Şimdi Ara

ARACIM NE KADAR EDER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 Nisan çıkışlı 1.3 dizel enjoy 75 beygir, safir siyah. 22 bin km .İlk kullanıcıya ait 2012 yılında bir kazası var (hasar tutarı tramerde 4500 TL gözüküyor) Bir parça değişen(sağ ön çamurluk). Bunun haricinde arabada bir sıkıntı yok, yaz lastiklerini yeni taktırdım , kış lastikleri de depoda duruyor , onlar da yeni sayılır en fazla 3 bin km yaptı. Bu şartlar altında aracım kaça gider ?

ben şubatta 33700'e almıştım , 35.500-36.000 gibi rakamlara satma şansım nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fasılalı silecek

2012 Nisan çıkışlı 1.3 dizel enjoy 75 beygir, safir siyah. 22 bin km .İlk kullanıcıya ait 2012 yılında bir kazası var (hasar tutarı tramerde 4500 TL gözüküyor) Bir parça değişen(sağ ön çamurluk). Bunun haricinde arabada bir sıkıntı yok, yaz lastiklerini yeni taktırdım , kış lastikleri de depoda duruyor , onlar da yeni sayılır en fazla 3 bin km yaptı. Bu şartlar altında aracım kaça gider ?

ben şubatta 33700'e almıştım , 35.500-36.000 gibi rakamlara satma şansım nedir ?

Türkiye burası neden olmasın.. Bı sene daha bin belki 40 bin bile eder. Lafım elbette size değil benimde aracımın fiyatı yükseldi ama ne kadar saçma durum. Eşyanın doğasına bile aykırı bir ülkede yasıyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    geçen yıl açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.