Şimdi Ara

''arabam ne kadar eder'' uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    niye hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

niye hocam
    bilemiyorum, piyasası yok diye sanırım.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    evet hocam, revaçta olan markaların çok tutulmayan modellerine bile fiyat verilemeyebiliyor, buna rastladım daha önce.
  • otoendeks sitesindeki 5 yıllık değer kaybı sekmesi milletle dalga geçmek için yapılmış galiba

son 10 yılda değer kaybeden araç olmuş mu?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    bende vavacar için yarın randevu var eleman aradı yarın geliyormusun diye çok geç randevu verdiniz dedim 8 gün sonraya randevu verilir mi baklım bana ne diyecekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

bende vavacar için yarın randevu var eleman aradı yarın geliyormusun diye çok geç randevu verdiniz dedim 8 gün sonraya randevu verilir mi baklım bana ne diyecekler
    ben sizin yerinizde olsam hiç gitmem yani gidipte sinirlenip gerilip zamanınızı harcamanıza değmez emin olun ama yok vaktim var boşum derseniz gidince buraya yazın lütfen neler olduğunu
    Normalde araç değeri her ayın 3’ü güncellenir.Geçen ay içinde sbm kasko değerini 2 defa güncelledi , bu sebeple güncel değeri göstermemiş olabilir.
    Benim aracın değerini de 3 Eylül tarihinde belirlenen rakamdan 179.000 lira olarak gösteriyor.Oysa ki şu an sbm’nin kendi sitesinde araç 189.000 lira.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Bana tam eder fiyatını verdi site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model Otomatik dizel megane 2 100bin km de aracımız var, ne kadar eder sizce?
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    Confort plus diye bir model yok zaten. Confort'a donanım eklenmiş plus olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Confort plus diye bir model yok zaten. Confort'a donanım eklenmiş plus olmuş.
    Peki ben aracımın değerini hesaplarken bunun hesaplamasını nasıl yapacağım?
  • Calbor C kullanıcısına yanıt

Hepsinde aynı donanım olmuyor. Kimisinde cam tavan var, kimisinde navigasyon, kör nokta uyarı vs...

Benzer araçları baz alabilirsiniz. Facebookta c4 alim satim grubu var. Yada sahibinden'de.

• Vavacars 80 bin verdiği aracıma arabam.com 158 bin verdi.

vavacar bu gün gittim amacım ekspertiz hizmetlerinin durumunu öğrenmekti mekan tertemiz aracımı ekspertize aldılar aracınızı gözünüzün önünde kontrol ediyorlar aracımı ikinci el almıştım ekspertiz boyasız demişti vavacarda boyasız sorunsuz dedil birde küçük bir hediye verdiler çıktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

iyi en azından içiniz rahatlamıştır :) teklifle ilgili ne dediler verdikleri fiyatı beğenmediniz mi satmak için ? bana bu tarz yerlerin hepsi nedense güvensiz geliyor yani modern kurumsal galericiler gibi

• Selamlar ben de böyle bir sitede değerledim, fiyatı doğru verdiğini düşünüyorum: Arabam Kaç Para?

• SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Otoendeks sitesine göre 37 bin lira daha yüksek çıkardı.. 🤔
    Fakat sarı siteye bakınca otoendeks fiyatı daha yakın gibi..
    Bence biraz yüksek fiyat çıkartıyor hocam.. Bilemedim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Aracınız nedir? ben opel corsa d fiyatladım hemen hemen düşündüğüm gibi verdi fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.