şehir dışı ise zaten normal sayılır. Şehir içi ise aşırı fakir karışım ayarlanmış olabilir. Güç kaybı olmalı diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: m_kan
cihaz okunmuş üflenmiş tahminim
quote:
Orjinalden alıntı: y.seyrek
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_ -- 23 Haziran 2009; 16:19:33 > -
Eski bir Spring kullanıcısı olarak yaptığımız bir denemeyi anlatayım.Buji,hava filtresi ve platin değiştirip 1lt yağ kutusunun içine benzin koyarak(Benzin deposunun hortumlarını yağ deposunun içine uygun şekilde aktararak) düz yolda,90 km'yi geçmeden 17 km gittik.quote:
Orijinalden alıntı: omer_
100 km.de 6.9 litre yakıyor. Şehir dışı ise zaten normal sayılır. Şehir içi ise aşırı fakir karışım ayarlanmış olabilir. Güç kaybı olmalı diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster -
uno düşünüyodum ama 2. araç olarak spring alayım o zaman , broadway mi az yakar yoksa springmi ? motor cc farkı varmı aralarında ?quote:
Orijinalden alıntı: metinnitem1
Eski bir Spring kullanıcısı olarak yaptığımız bir denemeyi anlatayım.Buji,hava filtresi ve platin değiştirip 1lt yağ kutusunun içine benzin koyarak(Benzin deposunun hortumlarını yağ deposunun içine uygun şekilde aktararak) düz yolda,90 km'yi geçmeden 17 km gittik.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 24 Haziran 2009; 13:37:24 > -
Çoğunlukla şehir dışı ya da şehir içi çevre yoluysa bu rakam normal..quote:
uno düşünüyodum ama 2. araç olarak spring alayım o zaman , broadway mi az yakar yoksa springmi ? motor cc farkı varmı aralarında ?
Alıntıları Göster -
90 km. sabit hızla 1 litre benzin ile 17 km, 100 km de 5.8 litre sarfiyat demektir. Düz vitesli hafif bir araç için normal sanırım. Lpg ile karbüratörlü bir araç %20 daha fazla yakıt tüketir varsayımından uzun yolda 7 litre lpg tüketimi arkadaşın ölçtüğü yakıt sarfiyatı ile örtüşüyor. Eğer 790 km şehir dışında yapıldıysa bu değer normal demektir.quote:
uno düşünüyodum ama 2. araç olarak spring alayım o zaman , broadway mi az yakar yoksa springmi ? motor cc farkı varmı aralarında ?
Alıntıları Göster
-
Benim bi akrabağımda Renault Fairway vardı LPG li. B, gün eniştem ben abim edirneden l.burgaza geliyoruz. Eniştem dedi İstanuldan köye geldik köyden edirneye edirneden l.burgaza geliyo LPG araç içi göstergesinde hala 4 yeşil ışık yanıyo yani full gösteriyo. Eniştemde gaz var die bastıdı. Sonra bi yerde durduk. Bagajda tüpün göstergeye baktık ve LPG bitmek üzereydi Önumuze cıkan ilk benzinlikten gaz almıştıkquote:
Orijinalden alıntı: omer_
90 km. sabit hızla 1 litre benzin ile 17 km, 100 km de 5.8 litre sarfiyat demektir. Düz vitesli hafif bir araç için normal sanırım. Lpg ile karbüratörlü bir araç %20 daha fazla yakıt tüketir varsayımından uzun yolda 7 litre lpg tüketimi arkadaşın ölçtüğü yakıt sarfiyatı ile örtüşüyor. Eğer 790 km şehir dışında yapıldıysa bu değer normal demektir.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X