Şimdi Ara

aracım hem tüp hem benzin yakıyor olacak şey değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22.01.2008 de landi renzo sıralı sistem lpg taktırdım. 2004 opel vectra, hem lpg hem benzin tüketiyor. Bilgisayar ve benzin göstergesi çalıştıkça düşüyor tüpte aynı zamanda eksiliyor. Araçta 2 gündür direksiyonu sağ sol yapınca ve arka cam resistansını çalıştırınca bilgisayar ekranında az bi kararma oluyor. Cam resistansını açınca aracın rolantisi ve sesi değişiyor. Rolanti aşşağı yukarı oynuyor. Araç hırlamalı çalışıyor . yok mu anlayan nevşehirdeyim ancak ayın 8 inde kayseriye gidebilirim

• büyük ihtimalle bu arızalar ecu (ekü) - beyin de olur
    aracın aynı anda 2 yakıtı da yakması normal değil
    gaza geçince benzinin kesilmesi gerekir işin ehli olan
    yetkili bir servise göstermeniz en uygunudur
  • aracının benzin göstergesi tekerlek devir saati ve krank kasnağından aldığı bilgi ile sanki benzin yakıyormuş gibi hesap yaptığı için benzin göstergesi aşağı iniyor .kontak kapatılıp açılınca benzin tekrar eski yerini gösterir.Dijital dilgi ekranı ve rolanti sorunu muhtemelen lpg bağlantısının +12vdc ucu veya lambda sensörü ucu hatalı bağlanmıştır.en kısa zamanda düzeltmen gerekiyor.
  • kar mı zarar mı bu şimdi
  • meraba uzaktan bir akrabam 2004 model vectra ya tüp taktırdı o kadar kötü oldu ki araba tir tir titriyo içim gidiyo
  • quote:

aracının benzin göstergesi tekerlek devir saati ve krank kasnağından aldığı bilgi ile sanki benzin yakıyormuş gibi hesap yaptığı için benzin göstergesi aşağı iniyor .kontak kapatılıp açılınca benzin tekrar eski yerini gösterir.Dijital dilgi ekranı ve rolanti sorunu muhtemelen lpg bağlantısının +12vdc ucu veya lambda sensörü ucu hatalı bağlanmıştır.en kısa zamanda düzeltmen gerekiyor.

Arkadaşa katılıyorum.Araba aynı anda 2 yakıt kullanırsa en azından çekişte saçmalıklar gösterir.Fark hissetmiyor musun?
  • Bi arkadaşımla benzer şikayetten ötürü tamirhanenin yolunu tuttuk. usta evvela sistemin beyninden şüpelendi orayı burayı söktü denedi fln derken sobuç alınamadı. En son bi baktık sistem hem gaz hem benzin açık şekilde imiş. LPG ye aldı ve sorunsuz devam etti:) kimin aklına gelir;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu cok eski ama ben de boyle bir sorundan supheleniyorum. Aracin gidisinde, calismasinda hic sorun yokken boyle birsey olabilir mi? Yani titreme stop etme falan yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.