< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aracım için Uygun Hoparlörü Nasıl Öğrenirim.

-
-
-
Bilginiz için teşekkürler ,ForX in hoparlörleri güzeldi 100 puan üzerinden değerlendirecek olsaydım 75-80/100 , Teypleride en son Çıkanları iyiydi eski olanlarını tavsiye etmem Yinede ForX'in teyb tercihimi sorarsan FORX -X-4200BT (4x50w) olucaktır yada FORX -XQ-7450DSP(4x100w)
DSP olan teybler senin için daha uygun olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerNeom -- 20 Şubat 2025; 8:49:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorum icin teşekkürler,
forX 450a aldım.
Dsp olayı sadece ekolayzer olarak var, bass loud yok, tiz bass ayarı yok.
ekokayzer var fakat db olarak +12 ye kadar.
ben ilgili frekansları sadece +2 yapabiliyorum, +4 de sesi kisıkken kendi sistemsel olarak ses bozması yapıyor.
yaninda ek menü olarak asp var , oda ekolayzer fakat dsp ekolayzeri kadar etkin değil, ondada +7 oluyor. +7 yapsanda az ses farki olsada seste bozma yapmıyor.
Gelelin teybin Ses tonuna.
Bass verimi olarak berbat, normal ses seviyesinde bass yok denecek kadar az.
Benim eski teybimde normal seste bassları tonluyordu, kapılar hissediliir şekilde titreşiyordu. yani 40 50 60 hz yi alıyordum duyuyordum.
Bu yeni forx teypte ekolayzerdan 30 40 50 60 hz yi tadında +2 hadi + 4 olsun ... Usta sanki ben bu frekansları acmadım, vermiyor veremiyor.
Arkada bass hoparlör ve anfim var, rca soketi çıkmadı kutusundan, onu teybin hoparlörüne drenç ile uyarlayacam, eğer o calistigi halde araç icinde istedigim ton olmazsa , Teybi İade edeceğim.
Güm güm bass dinleyen biri değilim, açamamda ailemin aracı, benim onların duyacagı düzeyde olacak .
Markalı veya markasız hangi teybi dinleme fırsatım olduysa , sene 2018 den bu yana, sadece 1 teyp derin bassları verdi, onada firma kaza ile ses kontrol entegresinin loud frekans ucuna kazara alt frekası baskın verecek degerde takmış olmalıki bence fazlaydı oda gereksiz gürültü.
Nasıl bir teknoloji çağındayız anlamadım.
DSP düşünmüyorum, araçta sadece 20cm woofer anfi, önlerde bir çift 13cm pioneer, ön cam önünde bir cift cadence dome tiz, arkada bir çift 16cm cadence coax. sadece bassları eski müziksetleri gibi tüm tonları versin yeterli.
Bu arkadaki 16 lıklarda yeni forX teyp ile sanki var yok belli değil ... dellenecem 😂🤣
90 larda müziksetleri dinlemiş olmanın, 2000 lerde stereo alpine aciko pioneer simtel samsung aıwa panasonic sharp muziksistemi dinlemiş olmanın günümüze etkileri .
2020 > buney iyyy bu neyy iyyy ... 😂🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Eğer Bu ayarları Yükseltme Olarak Değilde düşük ayara Çekip aynı hizada düşürmeyi denemeye ne dersin Bu sayede İstediğin verimi alabilirsin sadece ses yükseltmek kalacak sana ,(Örnek verecek olursam ,Normalde Bass +1 Tiz +2, Dediğim gibi düşürürsen Bass -2 Tiz -1)
Bu sayede İstediğiniz Verime Yakınlaşabilirsiniz Hala çalışıyormu teyblerde bilmiyorum ama Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
For X-7450DSP modelinde Subwoofer ve Bass ayarı mevcuttur Bu size daha uygun bir model olur, Dsp Sesin kalitesini Daha az güç harcayarak Yükseltir.
-
Evet Doğru ,
...Normalde Düşük Frekanslar veya Yüksek frekanslar Belli bir süre Sonrasında Baş ağrısına ve diğer rahatsızlıklara yol açtığından dolayı Bu tür Kısıtlamalar Bulunuyor olabilir.
Belkide düşük frekansta Hoparlörünüz çalışmıyorda olabilir.
Doğru olabilir, sene 2000 lerde mp3 playerler için ses yükseklik sınırı koyuldu.
daha önceden arkadaşım walkman ile kulaklıkla müzik dinlerken uzaktan cistak cistak ses veriyordu.
Hoparlorlerimden bende beklemiyorum tabi 40 50 hz yi iyi veremezler.
fakat bu yeni teyp ile o frekanslar yok.
önceki teybimde aynı hoparlörler ile hissettiğim duyduğum bass ,,, bu yeni teyp ile yok. önceki teypte anfi woofer konusunda isteğim %50 idi.
fakat bu teypte anfi woofer olmazsa sanki 8 cm lik 5+1 uydularından dinliyor gibi.
biraz belki abartiyorum gibi gerçekten sesi biraz fazla açmazsak bass yok. buna yol gürrültüsü ve motor sesinide eklersek az olanda araya karışıp gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu uygulamayı Yükleyip teyb ayarlarını daha Kolay hale getirebilirsin Yükle Ve dene 👉🏻 :)
play.google.com
AUDIO DSP Control - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.zcm.zcm_application
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X