Şimdi Ara

''arabam ne kadar eder'' uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabam com'da verilen fiyatla sahibinden'in fiyat önerisi arasında baya fark var

hangisi daha doğru sonuç veriyor acaba.

siz hangisine bakıyorsunuz

• Barracud@ kullanıcısına yanıt
    burda da ikisinin arasında birşey çıktı ama boya değişen sormuyor, sahibinden de sormuyor. en sağlamı sahibindendeki ilanlara bakıp ona göre bir değerlendirme yapmak sanırım
  • Ne fiyat aldiysan 10 kagit fazlasini yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

burda da ikisinin arasında birşey çıktı ama boya değişen sormuyor, sahibinden de sormuyor. en sağlamı sahibindendeki ilanlara bakıp ona göre bir değerlendirme yapmak sanırım
    soruyor otoendekste. çıkan fiyatın sol altına bak hasarlı fiyat bul diyor
  • sfkli S kullanıcısına yanıt
    ''arabam ne kadar eder'' uygulamaları

• bu konuda sahibinden.com 1.sırada yer aldığı için araç değerleme kısmında önerilen fiyatları baz almak daha doğru gibi geliyor çünkü ortalamaya vurursak diğer sitelere giren araç sayısı arasındada sarı sitenin çok fark var tekelinde zaten piyasa şuan internet ortamında bu yüzden bende aracımı önerilen fiyattan koydum sahibinden bana 99.900-105.800 aralığını verdi önerilen fiyat diye 90 küsür hızlı satıcı 110 bin tl de tok satıcı fiyatlarıydı bende aşağı yukarı ortalama yazdım işte ama diğer ilanlarada bakmak lazım çünkü sadece buna göre girilen fiyatlar insanlar tarafından soru işareti acaba birşey mi var bu kadar ucuz yada bu kadar pahalı diye değerlendirilip kuşku duyuluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

burda kasko değerim 111.896 lira çıkıyor ancak aracımın fiyatı 101.000 tl olarak gosterıyor ne alaka ya çözemedim nasıl bir algoritma ile çalışıyor arada bu kadar fark olması normal mi sizce ?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Kasko değeri aracın piyasa fiyatını etkilemez.

• arabanıza değer biçen sitelerin olması çok güzel bir duygu olsa gerek.
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam gözlemlerime göre en sağlıklı sonuç sahibinden'de
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    sizin arabanıza değer biçmiyorlar mı hocam
  • Cogu yokus yapmaya basladi. Internette 90 veriyor. Goturuyorsun 82 diyor orasi cizik burda tok kapi sesi yok vs. Ayagina cekecekki yıldırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Cogu yokus yapmaya basladi. Internette 90 veriyor. Goturuyorsun 82 diyor orasi cizik burda tok kapi sesi yok vs. Ayagina cekecekki yıldırsın
    evet bu tiplerde son dönemde türedi özellikle oto.net trink sat gibi kurumsal yerler ayağına insanların ciddi ciddi zarar ettirip kendileri üstüne koyarak satma peşinde banada telefon geldi istediğim rakamdan 3-5 bin altına birde diyorki bu kesin fiyat değildir yani daha da öldüreceğim :)
  • gercek degeri otoendeks verir
  • Bu siteler değerleme yaparken ekstra donanım seçeneği yok heralde mesela benim aracın egea 1.4 fire easy ekstra olarak fabrika çıkışlı still donanım paketi ekli benim aracımin değeri hesaplanırken bu katılmıyor mesela normal easeyler gibi fiyat veriliyor. Acaba eksper yaptırılırken bu da hesaba katılıp yeniden fiyatlama oluyor mu?

• Aracım confort plus paketli, oto endekste confort plus yok. Sebebini bilen var mı?
  • 2016 hatasiz octavia tdi style manuel 72 binde. 210 bin dedi otoendeks. aynen verecegim fiyat 210. tam veriyor fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 1 Ekim 2020; 15:26:34 >
  • hepsi ölücü galericilerden beter çöp uygulamalar. 170 verdikleri arabaya galericiler bile 190 veriyor düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

sizin arabanıza değer biçmiyorlar mı hocam
    maalesef
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.